Bir iki gündür evet iyi hissediyorum kendimi hatta zoferi kullanmiyorum iki gündürHiç öyle demeyin.
Hiperemesis yazıyorsa gerçekten raporluksunuzdur.
Serum ile ayakta durabiliyorum demek..
Hiç o gözlede bakmayın..
Kötü olmuş ama yanlış olmamış...
Belki de sizin fıtratınıza böylesi daha uygundur. 12. haftadan sonra emin olun hiç hamile değilsiniz gibi yaşamaya başlıyorsunuz...
Evet canım benim arkadaşım tüp bebeğini normal doğumla dunyaya getirdiTüp bebekte normal dogumda sartlar uygunsa yapabiliyoruz degil mi?
Ayy bunu duyduguma sevindim ben sadece sezeryan olabilir diye duymustum bikere. Tabi bakalim benim oyle bir tercihim yokta sartlar hangisini uygun görüyorsa saglikli sekilde o olsunEvet canım benim arkadaşım tüp bebeğini normal doğumla dunyaya getirdi
Tabii ki 2 tup bebekli arkadasim normal dogum yapti sorun yok insallah ama etiketleyemedim simdi Tuba arkadasimiz gibi oncesinde agir bi ameliyat gecirildiyse sezaryen olabilir.Tüp bebekte normal dogumda sartlar uygunsa yapabiliyoruz degil mi?
Bende duydum bunu ama mantıken direk yok normalde oluyordur dedimAyy bunu duyduguma sevindim ben sadece sezeryan olabilir diye duymustum bikere. Tabi bakalim benim oyle bir tercihim yokta sartlar hangisini uygun görüyorsa saglikli sekilde o olsun
Kendime yeni fobiler eklememek adina şuan dogum yontemlerini hic okuyup arastirmamaya karar verdimTabii ki 2 tup bebekli arkadasim normal dogum yapti sorun yok insallah ama etiketleyemedim simdi Tuba arkadasimiz gibi oncesinde agir bi ameliyat gecirildiyse sezaryen olabilir.
Evet nereden duydum hatirlamiyorum kesin buralardandirBende duydum bunu ama mantıken direk yok normalde oluyordur dedim
3. ay bitip 4. aya girdiğinizde vücut gebeliğe anında alışıyor, çok ilginç..Bir iki gündür evet iyi hissediyorum kendimi hatta zoferi kullanmiyorum iki gündüraman sağlığımız yerinde olsunda bir şekilde çalışırım ben
En doğru karar bende bakmıyorum bileKendime yeni fobiler eklememek adina şuan dogum yontemlerini hic okuyup arastirmamaya karar verdim
Valla bende kimin söylediğini hatırlamıyorum belki aynı şeyi okuyup görmüşüzdürEvet nereden duydum hatirlamiyorum kesin buralardandir
Bence en büyük etken ilaçlar ve kanama düşük tehlikesi derken nefes alamıyoruz malesf kıpırdadıkça acaba mı diyoruz hepimiz3. ay bitip 4. aya girdiğinizde vücut gebeliğe anında alışıyor, çok ilginç..
Bir de tüp bebek ilaçları da çok etkiliyor. Onları da kesince kuş gibi olacaksınız..
İlaçları sadece etken olarak görmeyin...Bence en büyük etken ilaçlar ve kanama düşük tehlikesi derken nefes alamıyoruz malesf kıpırdadıkça acaba mı diyoruz hepimiz
Eveeet o ilaclar varyaaaa bebisimize fayda amaa bize....3. ay bitip 4. aya girdiğinizde vücut gebeliğe anında alışıyor, çok ilginç..
Bir de tüp bebek ilaçları da çok etkiliyor. Onları da kesince kuş gibi olacaksınız..
Yok yok bak bir sonraki haftanin yaşanacaklarini bile ogrenmemeye çalışıyorum benEn doğru karar bende bakmıyorum bilebi dalarsam o düşüncelere araştırmalara dahada geri çıkamam zaten korkuyorum
Diyelim diyelim güzel hayaller kuralımBen de depresyon icin kullanmistim bir sure canim korkma yalniz degilsin burda hamilelik takviminde de yaziyordu gebelik hormonlari sizi huzursuz ve sinirli yapabilir diye ondandir . Kis kis dicez negatifliklere
Evet katiliyorum bilmemek daha iyi gibiYok yok bak bir sonraki haftanin yaşanacaklarini bile ogrenmemeye çalışıyorum bentamamen hayatım anı yaşamaya odaklı.
Ameliyattan sonra sondayı cekcekler benden annem dedi ki off cok fena olcaksin şimdi bak o ana kadar bilmedigim icin bir korkum yoktu birden fobi olusturdu bendeo yüzden mottom ne kadar az bilirssem o kadar iyi
Ben doğum icin tamamen bunu uygulamak istiyorum işteEvet katiliyorum bilmemek daha iyi gibiben mesela tup bebek sürecini hic bilmeden yasadim o an ne yaptilarsa hee boyle oluyormus dedim... Belki bilsem cesaret konusunda cok sıkıntılarınm olurdu.. kendimi hep uygulamali derse giriyormus gibi düşündüm cok bilmek de hic iyi degil bence ya
İste demek ki böyle olmak lazım körü körüne git olsun bitsin, yoksa arastir ogren falan amanin ne yapacağını sasiriyorsunBen doğum icin tamamen bunu uygulamak istiyorum iştekendime durduk yere fobi yaratmicam
Gecen sene kapama olacagi donem son bir kac gün vardi yillardir burun ameliyati olmak istiyordum ama cesaretim yoktu baktim takip ettiğim bir doktor kapama surecindede ameliyatlarimiz devam ediyor yazmis tam aradigim firsattihem rapor almak zorunda kalmicam hemde düşünüp arastirip korkcak firsatim kalmayacakti. Randevu aldim doktora gittim ertesi gün ameliyatimi oldum yemin ederim arastirmayi geçtim düşünup korkmaya firsatim kalmamisti
Arastirsam hayatta olmazmisim oyle diyim olduktan sonra ekşi de falan girip okuyordum yazilanlari ben ki ben cok hafif gecirmeme ragmen morarmam falan azdi yani eger yazilanlari gorsem korkar olmazdimİste demek ki böyle olmak lazım körü körüne git olsun bitsin, yoksa arastir ogren falan amanin ne yapacağını sasiriyorsun