- 30 Aralık 2020
- 944
- 1.730
Sana var ya abartmak helaldirrrr yardırrrrrAbicim zaten abiden fazlası babam gibidir (babamı küçükken kaybettiğimiz için) Öyle valla 6yıldan sonra gelmiş bir bebe sonuçta herşeyi abartma halim normal görülmeli
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sana var ya abartmak helaldirrrr yardırrrrrAbicim zaten abiden fazlası babam gibidir (babamı küçükken kaybettiğimiz için) Öyle valla 6yıldan sonra gelmiş bir bebe sonuçta herşeyi abartma halim normal görülmeli
O zaman ben 10 yılın hatrina daglari falan deleyimSana var ya abartmak helaldirrrr yardırrrrr
Bende haber bekliyorumCanlar ne zaman whatsappa geçiyoruz
Canlar ne zaman whatsappa geçiyoruz
senuscha_punch instagram siz oraya yavas yavaş mesajlari gonderin kizlar gordukce bir 10 güne toparlariz benceBende haber bekliyorum
Çok teşekkür ederim ,sağlıkla kavuşmak inşallah hepimize nasip olur canım,2 buçuk aydır günde 3 fitil artık vücutlar error verdi ,sadece fitil olsa oksapar, coraspirin ,estrofem ,progestan iğne vitaminler ,levotiron dışında ,transfer gününden beri cumartesi günleri 8 saat boyunca hastanede damardan ilaç alıyorum ,bugün yine damarım şişti artık yakında patlayacak diye korkuyorum ,çok ağır kefir kıvamında bir ilaç ,sabah 10 da hastaneye gittim şimdi bitti ,10 haftadır böyle devam ediyoruz ,umut ediyorum ki 2 hafta sonra bu da biter …Ben kesin kararlıydım doğuma kadar öğrenmeyeceğim diye ama burda o kadar konuşuldu ki ben de dayanamadım artık belli değildir de bir şansımı deneyeyim dedim , doktor pat diye söyledi,neyse artık eşime sürpriz olur ona söylemedim ..ben nedense kıza odaklıydım ,öyle hissediyordum ,kendi teorimi de çürütmüş oldum .Gecmis olsun cnm ben artik iyice fitillere kabahat bulmaya başladım neyse ikinci erkek haberi de senden geldi ve bir teori çürütmeyi basariyla tamamlamis oldun Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin tatlim
Baby bulamadım bu hesabısenuscha_punch instagram siz oraya yavas yavaş mesajlari gonderin kizlar gordukce bir 10 güne toparlariz bence
H yi fazla koymusumBaby bulamadım bu hesabı
Tamamdır mesaj attımH yi fazla koymusum
Ben 3 yıllık şeyimde bile her şeyi mübah görüyorum ne var ne yok en tavanını yaşayacağız gençler Allahım inşallah sağlıkla sıhhatle mutlulukla duamızı eksik etmeyelimO zaman ben 10 yılın hatrina daglari falan deleyim
Aha ben de atıyorumTamamdır mesaj attım
Bende attımH yi fazla koymusum
Attim mesajini canisiH yi fazla koymusum
Ben de ekledim ve msj attim.H yi fazla koymusum
Ya ben de regl migreni var, ben de hevesleniyordum regl olmayacağıma göre regl migreni de 9 ay ara verir diyeKonu degistirmede üstüne yok cevikkizim gebelikde migreni olanlarin ataklari artabiliyormus malesef gecis olsun cnm
Bulamıyorum o isimle kuzum bende mi yanlışlık var acabasenuscha_punch instagram siz oraya yavas yavaş mesajlari gonderin kizlar gordukce bir 10 güne toparlariz bence
senusca_punch bi h fazla konmus canimBulamıyorum o isimle kuzum bende mi yanlışlık var acaba
Lidyanin paylastigini gordun mu cnmn oraya ışınlan kuzuYa ben de regl migreni var, ben de hevesleniyordum regl olmayacağıma göre regl migreni de 9 ay ara verir diye