Ben yine de erkek diye takılıyorumAaaa dogru ya ... Evet cok erken daha net görünmeden ben inanmam mesela
Amin cnmBen yine de erkek diye takılıyorumRabbim dediğin gibi sağlıklı sıhhatli eli yüzü düzgün çocuklar nasip etsin
Senin yerinde olsam şu testi ben de yaptırırdımBana attığın fotoda da kızdı bence bu fotoda bana kız geldi bence kız seninki gayri ama alışveriş için ben de 16.haftayı beklerdimben bu heyecanı beklemeyip haftaya kan verip NIPTle öğrenicem inşallah
Gönül karışıkAmin cnmgönül ne diyor peki erkek kız?
Cinsiyet demisken ben seye sinir oluyorum yahu dogurmuslar büyütmüşler bana soruyorlar cinsiyet ne zaman belli olacak diye tecrübeli olan onlar benim gibi ilk heyecan yasayan birinden bilgi bekliyorlar olacak şey degil yahuu ben nerden bileyim ne zaman belli olur tek tek yaşayıp görüyor ogreniyoruz isteSenin yerinde olsam şu testi ben de yaptırırdımadamların cinsiyeti söylemeye niyetleri yok 5.ayda söylüyorlarmış baksana inat et ve öğren daha üst baş alınacak ooooo
Aman yok ya benden çok eşim heyecanlı zaten kesin bişey derler 16. Haftada yoksa deliririmAnammm nasil kaos yasamissinkizdi erkekdi diye diye 9 ayi tamamliyormussun sen
Kız diyorum ben de işte ama bi sürpriz olursaBana attığın fotoda da kızdı bence bu fotoda bana kız geldi bence kız seninki gayri ama alışveriş için ben de 16.haftayı beklerdimben bu heyecanı beklemeyip haftaya kan verip NIPTle öğrenicem inşallah
Çikolata ye demişlerdi zaten onu da unuttum ben siz unutmayınHahhaa anlık duygu değişimleriyaramazlar bi sabit durmuyorlar ki doktor amcaları iyice görsün
Amaninnnn dur duygusala baglayalim valla cesme gibiyim bu aralar herseye ağlarım ama tek sunu söyleyebilirim kızın olacak deseler benim gibi ayni acilari mi yaşar mi diye bi fena olurum acikcasiGönül karışıkkız dicem ama oğlanın gönlü kalmasın ikisi de can ikisi de kan emek sabır düşme kalkma o kadar çok anlamı var ki yani doğunca yüzüne bakınca gözümün önünde canlanacak şeyleri düşünüyorum off ki ne of
Yaaa yapma akşam akşam uyumadan önce ağlamak istemiyorummmAmaninnnn dur duygusala baglayalim valla cesme gibiyim bu aralar herseye ağlarım ama tek sunu söyleyebilirim kızın olacak deseler benim gibi ayni acilari mi yaşar mi diye bi fena olurum acikcasi
Hahhaaa bunlar yaşayan gören öğrenen cahillerCinsiyet demisken ben seye sinir oluyorum yahu dogurmuslar büyütmüşler bana soruyorlar cinsiyet ne zaman belli olacak diye tecrübeli olan onlar benim gibi ilk heyecan yasayan birinden bilgi bekliyorlar olacak şey degil yahuu ben nerden bileyim ne zaman belli olur tek tek yaşayıp görüyor ogreniyoruz iste
Yanlis da yazmisim duygusala baglamayalim olacakti .. neyse evet konular degissin hemennnnYaaa yapma akşam akşam uyumadan önce ağlamak istemiyorummm
Hahhaaa bunlar yaşayan gören öğrenen cahillerhayır kızamıyorum da keyiften hamile kalmış haftasını gününü ne zaman ne yaşadığını umursamamış aklında tutmaya bile gerek duymamış senden bizden hazır bilgi alıyorlar doğumu bekliyorum o zaman öğrenilmiyor muydu de
Yani bu ve bunn gibi bi çok şey var evet o yüzden gönlüm karmakarışık Rabbim hayırlısını versin o en iyisini bilir diyorumAmaninnnn dur duygusala baglayalim valla cesme gibiyim bu aralar herseye ağlarım ama tek sunu söyleyebilirim kızın olacak deseler benim gibi ayni acilari mi yaşar mi diye bi fena olurum acikcasi
Hahahaha cok iyi cevapmis tam bir aslanHahhaaa bunlar yaşayan gören öğrenen cahillerhayır kızamıyorum da keyiften hamile kalmış haftasını gününü ne zaman ne yaşadığını umursamamış aklında tutmaya bile gerek duymamış senden bizden hazır bilgi alıyorlar doğumu bekliyorum o zaman öğrenilmiyor muydu de
Benim de var ya bu üçüncü gün başım nasıl agırıyor yok böyle bişey ilk gün ilaç içmedim ikinci gün dayanamadım 1 parol içtim işe yaramadıYanlis da yazmisim duygusala baglamayalim olacakti .. neyse evet konular degissin hemennnn
Ayynen bi öğrenem de rahatlıyayım. Abimin bi kaç yıl önce bebek üzerine giyim mağazası vardı kapandı sonra. Beni aradı dün bi çöp bile alma senin bilmediğin ihtiyaçları bile biliyorum ben doğumdan önce getircem diyorSenin yerinde olsam şu testi ben de yaptırırdımadamların cinsiyeti söylemeye niyetleri yok 5.ayda söylüyorlarmış baksana inat et ve öğren daha üst baş alınacak ooooo
Aynen Rabbim en iyisini bilir .. hayırlısıYani bu ve bunn gibi bi çok şey var evet o yüzden gönlüm karmakarışık Rabbim hayırlısını versin o en iyisini bilir diyorumkendi annemi düşünüyorum kıyamam benle birlikte üzüldü
Amaaannn neyse her şeyin hayırlısı
Ahahaha siz daha iyi bilirsiniz bu benim ilk diyeceksinCinsiyet demisken ben seye sinir oluyorum yahu dogurmuslar büyütmüşler bana soruyorlar cinsiyet ne zaman belli olacak diye tecrübeli olan onlar benim gibi ilk heyecan yasayan birinden bilgi bekliyorlar olacak şey degil yahuu ben nerden bileyim ne zaman belli olur tek tek yaşayıp görüyor ogreniyoruz iste
Konu degistirmede üstüne yok cevikkizimBenim de var ya bu üçüncü gün başım nasıl agırıyor yok böyle bişey ilk gün ilaç içmedim ikinci gün dayanamadım 1 parol içtim işe yaramadıbugün artık dayanılmaz olduğu için doktorla görüştüm 3 tane içtim geçti
Diyorum ya size sormali nerden bileyim ben diyorum cevaba bak; aaa unuttuk biz o günleri... İnsan nasil unutur ki boylesi muazzam bir seyiAhahaha siz daha iyi bilirsiniz bu benim ilk diyeceksin
Anam bilinçli abi kim ne almış tutmuş aklında helalAyynen bi öğrenem de rahatlıyayım. Abimin bi kaç yıl önce bebek üzerine giyim mağazası vardı kapandı sonra. Beni aradı dün bi çöp bile alma senin bilmediğin ihtiyaçları bile biliyorum ben doğumdan önce getircem diyordedim denerim ama kendimi tutabileceğimi sanmıyorum