- 17 Temmuz 2022
- 74
- 89
- 36
Ben de depresyon icin kullanmistim bir sure canim korkma yalniz degilsin burda hamilelik takviminde de yaziyordu gebelik hormonlari sizi huzursuz ve sinirli yapabilir diye ondandir . Kis kis dicez negatifliklereYa benim korkum şu oldu, ben önceden kaygı bozukluğu yaşadım, ilaç kullandım. Bir an başa mı dönüyorum diye korktum
Burcdasim tam bir yasam kocu yaaSen bununla mücadele etmisin ve yenmisin... Korkma asla basa dönmezsin sen artık güçlü bir annesin
Haydi kontrol sonrasi güzel haberler bekliyoruzBen de depresyon icin kullanmistim bir sure canim korkma yalniz degilsin burda hamilelik takviminde de yaziyordu gebelik hormonlari sizi huzursuz ve sinirli yapabilir diye ondandir . Kis kis dicez negatifliklere
Hala bekliyorum tup bebek doktorumun ozel muayenesi adam profesor cok yogunHaydi kontrol sonrasi güzel haberler bekliyoruzolumsuzluklara da kış diyoruz bakin harika konulara geçiş yaptik artik
Aaaa harika bak buna cok sevindimHala bekliyorum tup bebek doktorumun ozel muayenesi adam profesor cok yoguncok sagol aynen oyle kis kis cinler kis kis yallah cinler yallah ben de cocukluktan beri yabanci muzik dinlerim ve ingilizceci oldum dinledigim gruplari paylasicam ben de
Yaaaa sen de mi yay burcusunBurcdasim tam bir yasam kocu yaa
Doktorun kim canim? Prof ise aman Allahım ulasmak o kadar zor kiHala bekliyorum tup bebek doktorumun ozel muayenesi adam profesor cok yoguncok sagol aynen oyle kis kis cinler kis kis yallah cinler yallah ben de cocukluktan beri yabanci muzik dinlerim ve ingilizceci oldum dinledigim gruplari paylasicam ben de
Samsun omude davut guven canim. Simdi ciktim 8 haftalik dedi 1.7 cm mis ben 9. Haftada olmamiz lazim normal mi dedim normal dedi beni rahatlatti ama ben uzuldum cok lutinusu birak progestan dex devam dedi. Normal mi sizce de? B12 icme dedi sonra bakariz dedi insulin direnci ve tiroid icin de persembe dahiliyeye gidicem.Doktorun kim canim? Prof ise aman Allahım ulasmak o kadar zor ki
Grubumuz muthis gercekten canim. Self learning cok onemli bence kendin istemen daha kalici ogrenme saglamistir. Koy okulunda calisiyorum bazi ogrencilerim cok ilgili evde duolingo filan cozuyorlar ilgi oldu mu yapilmicak sey yok hakikaten. Biraz moralimi topliyim daha guzel sohbetler yaparizAaaa harika bak buna cok sevindimgrubumuzun masallahi var. Bende sıfır ingilizce öğrendiğimi de pandemi basinda bir ara evdeydik ingilizce kurs almistim online hegun oradan calisip kelime ogreniyordum ordan kendim yaptim herhalde birde arada ingilizce çizgi film izleyerek harici yabanci dil ve müzik konusunda sifirim
8 + kac ? Doktor normal dediyse hic düşünme cunku bebegin durusu cok etkiliyor olcum yaparken... Herkesde degisik oluyor ilaclar ben kanama geçirdim diye hem hap hem fitil hem igne kullandim simdi sadece fitille 12 haftaya kadar devam edicem , b12 cok dusuk oldugu icin hemen baslatti beni , tahlillerimde aclik sekerim normal oldugu icin simdilik dahileyeye git denilmedi ... Herseyin yolunda olmasina cok sevindim cnm gozunaydinSamsun omude davut guven canim. Simdi ciktim 8 haftalik dedi 1.7 cm mis ben 9. Haftada olmamiz lazim normal mi dedim normal dedi beni rahatlatti ama ben uzuldum cok lutinusu birak progestan dex devam dedi. Normal mi sizce de? B12 icme dedi sonra bakariz dedi insulin direnci ve tiroid icin de persembe dahiliyeye gidicem.
Samsun omude davut guven canim. Simdi ciktim 8 haftalik dedi 1.7 cm mis ben 9. Haftada olmamiz lazim normal mi dedim normal dedi beni rahatlatti ama ben uzuldum cok lutinusu birak progestan dex devam dedi. Normal mi sizce de? B12 icme dedi sonra bakariz dedi insulin direnci ve tiroid icin de persembe dahiliyeye gidicem.
Oh şükür herseyin iyi olmasina sevindim lutinusu birakmak cok keyifli olacaktırGrubumuz muthis gercekten canim. Self learning cok onemli bence kendin istemen daha kalici ogrenme saglamistir. Koy okulunda calisiyorum bazi ogrencilerim cok ilgili evde duolingo filan cozuyorlar ilgi oldu mu yapilmicak sey yok hakikaten. Biraz moralimi topliyim daha guzel sohbetler yapariz
Arkadaş şimdi doğum izni için rapor aldı. 1 ay kanama raporu 1 ay doğum izni 2 ay aldı toplam... 7. ayda çıktı izne..İçime ata ata taş oldum
Evet cok doğru bir cumle devamli negatiflik bebegime yansıtmadan nasil dayanicam bilmiyorum.
