Geçmiş olsun sana da Firuzecim. Ben miyomla beraber polip de aldırdım ama o sıkıntı yapmaz dedi doktorum. Polip hemen rahmin girişindeydi, önce onu histeroskopik almış kolayca. Onda sıkıntı rahim içinde olduğu için yağışıklık yapabilirdi ama 1 ay estrofem kullandım oksoparla çok şükür yapışıklık olmadı, ama benim miyomum rahmin sol dışındaydı ve çarşaf gibi rahme yapışıkmış. Çok şükür laporoskopik alabildi, açığa dönmekten korkmasına rağmen, ama işte çok geniş 9-10 cm çapında, yapışıklık tek tek söküldüğü için rahim büyük miyom ameliyatlarından sonra kesinlikle hiç bir doktor normal doğuma yaklaşmıyor bile. Gittiğim perinatolog normal doğurtmasıyla meşhur ki fıtıklıları bile doğurabileceğine inanırsa normal doğurtuyor, 27 aralıkta oldum dediğim anda sezeryan olması gerekeceğini söyledi ameliyatını yapan doktorun değil mi dedi. epidural çok kullanılıyor ve nerdeyse herkes memnun kalıyor sonrasında ama senin arkadaş gibi benim gibi belde sorun varsa işler değişiyor. Neyse yapacak birşey yok. Hemşirelerden foto rica ederim, bir de kordonu kesmeden 5-10 saniye koynuma koyup bebemi sonra kordonu keserlerse o anı da görmek nasip değilse değildir yapacak bir şey yok. Sağlıkla kovuşayım da yavruma gerisi önemli değil.