Evet suan en buyuk avantajimiz daha bebisimiz bizi duymuyor algılamıyor ve bu süreç araştırma biriktirme icin oldukca güzel , son aylarin kışa gelmesi kesinlikle harika daha dingin huzurla evde sessiz sakin gecirebilecegiz.Biz gebeliğin başlarını yaza gelmesi büyük nimet..
Bu halde sıcak geliyorsa, son ayları olanlar napıyordur acep..
Oluşturursam liste sizinle paylaşırım..
Baya kapsamlı dinliyorum..
Halk müziği de dinliyorum..
Eşimde liste oluşturacaksın diye beynimi yakıyorsun. Jazz dan ne ara neşet ertaşa geçtin diyor
Daha bebe duymuyorken seçeyim zaman az diyorum..
Ben şimdiBu çok faydalı oldu kızlar. O zaman hepimiz elimizdeki kitapları yazalım fikir olsun. Benim aldıklarım hamilelikte bebişin gelişimiyle ilgili sadece. Hızla başka kaynaklarda istiyorum
Bebeğinizi beklerken sizi neler bekler. Heidi Murkoff Epsilon yayınları
Hamilelik ve Doğum op. Dr. Banu çiftçi Destek yayınları
30’lu 40’lı yaşlarda Gebelik doç. Dr. Arda Lembet Epsilon yayınları
Kesinlikle ben artik okuma evresine geçtim ondada biraz adim adim ilerlemeyi düşünüyorum oyuzden ilk okumaya basladigim bu doğmamış cocugun gizli yaşamı oldu daha hamilelik asamasinda neler katabilirim kendime ve bebegime ona yonelicem biraz öncelik hemen senin yazdiklarinida favoriye atıyorum.Bu çok faydalı oldu kızlar. O zaman hepimiz elimizdeki kitapları yazalım fikir olsun. Benim aldıklarım hamilelikte bebişin gelişimiyle ilgili sadece. Hızla başka kaynaklarda istiyorum
Bebeğinizi beklerken sizi neler bekler. Heidi Murkoff Epsilon yayınları
Hamilelik ve Doğum op. Dr. Banu çiftçi Destek yayınları
30’lu 40’lı yaşlarda Gebelik doç. Dr. Arda Lembet Epsilon yayınları
Tamamdır bi dahaki kontrolde de sorarımvalla bende çok hakim değilim kuzu öğrenicez bakalım
canım adet döngünü bilmiyorum tabii ama yaklaşık tarih olarak 14 martı verdi ben baktım şimdi uygulamada sende internetten bak ne çıkıyorsa onu yazarız doktordan öğrenince düzeltiriz
evet canım çok haklısın aslında ben çok daha sıcak bakıyorum eşim çok istemiyor çok stres yaşadın aksi bi durumda sana zor olur diyor. benim için hiç bir önemi yok sonucun zaten rabbimden gelen her şeye razıyız hayırlısı olsun inşallah. zaten doktorumda önerdi eşimde yumuşadığında yaptırırız heralde bakalım
Ayy sürekli telefonda dert mi dinliyorsunuz.. Allah kolaylık versin....Evet suan en buyuk avantajimiz daha bebisimiz bizi duymuyor algılamıyor ve bu süreç araştırma biriktirme icin oldukca güzel , son aylarin kışa gelmesi kesinlikle harika daha dingin huzurla evde sessiz sakin gecirebilecegiz.
Tek sıkıntım işimin şikayet üzerine kurulu stresli bir is olması ondada artik odamda bu muzikleri acip rahatlamaya calisirim
Keske sadece telefon olsaAyy sürekli telefonda dert mi dinliyorsunuz.. Allah kolaylık versin....
Bende sürekli ayakta ordan oraya koşturuyorum.
Bebe bu hareketten kolikli doğarsa şaşırmam..
Doğunca bi anda sürekli yatakta..
Noluyor ya salancaktan düşmüş gibiyim diyebilir
Allah razı olsun canısı şimdiden liste çok iyi olur en asından sen biliyorsun neyin ne olduğunu ben boş boş hint filmi müzikleri açarım yoksaBiz gebeliğin başlarını yaza gelmesi büyük nimet..
