2023 Şubat - Mart Tüp Bebek Anneleri 😍

Ay canım benim çok teşekkür ederim aynen sen söylemiştin erkek diye darısı isteyen herkesin başına sağlıkla sıhhatle

Sizin de eşleriniz kız istiyor mu ya benimki istiyor tabi sağlıklı sıhhatli olsunlar diyor ama gönlü kızdan yana kıyamam

Hayırlısı olsun canısı sağlıklı sıhhatli olsunlar inşallah çok şükür

Ya harika bak ne guzel hberler verdin bize ilerden de gidiyor bebisin saglikli masallah cok sevindim canim rahatlamissindir

Bir cinsiyet haberi de benden gelsin ,dün kanamam olduğu için doktora gittim .Kanama rahim kaynaklı değilmiş çok şükür .Doktor bebeği incelerken ben de bir gaza gelip cinsiyeti belli mi deyince ,evet oğlun olacak dedi .Birden şok oldum bu kadar erken beklemiyordum belli olacağını .Ben doğumda öğrenicem sürpriz olsun istiyorum diyordum ama kısmet olmadı ,merakıma yenildim.

Kızlar selam hep okumaya çalışıyorum ama bir yazacak zaman denk getiremiyorum. Zaten son bir hafta on gün çok arttı bulantılarım, prilam kullanmaya başladım iki gündür biraz daha iyiyim.

Ne güzel ikili test sonuçları, cinsiyet tahminleri okuyup okuyup mutlu oldum gözünüz aydın

Ben de o günlere atmak istiyorum kendimi sonra da diyorum geçen her gün ömürden acele etme. Haftasonu yetişmeye çalışacağım muhabbetlere bakalım

Sana birmiz burdan ozelden yazariz bebisim
Allah razı olsun canm bazen takip edemiyorum bu aralar yarı baygın kusmalar mide bulantısı mahfeti beni

Ne güzel ikili test sonuçları, cinsiyet tahminleri mutlu oldum gözünüz aydın herkesin mesajlarını okuyamadım alıntılıyamadım Rabb'im herkesinkini hayırlı eylesin gözleriniz aydın

Öncelikle geçmiş olsun canım dinlen bol sıvı tüket çok şükür keseyle alakası yoksa rahatla hepimize oldu nerdeyse. Ay harika bir haber daha yaa iki erkeğimiz oldu Allahım bu günlere geldik binlerce şükür

Çok teşekkür ederim canım ,benim kanamada sanırım rahim ağzından ,fitil çok tahriş etti ondan kaynaklı büyük ihtimalle ,şu ilaçları bitirseydik hayırlısıyla..Sağlıkla doğsunlarda kızı erkeği de hiç önemli değil aslında ,işte yine de merak ediyoruz .Rabbim hepimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin.. Bu arada teoriye göre benimki kızdı ,ben de çürümüş oldu

Anam bilinçli abi kim ne almış tutmuş aklında helal hadi yırttın aklına gelmeyen şeyleri bile alacak tabi sen de keyfine göre al canım bu duyguyu tatmamak olmaz
Abicim zaten abiden fazlası babam gibidir (babamı küçükken kaybettiğimiz için) Öyle valla 6yıldan sonra gelmiş bir bebe sonuçta herşeyi abartma halim normal görülmeli

Tabii ki cinsiyet sadece bir detay öncelik sağlığı Ya burda her şey çürür ben artık şaşırmıyorum

Gecmis olsun cnm ben artik iyice fitillere kabahat bulmaya başladım neyse ikinci erkek haberi de senden geldi ve bir teori çürütmeyi basariyla tamamlamis oldun Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin tatlim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…