- 10 Temmuz 2013
- 1.331
- 1.819
Muhtemelen serum verir yine canım her hafta bu son diyorum ama maalesef artarak devam ediyor umarım geçer bi an önceAh canim benim aklimada geldi mide bulantilari halsiz birakti yine dedimRabbim tez vakitte iyilik versin ins sana cnm doya doya hamileligini yasarsin inş 16 haftaya kadar surecek galiba senin durumun .kendini kötü hissetme vücudun bebegi besledigi icin böyle oluyorsun yarinki kontrolünde belki serum takviyesi alirsin daha iyi gelir belki cnm
Öyle maalesef canım hepimizin durumu farklı yine de bin şükür Rabbime bana bu mucizeyi yaşattığı içinCanımın içi çok merak ettim valla. Sen iyi ol gerisi bebişin her şekilde beklenecektir kendini sakin eksik hissetme. Herkesin hamilelik serüveni farklı ben eminim bir kaç aya rahatlayacaksınÇok zor geçiyor bazılarınızın günleri anlıyorum sizi sürekli duamdasınız ama sabır biraz daha. Bizim annelikte en temel duygumuz sabır bence sonra diğerleri geliyor. Sabredicez Allah'ın izniyle bebeklerimize kavuşucaz sonra kim hatırlar bugünleri buna odaklan
İnşallah canım aminBence gaz
ah canım yaaa inşallah kısa sürede geçer artık evet anlıyorum seni hepimiz malum geçiyoruz bu durumlardan ama sakın çocuğuna yetememek gibi düşünme lidyanın dediği gibi kanını emer yine beslenir üzme tatlı canını
hay ağzına sağlık
Ay inşallah öyledir mucizem artık 12 hafta bitince yediklerimiz etkiliyor diyorlar umarım depolardan alıyordurCanim bebisin senin kanindan vitamin minarellerinden besleniyor yani depolarindan lütfen kendi üzüp burda bizi de üzme kiyamam sana ben ya... Annesin sen güçlü bir annesin hem de...
Yok canım her şeyi denedim ama maalesef iyi gelen bişey bulamadım 6. Haftadan beri bu şekilde devam ediyor umarım son olurCok iyi anliyorum canim hicbir sey yapmaya halin kalmiyor maalesef. Sana iyi gelen bir sey var mi? mesela ben beyaz leblebi kraker ekmek arasi tost tarzi seyler midemi bastiriyor yine cok yiyemiyorum ama kusmami engelliyor en azindan
Hic yapmadi ben de yakızlar bende de bulantılar başladı prilam aldım ama içinde gaz yaptığı yazıyor, valla gaz sancısı yaşamaktansa bulantıya katlanırım diye içmiyorumpsikolojimi çok bozdu şu gaz sancıları . sizde gaz yapmıyor sanırım o ilaç
Hay ağzını yediğim prenseslerKızlar zor günler geçiren tüm hamişlerimize geçmiş olsun, ne kadar zorluk yaşarsak yaşayalım hepsi geçici şeyler, kalıcı değil, bebişi kucağımıza alınca heepsini unutucaz. Psikoloji bozmak yok, ne güzel neşeliydik bugün okudum mesajları biraz sarsılmışız sanki. Haydi yarın cumartesi herkesten güzel haberler bekliyorum. Benden de son haber; tüp bebek değil de diğer doktoruma randevum vardı, çok şükür herşey yolunda. Sırt üstü yattığı için cinsiyet göremiyorum ama kemik yapısına göre %80 kız dedi doktorumuz. Bakalım ilerleyen zamanlarda ne olacak. Büyük ihtimal benden sizlere bir prenses yeğen geliyor
Oyyy maşallahKızlar zor günler geçiren tüm hamişlerimize geçmiş olsun, ne kadar zorluk yaşarsak yaşayalım hepsi geçici şeyler, kalıcı değil, bebişi kucağımıza alınca heepsini unutucaz. Psikoloji bozmak yok, ne güzel neşeliydik bugün okudum mesajları biraz sarsılmışız sanki. Haydi yarın cumartesi herkesten güzel haberler bekliyorum. Benden de son haber; tüp bebek değil de diğer doktoruma randevum vardı, çok şükür herşey yolunda. Sırt üstü yattığı için cinsiyet göremiyorum ama kemik yapısına göre %80 kız dedi doktorumuz. Bakalım ilerleyen zamanlarda ne olacak. Büyük ihtimal benden sizlere bir prenses yeğen geliyor
Ben daha onceden duymustum böyle birsey ama hurafe sanmistim kemik yapısından cinsiyet belli oluyormus demek ki vayyy caninaHay ağzını yediğim prenseslerÇok şükür canısı Rabbim böyle sağlıklı güzel günlerimizi nasip etsin Kemik yapısı nasıl oluyormuş ki hemen bi internetten bakayım