Eşimde liste oluşturacaksın diye beynimi yakıyorsun. Jazz dan ne ara neşet ertaşa geçtin diyor
Sürekli o negatifliği çekmekte zor...Keske sadece telefon olsabenim yuzyuze telefonla maille her yol var otomotiv deyi. Müşteri ilişkileriyim nerede sorun var ben oradahim yani kosturmaca cok nasil kosturucam bilmiyorum
Bende bilmiyorum..Allah razı olsun canısı şimdiden liste çok iyi olur en asından sen biliyorsun neyin ne olduğunu ben boş boş hint filmi müzikleri açarım yoksa
İnsaniz canim böyle gitgeller yasiyoruz ama önemli olan baş edebilmek bunlarla... Defet aklindan hemen kış kış de
Ben de oyle canim sabah 5te uyandim bi sure uyuyamadim sonra kendimi rahatlatmaya calistim hepimiz yasiyoruz bunu hormonlarin etkisi buyuk mucizenin dedigi gibi onemli olan basa cikmamiz. Simdi doktora kontrole geldim insallah guzel haberlerle cikarimKızlar vallahi ben de bu sabah bi tuhaf uyandım, kötü hissediyorum kendimi, yani ruhsal olarak. Kafama binbir türlü düşünce geliyor. Hormonlardan dur, normaldir diyorum ama bi yandan da etkiliyor insanı...
İnşallah hayırlı haberler al canm iyi düşün iyi olsunBen de oyle canim sabah 5te uyandim bi sure uyuyamadim sonra kendimi rahatlatmaya calistim hepimiz yasiyoruz bunu hormonlarin etkisi buyuk mucizenin dedigi gibi onemli olan basa cikmamiz. Simdi doktora kontrole geldim insallah guzel haberlerle cikarim
Insallah canim cok sagolİnşallah hayırlı haberler al canm iyi düşün iyi olsun
İçime ata ata taş oldumSürekli o negatifliği çekmekte zor...
Allah yardımcınız olsun..
Eve yansıtmamaya çalışırsanız belki daha rahat geçirirsiniz. Eşinize çok anlatmamaya çalışın..
Ben de Türkce opera severim sonra kendimi birden orhan babadan neset ertasa geçerken buluyorumBiz gebeliğin başlarını yaza gelmesi büyük nimet..
Hadi guzel haberler ver bize cnmBen de oyle canim sabah 5te uyandim bi sure uyuyamadim sonra kendimi rahatlatmaya calistim hepimiz yasiyoruz bunu hormonlarin etkisi buyuk mucizenin dedigi gibi onemli olan basa cikmamiz. Simdi doktora kontrole geldim insallah guzel haberlerle cikarim
Biraz dizi izledim biraz evi topladım iyiyim çok şükürİnsaniz canim böyle gitgeller yasiyoruz ama önemli olan baş edebilmek bunlarla... Defet aklindan hemen kış kış de
Ya benim korkum şu oldu, ben önceden kaygı bozukluğu yaşadım, ilaç kullandım. Bir an başa mı dönüyorum diye korktumBen de oyle canim sabah 5te uyandim bi sure uyuyamadim sonra kendimi rahatlatmaya calistim hepimiz yasiyoruz bunu hormonlarin etkisi buyuk mucizenin dedigi gibi onemli olan basa cikmamiz. Simdi doktora kontrole geldim insallah guzel haberlerle cikarim
Sen bununla mücadele etmisin ve yenmisin... Korkma asla basa dönmezsin sen artık güçlü bir annesinYa benim korkum şu oldu, ben önceden kaygı bozukluğu yaşadım, ilaç kullandım. Bir an başa mı dönüyorum diye korktum
Ah canım inşallah çok iyi geldi bunu duymakSen bununla mücadele etmisin ve yenmisin... Korkma asla basa dönmezsin sen artık güçlü bir annesin
Bazen bildiğimiz doğruları duymak hoşumuza gider, sen zaten biliyorsun cnm ne kadar güçlü oldugunu nelerle mucadele ettigini... Sırtımızı Allah'a dayadiktan sonra hersey güzel olacaktırAh canım inşallah çok iyi geldi bunu duymak