2023 Şubat - Mart Tüp Bebek Anneleri 😍

Evet suan en buyuk avantajimiz daha bebisimiz bizi duymuyor algılamıyor ve bu süreç araştırma biriktirme icin oldukca güzel , son aylarin kışa gelmesi kesinlikle harika daha dingin huzurla evde sessiz sakin gecirebilecegiz.
Tek sıkıntım işimin şikayet üzerine kurulu stresli bir is olması ondada artik odamda bu muzikleri acip rahatlamaya calisirim

Ben şimdi
Mahallenin mutlu bebeği kitabnı okuyorum.
Neredeyse dönüp dolaşıp aynı şeyleri söylüyor, ama aile tecrübelerine yer veriyor. Gaz çıkarmak sakinleştirmek için pozisyon önerileri veriyor.
Hem önerilen bi kitap hem de ucuz.. Bence okunmalı...

Kesinlikle ben artik okuma evresine geçtim ondada biraz adim adim ilerlemeyi düşünüyorum oyuzden ilk okumaya basladigim bu doğmamış cocugun gizli yaşamı oldu daha hamilelik asamasinda neler katabilirim kendime ve bebegime ona yonelicem biraz öncelik hemen senin yazdiklarinida favoriye atıyorum.

Tamamdır bi dahaki kontrolde de sorarım

Ayy sürekli telefonda dert mi dinliyorsunuz.. Allah kolaylık versin....
Bende sürekli ayakta ordan oraya koşturuyorum.
Bebe bu hareketten kolikli doğarsa şaşırmam..
Doğunca bi anda sürekli yatakta..
Noluyor ya salancaktan düşmüş gibiyim diyebilir

Keske sadece telefon olsa benim yuzyuze telefonla maille her yol var otomotiv deyi. Müşteri ilişkileriyim nerede sorun var ben oradahim yani kosturmaca cok nasil kosturucam bilmiyorum

Allah razı olsun canısı şimdiden liste çok iyi olur en asından sen biliyorsun neyin ne olduğunu ben boş boş hint filmi müzikleri açarım yoksa

Keske sadece telefon olsa benim yuzyuze telefonla maille her yol var otomotiv deyi. Müşteri ilişkileriyim nerede sorun var ben oradahim yani kosturmaca cok nasil kosturucam bilmiyorum
Sürekli o negatifliği çekmekte zor...
Allah yardımcınız olsun..
Eve yansıtmamaya çalışırsanız belki daha rahat geçirirsiniz. Eşinize çok anlatmamaya çalışın..

Allah razı olsun canısı şimdiden liste çok iyi olur en asından sen biliyorsun neyin ne olduğunu ben boş boş hint filmi müzikleri açarım yoksa
Bende bilmiyorum..
Eşim bunun eğitimini veriyor..
Ama saolsun bana yararı yok, nasıl liste oluşturayım diyor
Ben listeyi oluşturup dinleteceğim bakalım nasıl birşey çıkacak...

İnsaniz canim böyle gitgeller yasiyoruz ama önemli olan baş edebilmek bunlarla... Defet aklindan hemen kış kış de
Kızlar vallahi ben de bu sabah bi tuhaf uyandım, kötü hissediyorum kendimi, yani ruhsal olarak. Kafama binbir türlü düşünce geliyor. Hormonlardan dur, normaldir diyorum ama bi yandan da etkiliyor insanı...
Ben de oyle canim sabah 5te uyandim bi sure uyuyamadim sonra kendimi rahatlatmaya calistim hepimiz yasiyoruz bunu hormonlarin etkisi buyuk mucizenin dedigi gibi onemli olan basa cikmamiz. Simdi doktora kontrole geldim insallah guzel haberlerle cikarim

İnşallah hayırlı haberler al canm iyi düşün iyi olsun

Sürekli o negatifliği çekmekte zor...
Allah yardımcınız olsun..
Eve yansıtmamaya çalışırsanız belki daha rahat geçirirsiniz. Eşinize çok anlatmamaya çalışın..
İçime ata ata taş oldum
Evet cok doğru bir cumle devamli negatiflik bebegime yansıtmadan nasil dayanicam bilmiyorum.
Hamileligimin en basinda tek istedigim raporlu olmakti şükür ağır bir sıkıntı yaşamadan aldim rapor yaz donemi aşırı yogun geçiyor açıkçası bebeğin sağlıklı kalabilecegini inanmıyordum. Çalıştığım hafta işte kanamam oldu sonra izne çıktım ztn keske bir ay daha alabilsem rapor

Ben de Türkce opera severim sonra kendimi birden orhan babadan neset ertasa geçerken buluyorum hic stabil olamiyorum kulagima hoş gelen her müzik benim icin muazzamdir... Ama yabanci müziklere karsi biraz uzagim müzik güzelse dinliyorum degilse kulağımı asla yormam ama dingin sirf enstrümantal olan muziklere de bayılıyorum

Ya benim korkum şu oldu, ben önceden kaygı bozukluğu yaşadım, ilaç kullandım. Bir an başa mı dönüyorum diye korktum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…