- 10 Temmuz 2013
- 1.331
- 1.819
Ay canım benim çok teşekkür ederim aynen sen söylemiştin erkek diyeYaaaaa gözünaydin cnm , çok şükür testin temiz cikmis , bebisin de erkek demek ki ... Hislerimde pek yanilmam senden hep bir erkek haberi bekliyordumgrubun ilk erkegi oldu masallah size cnm serumda seni daha iyi enerjik yapar ins kuzummmmn
Amin cnmAy canım benim çok teşekkür ederim aynen sen söylemiştin erkek diyedarısı isteyen herkesin başına sağlıkla sıhhatle
Sizin de eşleriniz kız istiyor mu ya benimki istiyor tabi sağlıklı sıhhatli olsunlar diyor ama gönlü kızdan yana kıyamamKızçeler bizi şaşırtmasa bari, süpriizz ben aslında erkektim
Benim de eşim kızı duyduğundan beri kız bebekli videolar atıyor bana bak dedim hevesini kırmak istemem ama %20 erkek de olabilir kendini kaptırma
Olsun olsun sağlığımız sıhhatimiz yerinde olsun inşallah hepsini aşarız
Hayırlısı olsun canısı sağlıklı sıhhatli olsunlar inşallahKızlar doktordan çıktım şimdi ikili testim düşük risk geldi çok şükür. Bebiş 1 hafta önden gidiyor sağlıklıydı çok şükür. Bulantı için serum yazdı yine, cinsiyet de erkekmiş yüzde 80 böyle dedi 15 20 gün sonra yine gel kesinleştirelim dedi
Ya harika bak ne guzel hberler verdin bize ilerden de gidiyor bebisin saglikli masallah cok sevindim canim rahatlamissindirKızlar doktordan çıktım şimdi ikili testim düşük risk geldi çok şükür. Bebiş 1 hafta önden gidiyor sağlıklıydı çok şükür. Bulantı için serum yazdı yine, cinsiyet de erkekmiş yüzde 80 böyle dedi 15 20 gün sonra yine gel kesinleştirelim dedi
Amiin canımm inşallahHayırlısı olsun canısı sağlıklı sıhhatli olsunlar inşallahçok şükür
Aynen canım çok şükür içim rahatladı çok teşekkür ederimYa harika bak ne guzel hberler verdin bize ilerden de gidiyor bebisin saglikli masallah cok sevindim canim rahatlamissindir
Evet canim sen de Turk dili ve Edebiyati miydiAmiin canımm inşallah
Aynen canım çok şükür içim rahatladı çok teşekkür ederimbu arada İngilizce öğretmeni misin
Yok canım ben de İngilizceEvet canim sen de Turk dili ve Edebiyati miydi
Allah razı olsun canm bazen takip edemiyorumSana birmiz burdan ozelden yazariz bebisim
Yaa zumremmYok canım ben de İngilizcezümreyiz
Öncelikle geçmiş olsun canım dinlen bol sıvı tüket çok şükür keseyle alakası yoksa rahatla hepimize oldu nerdeyse. Ay harika bir haber daha yaa iki erkeğimiz olduBir cinsiyet haberi de benden gelsin ,dün kanamam olduğu için doktora gittim .Kanama rahim kaynaklı değilmiş çok şükür .Doktor bebeği incelerken ben de bir gaza gelip cinsiyeti belli mi deyince ,evet oğlun olacak dedi .Birden şok oldum bu kadar erken beklemiyordum belli olacağını .Ben doğumda öğrenicem sürpriz olsun istiyorum diyordum ama kısmet olmadı ,merakıma yenildim.
Çok teşekkür ederim canım ,benim kanamada sanırım rahim ağzından ,fitil çok tahriş etti ondan kaynaklı büyük ihtimalle ,şu ilaçları bitirseydik hayırlısıyla..Sağlıkla doğsunlarda kızı erkeği de hiç önemli değil aslında ,işte yine de merak ediyoruz .Rabbim hepimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin.. Bu arada teoriye göre benimki kızdı ,ben de çürümüş olduÖncelikle geçmiş olsun canım dinlen bol sıvı tüket çok şükür keseyle alakası yoksa rahatla hepimize oldu nerdeyse. Ay harika bir haber daha yaa iki erkeğimiz olduAllahım bu günlere geldik binlerce şükür
Şanlıurfa'dayım canım memlekette evet mebdeyimYaa zumremmSen nerde calisiyosun canim hangi sehirde mebde misin?
Abicim zaten abiden fazlası babam gibidir (babamı küçükken kaybettiğimiz için)Anam bilinçli abi kim ne almış tutmuş aklında helalhadi yırttın aklına gelmeyen şeyleri bile alacak tabi sen de keyfine göre al canım bu duyguyu tatmamak olmaz
Tabii ki cinsiyet sadece bir detay öncelik sağlığıÇok teşekkür ederim canım ,benim kanamada sanırım rahim ağzından ,fitil çok tahriş etti ondan kaynaklı büyük ihtimalle ,şu ilaçları bitirseydik hayırlısıyla..Sağlıkla doğsunlarda kızı erkeği de hiç önemli değil aslında ,işte yine de merak ediyoruz .Rabbim hepimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin.. Bu arada teoriye göre benimki kızdı ,ben de çürümüş oldu
Çürütmek biz tüpcülerin işiTabii ki cinsiyet sadece bir detay öncelik sağlığıYa burda her şey çürür ben artık şaşırmıyorum
Gecmis olsun cnm ben artik iyice fitillere kabahat bulmaya başladım neyse ikinci erkek haberi de senden geldi ve bir teori çürütmeyi basariyla tamamlamis oldunBir cinsiyet haberi de benden gelsin ,dün kanamam olduğu için doktora gittim .Kanama rahim kaynaklı değilmiş çok şükür .Doktor bebeği incelerken ben de bir gaza gelip cinsiyeti belli mi deyince ,evet oğlun olacak dedi .Birden şok oldum bu kadar erken beklemiyordum belli olacağını .Ben doğumda öğrenicem sürpriz olsun istiyorum diyordum ama kısmet olmadı ,merakıma yenildim.
Bence de gayet normalAbicim zaten abiden fazlası babam gibidir (babamı küçükken kaybettiğimiz için)Öyle valla 6yıldan sonra gelmiş bir bebe sonuçta herşeyi abartma halim normal görülmeli