2023 Şubat - Mart Tüp Bebek Anneleri 😍

Konu degistirmede üstüne yok cevikkizim gebelikde migreni olanlarin ataklari artabiliyormus malesef gecis olsun cnm
Hahhaaa değiş dedin şükür migrenim yok ama artan kan miktarından dolayı baş ağrısı olabilirmiş sık sık bilginiz olsun inşallah olmaz sizin de

Ay harika haber maşallah sağlıkla gelsin de kızçeler artıyor bakalım İlerleyen haftalarda değişecek mi bana da kız dediler

Bak 3tür kız bebek haberi geliyor çürüyor a dostlar yine işin şakası bir yana bakalım sonradan sürpriz yapacak olan olacak mı ben baya zor duruyorum bir şey almamak için (ama bir kaç şey almış olabilirim) sonucu net öğrenene kadar bekliyim diyorum ama yüksek tahminle söylediği için de bi sindirdim içime sonra değişirse nasıl olur bilmem ayy yine hormonlar gel-git yapıyor

Aman kimse yaşamasın oldum aşıyı eve dönüyorum koluma derman diliyorum
Çok geçmiş olsun Hamilelikte herşeyden endişe duyuluyor Kaç doz yapılacak Bu yıl oğlum da tüp bebek ilaçlarını alırken eczanenin önünde azman gibi bir sokak kedisini sevmeye çalıştı Bana inat eve kedi almıyorum diye Tabi bir güzel karşılığını aldı 3 doz aşı yaptırdık diye hatırlıyorum Şimdi kedi fobime rağmen yavru bir kedi kızımız var evde

Teşekkür ederim. Hastane de bir doz dediler ama aile hekimliği iki demişti. Perşembe günü doktor randevum var ona sorucam umarım bir yeterlidir kolu baya ağrıtıyor. Çocukları uzak tutmak zor haklısın Allah esirgesin

Canım senin tetanozmuş benim oğlanın elini biraz derin sıyırdığı için Çocuk Enfeksiyon uzmanı kuduz aşısı önermişti

Amin canım inşallah geçer benim de
Ben biraz depresif yaptım arkadaşları da hakkınızı helal edin. Her şeyin yolunda olmasına sevindim canım maşallah bi prenses daha geliyor

Ay harika haber maşallah sağlıkla gelsin de kızçeler artıyor bakalım İlerleyen haftalarda değişecek mi bana da kız dediler
Kızçeler bizi şaşırtmasa bari, süpriizz ben aslında erkektim
Benim de eşim kızı duyduğundan beri kız bebekli videolar atıyor bana bak dedim hevesini kırmak istemem ama %20 erkek de olabilir kendini kaptırma
Amin canım inşallah geçer benim de

Ben biraz depresif yaptım arkadaşları da hakkınızı helal edin. Her şeyin yolunda olmasına sevindim canım maşallah bi prenses daha geliyor
Olsun olsun sağlığımız sıhhatimiz yerinde olsun inşallah hepsini aşarız

Hamdolsun canım bnm

Ahahahha iyice havaya giriyorlar
Çook şükür Ay Kerem mi geliyoooooorrrrrriçim bi hoş oldu çok aşırı sempatim var isme kendim koyacak gibi oldum valla sağlıkla gelsin şimdilik topiğimizin erkeği

AYYY inşallah uzun sürmez bulantıların canım bir an önce geçer. Aramızda birkaç gün var, korkmaya başladım şimdi
evet birkaç gün var aramızda kusma boyutuna hiç gelmedim ama midem çok garip şu günlerde bana oyunlar oynuyor . ikiz gebeliklerde çok sık yaşanıyormuş ama dediğim gibi gaz sancısı benim için daha büyük sorun onu yaşamayım diye yediğim şeyler o kadar azaldı ki nerdesin 12. hafta

Ahahahha iyice havaya giriyorlar

Çook şükür Ay Kerem mi geliyoooooorrrrrriçim bi hoş oldu çok aşırı sempatim var isme kendim koyacak gibi oldum valla sağlıkla gelsin şimdilik topiğimizin erkeği
Doktordan önce ben gördüm cinsiyeti de söylemedim doktor söyledi ay canım benim inşallah hepimizin sağlıklı olur

Gaz sancısı hiç yaşamadım ama çevremden biliyorum kötü olduğunu. Öyle böyle atlatacağız bu süreci

Yaaaaa gözünaydin cnm , çok şükür testin temiz cikmis , bebisin de erkek demek ki ... Hislerimde pek yanilmam senden hep bir erkek haberi bekliyordum grubun ilk erkegi oldu masallah size cnm serumda seni daha iyi enerjik yapar ins kuzummmmn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…