Hamileligimin en basinda tek istedigim raporlu olmakti şükür ağır bir sıkıntı yaşamadan aldim rapor yaz donemi aşırı yogun geçiyor açıkçası bebeğin sağlıklı kalabilecegini inanmıyordum. Çalıştığım hafta işte kanamam oldu sonra izne çıktım ztn keske bir ay daha alabilsem rapor
Ben rapor cok rahat alabiliyorum heyet raporu 6 kere alma hakkimiz var bildigim kadariyla. Ama kötüye kullanmak istemiyorum bir yandan yaArkadaş şimdi doğum izni için rapor aldı. 1 ay kanama raporu 1 ay doğum izni 2 ay aldı toplam... 7. ayda çıktı izne..
Bende aynı sebeplerden son güne kadar çalışacağım, ama alanlarda birşey diyemem, hak verilmiş kullanıyorum diyor.Ben rapor cok rahat alabiliyorum heyet raporu 6 kere alma hakkimiz var bildigim kadariyla. Ama kötüye kullanmak istemiyorum bir yandan yayani hic biseyim yokken rapor alirsamda vicdanen rahat etmicem belki son aylarda ihtiyacim olacak diye dedigin gibi ondan eger bir problem yasamazsam kii inşallah yasamam gidicem ama gönlüm rapor almaktan yana da degil diyemem
Toplumsal öğretilerimiz işte..Ben de Türkce opera severim sonra kendimi birden orhan babadan neset ertasa geçerken buluyorumhic stabil olamiyorum kulagima hoş gelen her müzik benim icin muazzamdir... Ama yabanci müziklere karsi biraz uzagim müzik güzelse dinliyorum degilse kulağımı asla yormam ama dingin sirf enstrümantal olan muziklere de bayılıyorum
Ben de de durum o canımO zaman 17 Mart diyelim bana da gerçi bizim ikizler Durmaz o zamana ama hayırlısı
Canim bunu ben arkadasla konusmustum. Soyle soyledi hastaneye gider gitmez dogum baslamiyor zaten genelde saatlerce bekleniyor o arada lavman uygulayip bosaltiyorlarmis. Ozellikle ilk defa dogum yapacaklarin zaten hadi sancim var diyip 1-2 saatte dogurmasi cok mumkun degil. Cunku rahim agzi dar kaliyormusKızlar nur topu gibi bir fobim oldu bakalım had hayırlısı olsun. Ne guzel forumda okumuyordum herşeyi. Bir ameliyathane ebesi konu acmis hadi bir iki soruya bakayim dedimbakmaz olaydim biri sey sormus (cok ozur diliyorum bu konuya gireceğim icin ama ilk defa duydum ) dogum esnasinda büyük tuvaletimizi yapabiliyormusuz doktoruma nasil bakcam yuzune siz napiyosunuz fln demis bu durumda ya benim ameliyat , hsg , yumurta toplama bunlarin hepsine girerken en büyük korkum buydu tribe giriyordum ne bok yicem simdi ben al dogum icin en büyük korkum oluştu suan
Ya bu sene oyle zor geçti ki... Hep derdim hamile kalirsam bütün izinlerimi biriktirip en son dogum zamani kullanicam diye hayat iste planladigimizi degil kendi istedigini yasatiyorBende aynı sebeplerden son güne kadar çalışacağım, ama alanlarda birşey diyemem, hak verilmiş kullanıyorum diyor.
Birikmiş yıllık izinleriniz olsa onları kullanırdınız..
Tüp bebekte normal dogumda sartlar uygunsa yapabiliyoruz degil mi?Canim bunu ben arkadasla konusmustum. Soyle soyledi hastaneye gider gitmez dogum baslamiyor zaten genelde saatlerce bekleniyor o arada lavman uygulayip bosaltiyorlarmis. Ozellikle ilk defa dogum yapacaklarin zaten hadi sancim var diyip 1-2 saatte dogurmasi cok mumkun degil. Cunku rahim agzi dar kaliyormus
Hiç öyle demeyin.Ya bu sene oyle zor geçti ki... Hep derdim hamile kalirsam bütün izinlerimi biriktirip en son dogum zamani kullanicam diye hayat iste planladigimizi degil kendi istedigini yasatiyor
Ameliyat oldum vertigo gecirdim hasta oldum ağır opu hsg si hepsini ağrılı geçirdim butun yillik izin ve 40 günlük normal rapor hakkim bitti ve hamileligimin daha basindayim
İsin kötü yanı ayni sirkette farkli lokasyonda ayni gorevdeki arkdsm hamile benden iki ay büyük ve doktorumuz tesadufen ayni o hamileliginin basinan beri heyet raporu alıyor düşük riskim var diyerek simdi benim raporumda gebelik bulantisi yazıyor dalga gecer gibi hissediyorym kendimi. Birde ısrarla ikimiz de alirsak ayni doktordan goze batar gibi geliyor kafamda hep bunlar var . İnan o almasaydi bukdr kesin bir ay daha en azindan alirdim yaz yogunlgunu atlatayim diye