2023 Şubat - Mart Tüp Bebek Anneleri 😍

Kızlar nur topu gibi bir fobim oldu bakalım had hayırlısı olsun. Ne guzel forumda okumuyordum herşeyi. Bir ameliyathane ebesi konu acmis hadi bir iki soruya bakayim dedim bakmaz olaydim biri sey sormus (cok ozur diliyorum bu konuya gireceğim icin ama ilk defa duydum ) dogum esnasinda büyük tuvaletimizi yapabiliyormusuz doktoruma nasil bakcam yuzune siz napiyosunuz fln demis bu durumda ya benim ameliyat , hsg , yumurta toplama bunlarin hepsine girerken en büyük korkum buydu tribe giriyordum ne bok yicem simdi ben al dogum icin en büyük korkum oluştu suan

Normal dogumlarda gecerlidir o cnm sezeryanlarda zaten ac gidiyorsun ya ameliyatta bunu dert edecek birsey yok bakalim hangi yol hayirlisi ise o sekilde dogumlarimiz olsun hem normal dogum oncesi lagma mi ney diyorlar onu yapiyorlarmis iceriyi komple bosaltiyormus dogumdan once ebeler

Ben de bu durumdan cok korkuyorum ama doktor ve hemsireler buna dogal profesyonel yaklasirlar cunku kimse bunu isteyerek yapmaz zaten elde degil kendimizi rahatlatmamiz lazim ve insallah olmaz boyle bir sey

Ben okudum o kitabı…
Anlatılanlar çok etkileyici…
Gençlere okutmak lazım…
Sürekli bilinçsiz doğum yapanlara…
Bakalım bizim bebelere biz nasıl davranıcaz..

Bebişim bırak bu düşünceleri ya büyük tuvalet konusu çok az rastlanan bir şey çünkü lağman yapılıyor bağırsak sorunu olan yakınım vardı ameliyat oldu bir kaç kez o tutamıyor mesela onda bile hiç sorun olmadı lağman tamamen temizliyor hiç takılacağın bir konu değil. Bide okumayın böyle şeyler zaten stresin en dibini gördük gerek yooook

Bunu göre kız benim zaten içimden de kız geçiyor bakalım tutacak mı

Benim yengemin de üç kızı var halayım yani kadın hiç birinde kusmadı sadece bulantıları vardı. İki arkadaşım aynı zamanlarda hamileydi biri kafasını kaldıramıyordu kusmaktna diğerinde çıt yoktu ikisinin de kızı oldu
Ben bu durumu vücudun hassasiyetine bağlıyorum ya

Teşekkür ederim

Teşekkür ederim. Ocakta seninki kimyasal olmuştu. Yanlış hatırlamıyorsam…
Özel mesaj grubundaydık..
Nerden nereye..
Çok şükür ki doğal oldu
Evet canım doğru hatırlıyorsun çok şükür doğal yoldan olmasa da bana da nasip oldu sağlıkla doğurmak da nasibimiz olsun

Ben de bu durumdan cok korkuyorum ama doktor ve hemsireler buna dogal profesyonel yaklasirlar cunku kimse bunu isteyerek yapmaz zaten elde degil kendimizi rahatlatmamiz lazim ve insallah olmaz boyle bir sey
Ben ameliyat oncesi bir gece onceden yemegi kesiyoruzya ona ragmen stresten ertesi gun motoru bozuyorum olmayacak sey oluyor bu bilgiyi aklimdan tamamen silmem lazim bu bana takinti kalirsa hayatta unutmam çünkü hic soyle yaparlar böyle yaparlar diye bilsemde fayda etmez

Ya Lidyacım tek fobin bu olsun. O doktorlar neler görüyor buna gelene kadar. Korkma olursa da olur, nolcak. Azıcık utanırsın geçer. Hiç bunları takma, doğal olabilen bir şey ki olmuş. Ben de düşünürdüm hatta transferde kadıncağızın üstüne işemem inşallah dedim olsa da normal o kadar dolu ne olacak

Ayy hiç korkma normal doğumda zaten bilinçli oluyorsun saatlerxe de sancı çekiyorsun…
Yani bir ara o tuvalet dışarı çıkacak
Sezeryanda epidural anestezi yaparlarsa gene bilinçlisin ve o kasların etkilenmiyordur gene sorun yok…
tam anestezi verirlerse de zaten bir gün öncesi boşalrtma var…
Opu olmuş insanlarız hiç kafana takma bunları…
Opu ile beraber 2 kere tam anestezi aldım. Hiç öyle sorun yaşamadım.
Eminim çoğu kişi de yaşamamıştır…
Böyle bir fobin olmasın..
Zaten kabızlık yaşıyoruz

Ya bu sene 4 kere anestezi aldim hepsinde tek korkum buydu hsg den sonra hele kivranarak çıkmıştım öncesinde ztn motoru bozmustum diye tribe girmisim muhtemelen tuvaletimi yapcam diye ortalığı birbirine katmistim hahaha şuan güldüm halime neyse unutuyorum hemen bunlqri

Evet nereden girdiysem konuya ben tüp bebek hemsiresinin topigine bile girmemistim bazen merak iyi bisey degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…