2023 Şubat - Mart Tüp Bebek Anneleri 😍

Muhtemelen serum verir yine canım her hafta bu son diyorum ama maalesef artarak devam ediyor umarım geçer bi an önce
Öyle maalesef canım hepimizin durumu farklı yine de bin şükür Rabbime bana bu mucizeyi yaşattığı için
İnşallah canım amin
Canim bebisin senin kanindan vitamin minarellerinden besleniyor yani depolarindan lütfen kendi üzüp burda bizi de üzme kiyamam sana ben ya... Annesin sen güçlü bir annesin hem de...
Ay inşallah öyledir mucizem artık 12 hafta bitince yediklerimiz etkiliyor diyorlar umarım depolardan alıyordur
Cok iyi anliyorum canim hicbir sey yapmaya halin kalmiyor maalesef. Sana iyi gelen bir sey var mi? mesela ben beyaz leblebi kraker ekmek arasi tost tarzi seyler midemi bastiriyor yine cok yiyemiyorum ama kusmami engelliyor en azindan
Yok canım her şeyi denedim ama maalesef iyi gelen bişey bulamadım 6. Haftadan beri bu şekilde devam ediyor umarım son olur

kızlar bende de bulantılar başladı prilam aldım ama içinde gaz yaptığı yazıyor, valla gaz sancısı yaşamaktansa bulantıya katlanırım diye içmiyorum psikolojimi çok bozdu şu gaz sancıları . sizde gaz yapmıyor sanırım o ilaç

Hic yapmadi ben de ya bi ic dene bakalım yapacak mi ben yan etkilwri okudugumda bende psikolojik olarak yaptığı icin okumuyorum genelde

Ay Allah yardımcın olsun moonandstar elhamdülillah cok bulantım kusmam olmadı bi kaç kere kustum ve öğrüntü oluodu ara ara ama o bile mahfediyodu seni düşünemiyorum cok sükür bi kaç gündür hafif bulantımda yok gecti gibi

Kızlar zor günler geçiren tüm hamişlerimize geçmiş olsun, ne kadar zorluk yaşarsak yaşayalım hepsi geçici şeyler, kalıcı değil, bebişi kucağımıza alınca heepsini unutucaz. Psikoloji bozmak yok, ne güzel neşeliydik bugün okudum mesajları biraz sarsılmışız sanki. Haydi yarın cumartesi herkesten güzel haberler bekliyorum. Benden de son haber; tüp bebek değil de diğer doktoruma randevum vardı, çok şükür herşey yolunda. Sırt üstü yattığı için cinsiyet göremiyorum ama kemik yapısına göre %80 kız dedi doktorumuz. Bakalım ilerleyen zamanlarda ne olacak. Büyük ihtimal benden sizlere bir prenses yeğen geliyor

Hay ağzını yediğim prensesler Çok şükür canısı Rabbim böyle sağlıklı güzel günlerimizi nasip etsin Kemik yapısı nasıl oluyormuş ki hemen bi internetten bakayım

Oyyy maşallah seninle üçüncü kiz yeğen haberi geldi prenseslerimiz çoğalıyor hepsi sağlıklı hayırlı evlat olsun ins bizlere

Hay ağzını yediğim prensesler Çok şükür canısı Rabbim böyle sağlıklı güzel günlerimizi nasip etsin Kemik yapısı nasıl oluyormuş ki hemen bi internetten bakayım
Ben daha onceden duymustum böyle birsey ama hurafe sanmistim kemik yapısından cinsiyet belli oluyormus demek ki vayyy canina

Vallahi ben de şimdi bakıyordum, kızla erkeklerin kemik yapısı farklı oluyormuş ama yanılma payı da varmış ya,
Oyyy maşallah seninle üçüncü kiz yeğen haberi geldi prenseslerimiz çoğalıyor hepsi sağlıklı hayırlı evlat olsun ins bizlere
Ay ben ne zaman kaçırdım kimlerin kızı oluyoo güya her sayfayı okuyorum

Ben daha onceden duymustum böyle birsey ama hurafe sanmistim kemik yapısından cinsiyet belli oluyormus demek ki vayyy canina
Oluyor baya bilimsel olarak da kanıtlanmış bir yöntem kafası yusyuvarlak ve çenesi yumaşaksa kız kafası köşeli çene kısmı hatlıysa erkek. Tüm cinsiyet bulma yöntemlerini öğrendim ama 12-13. Haftadan sonra bakılıyor.

Eklentiler

• FA3F30AA-EF4F-48A0-9CE5-A0E0FFF796C5.jpeg
    213,8 KB · Görüntüleme: 28
Oluyor baya bilimsel olarak da kanıtlanmış bir yöntem kafası yusyuvarlak ve çenesi yumaşaksa kız kafası köşeli çene kısmı hatlıysa erkek. Tüm cinsiyet bulma yöntemlerini öğrendim
Bastan sana sormamak hataydi zaten cnm arastirmaci ruhlu doktorali Firuzemmm

AYYY inşallah uzun sürmez bulantıların canım bir an önce geçer. Aramızda birkaç gün var, korkmaya başladım şimdi

Vallahi ben de şimdi bakıyordum, kızla erkeklerin kemik yapısı farklı oluyormuş ama yanılma payı da varmış ya,

Ay ben ne zaman kaçırdım kimlerin kızı oluyoo güya her sayfayı okuyorum
Canim Rubby ve Burcunun şimdilik kiz demis doktorları hatta burcunun bastan erkek demis sinra kiz demis bakalim cinsiyetler belli olmaya basliyor yavastan

Sen icini ferah tut canim benim, hersey yoluna girecek ve tatli bir anı olarak anlatacaksın bugunleri

Bastan sana sormamak hataydi zaten cnm arastirmaci ruhlu doktorali Firuzemmm

Bak yusyuvarlak olan kız. Ama bu yöntemi daha deneyimli ultrasound teknisyenleri/hemşireleri/doktorları söyleyebilir yanılma biraz da tecrübe kaynaklı olabiliyormuş yoksa baya bilimsel olarak kanıtlanmış bir durum.

He vallaha ben de bunları okudum şimdi görs ellere de baktım ultrason fotolarınızdan bir cinsiyet tahmini daha

Canim Rubby ve Burcunun şimdilik kiz demis doktorları hatta burcunun bastan erkek demis sinra kiz demis bakalim cinsiyetler belli olmaya basliyor yavastan
Oyy maşallah, çok şükür bu günlere geldik ya
Benim bebiş tam belli olmuyor kafa şekli sanki

Eklentiler

• IMG-20220812-WA0029.jpeg
    64 KB · Görüntüleme: 28
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…