2023 Şubat - Mart Tüp Bebek Anneleri 😍

Ya benim her yol kiza cikiyor erkek olursa cok sasirtici olacak eşimde erkek olacagindan emin onların sülale sirf erkek diye

Bütün teoriyi çürüttün be Azelyam

Ya benim her yol kiza cikiyor erkek olursa cok sasirtici olacak eşimde erkek olacagindan emin onların sülale sirf erkek diye
Hayırlısı olsun kuzum inşallah bizdede anne tarafı 3 abimin hiç kız yok ben erkek isterim Allah biliyor ya onlar da kız olsun diye dua ediyor Rabb'im hayırlısını versin inşallah

Tsh mi yuksek cikti canim? Benim tedavi surecinde 4.5lardaydi hamilelikte 3-3.5 arasi dahiliyeye gorun dedi doktor suan bir sey kullanmiyorum

Hayırlısı olsun kuzum inşallah bizdede anne tarafı 3 abimin hiç kız yok ben erkek isterim Allah biliyor ya onlar da kız olsun diye dua ediyor Rabb'im hayırlısını versin inşallah
Hep hayırlısı başta olmak uzere ben kız istiyorum hep kalbimden gecen o benim yaşayamadgim butun duygulari ona yasatabileyim istiyorum mesela ben olamadim ama o babasına aşık bir kız olsun istiyorum. Erkek olursa kacari yok anasiyla ask yasayacak zaten

Rabbim sağlık versin kızı erkeği farkeder mi hic bizimki latife
Öyle valla canm yinede okuyup bakıp araştırıyoruz tutar mı diyoruz
Rabb'im gönlünce hayırlısını versin inşallah bilmiyorum bende hep kız isterdim önceden nedense hamileliği öğrendiğimden beri erkek istiyorum benim elime destek olan kimse yok babası hayata ama yok gibi eşimle yoldaş olsun baba oğul sırt sırta versinler istiyorum rabbim büyük

Ay ben yine duygulandim.dur aglatma beni

Ay ben yine duygulandim.dur aglatma beni
Yok ağlama canm benim kıyamam sana ve miniğine rabbim hepimize gönlümüzdeki hayırlı olanı versin inşallah ben bazen hayal kurmaya bile korkuyorum hala ya bişey olursa diyorum önceliğimiz sağ salim kucağımıza alalım inşallah gerisi baş göz üstüne

Bnde yine eskiyede gittik ya duygular karıştı saglikla gelsinler inşallah ben cok hayal de kuramıyorm ama olumsuz da düşünmüyorm artik

Bnde yine eskiyede gittik ya duygular karıştı saglikla gelsinler inşallah ben cok hayal de kuramıyorm ama olumsuz da düşünmüyorm artik
Amin inşallah canm bende aynı hani rabbim bunu nasip etiyse geriside gelir diyorum ama çok ileri dönük hayallerde kuramıyorum

Çok dikkat et kuzum dinlen kanamalı hamilelikler olabiliyor stres yapma kendini rahatlat
Benimki erkek gibi tabii ki sağlık ama içimden de oğlum olsun geçiyor hayırlısı
Tsh mi yuksek cikti canim? Benim tedavi surecinde 4.5lardaydi hamilelikte 3-3.5 arasi dahiliyeye gorun dedi doktor suan bir sey kullanmiyorum
Aslında yüksek değil üst sınıra yakın normalde önemli değil ama gebelikte düzenli gidelim dedi en son 3.85 çıkmıştı önümüzdeki ay yine gidicem dahiliyeye canım. Sana ne dedi dahiliye?

Olumsuzları atıyoruuuzzz pozitif oluyoruz yakında alışverişler başlayacak olumsuza vaktimiz olmaz bebiş

Persembe gidicem canim bakalim ne dicek. B12 m de dusuk cikti tup bebek doktorum degil de kadin dogumcu simdi icme ben 12 haftadan sonra igne veriyorum dedi ama ben iciyorum dahiliyeye hepsini sorucam bakalim

Onlar beklenen cocuklar , ask yasamadan olur mu hicc, benimde yasayamadigim cok sey var ins evladim guzele dair herseyi yasayabilir

Geçmiş olsun sana da Firuzecim. Ben miyomla beraber polip de aldırdım ama o sıkıntı yapmaz dedi doktorum. Polip hemen rahmin girişindeydi, önce onu histeroskopik almış kolayca. Onda sıkıntı rahim içinde olduğu için yağışıklık yapabilirdi ama 1 ay estrofem kullandım oksoparla çok şükür yapışıklık olmadı, ama benim miyomum rahmin sol dışındaydı ve çarşaf gibi rahme yapışıkmış. Çok şükür laporoskopik alabildi, açığa dönmekten korkmasına rağmen, ama işte çok geniş 9-10 cm çapında, yapışıklık tek tek söküldüğü için rahim büyük miyom ameliyatlarından sonra kesinlikle hiç bir doktor normal doğuma yaklaşmıyor bile. Gittiğim perinatolog normal doğurtmasıyla meşhur ki fıtıklıları bile doğurabileceğine inanırsa normal doğurtuyor, 27 aralıkta oldum dediğim anda sezeryan olması gerekeceğini söyledi ameliyatını yapan doktorun değil mi dedi. epidural çok kullanılıyor ve nerdeyse herkes memnun kalıyor sonrasında ama senin arkadaş gibi benim gibi belde sorun varsa işler değişiyor. Neyse yapacak birşey yok. Hemşirelerden foto rica ederim, bir de kordonu kesmeden 5-10 saniye koynuma koyup bebemi sonra kordonu keserlerse o anı da görmek nasip değilse değildir yapacak bir şey yok. Sağlıkla kovuşayım da yavruma gerisi önemli değil.

Evet bana derken bu sefer sen eskiye gittin kuzum cabuk u dönüşü yap ben seni hic olumsuz düşünce icinde görmedim maşallah bilakis gayet iyisin bu konuda

Olumsuzları atıyoruuuzzz pozitif oluyoruz yakında alışverişler başlayacak olumsuza vaktimiz olmaz bebiş
Evet bana derken bu sefer sen eskiye gittin kuzum cabuk u dönüşü yap ben seni hic olumsuz düşünce icinde görmedim maşallah bilakis gayet iyisin bu konuda
Bir an böyle duygusallik çöktü hemen masterchef izleyip dagittim kara bulutlari hopp arada bide besik baktim tamamdir

Ameliyat konularina girersek ben hic cikamam herhalde hatirlamak bile istemiyorum... O belirsizlikler ne oldugu bilenememesi falan çok kötü yillardi.... Neyse bugune dönelim benim icin farketmez sezeryan epidural normal yeter ki sağlıklı olsun olayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…