Vallahi ben de şimdi bakıyordum, kızla erkeklerin kemik yapısı farklı oluyormuş ama yanılma payı da varmış ya,Hay ağzını yediğim prenseslerÇok şükür canısı Rabbim böyle sağlıklı güzel günlerimizi nasip etsin Kemik yapısı nasıl oluyormuş ki hemen bi internetten bakayım
Ay ben ne zaman kaçırdım kimlerin kızı oluyoo güya her sayfayı okuyorumOyyy maşallahseninle üçüncü kiz yeğen haberi geldi prenseslerimiz çoğalıyor hepsi sağlıklı hayırlı evlat olsun ins bizlere
Oluyor baya bilimsel olarak da kanıtlanmış bir yöntem kafası yusyuvarlak ve çenesi yumaşaksa kız kafası köşeli çene kısmı hatlıysa erkek. Tüm cinsiyet bulma yöntemlerini öğrendimBen daha onceden duymustum böyle birsey ama hurafe sanmistim kemik yapısından cinsiyet belli oluyormus demek ki vayyy canina
Bastan sana sormamak hataydi zaten cnmOluyor baya bilimsel olarak da kanıtlanmış bir yöntem kafası yusyuvarlak ve çenesi yumaşaksa kız kafası köşeli çene kısmı hatlıysa erkek. Tüm cinsiyet bulma yöntemlerini öğrendim
AYYY inşallah uzun sürmez bulantıların canım bir an önce geçer. Aramızda birkaç gün var, korkmaya başladım şimdikızlar bende de bulantılar başladı prilam aldım ama içinde gaz yaptığı yazıyor, valla gaz sancısı yaşamaktansa bulantıya katlanırım diye içmiyorumpsikolojimi çok bozdu şu gaz sancıları . sizde gaz yapmıyor sanırım o ilaç
Canim Rubby ve Burcunun şimdilik kiz demis doktorları hatta burcunun bastan erkek demis sinra kiz demis bakalim cinsiyetler belli olmaya basliyor yavastanVallahi ben de şimdi bakıyordum, kızla erkeklerin kemik yapısı farklı oluyormuş ama yanılma payı da varmış ya,
Ay ben ne zaman kaçırdım kimlerin kızı oluyoo güya her sayfayı okuyorum
Sen icini ferah tut canim benim, hersey yoluna girecek ve tatli bir anı olarak anlatacaksın bugunleriMuhtemelen serum verir yine canım her hafta bu son diyorum ama maalesef artarak devam ediyor umarım geçer bi an önce
Öyle maalesef canım hepimizin durumu farklı yine de bin şükür Rabbime bana bu mucizeyi yaşattığı için
İnşallah canım amin
Ay inşallah öyledir mucizem artık 12 hafta bitince yediklerimiz etkiliyor diyorlar umarım depolardan alıyordur
Yok canım her şeyi denedim ama maalesef iyi gelen bişey bulamadım 6. Haftadan beri bu şekilde devam ediyor umarım son olur
Bastan sana sormamak hataydi zaten cnmarastirmaci ruhlu doktorali Firuzemmm
He vallaha ben de bunları okudum şimdi görs ellere de baktım ultrason fotolarınızdan bir cinsiyet tahmini dahaOluyor baya bilimsel olarak da kanıtlanmış bir yöntem kafası yusyuvarlak ve çenesi yumaşaksa kız kafası köşeli çene kısmı hatlıysa erkek. Tüm cinsiyet bulma yöntemlerini öğrendimama 12-13. Haftadan sonra bakılıyor.
Eki Görüntüle 3112534
Oyy maşallah, çok şükür bu günlere geldik yaCanim Rubby ve Burcunun şimdilik kiz demis doktorları hatta burcunun bastan erkek demis sinra kiz demis bakalim cinsiyetler belli olmaya basliyor yavastan
Benim bebiş tam belli olmuyor kafa şekli sankiEki Görüntüle 3112535 Eki Görüntüle 3112536
Bak yusyuvarlak olan kız. Ama bu yöntemi daha deneyimli ultrasound teknisyenleri/hemşireleri/doktorları söyleyebilir yanılma biraz da tecrübe kaynaklı olabiliyormuş yoksa baya bilimsel olarak kanıtlanmış bir durum.
Ay cok etkileyici giderek erkekden kiz hissetmeye başladım ben ya psikolojik mi nedirEki Görüntüle 3112535 Eki Görüntüle 3112536
Bak yusyuvarlak olan kız. Ama bu yöntemi daha deneyimli ultrasound teknisyenleri/hemşireleri/doktorları söyleyebilir yanılma biraz da tecrübe kaynaklı olabiliyormuş yoksa baya bilimsel olarak kanıtlanmış bir durum.
Net çıkmamamis senin bebis anlasildi fotojenik olmayacak benimki gibiOyy maşallah, çok şükür bu günlere geldik ya
Benim bebiş tam belli olmuyor kafa şekli sanki
Bence demiş yaa bak senin nub teorisine bakmıştık o da kız çıkmıştı. Tam kafa şeklini görmüştür doktorun ama basarken yakalayamıyorlar. Ama maşallah keyfi yerindeOyy maşallah, çok şükür bu günlere geldik ya
Benim bebiş tam belli olmuyor kafa şekli sanki