- 6 Eylül 2019
- 769
- 1.000
Bence bi instagram adresi paylasalim goren ona katilsin sonra orada msjlardan whatsapp grubu kuralim.Bunu nasl yapacagimizin yollarini dusunelim
Ya bende kendimi cok dinliyorum @Lavinya_1014 bir iki kere oldu ama gaz mi lok etti yoksa bebis mi bilmiyorum daha cok mu erken demistim
Amin canım inşallah senin de düzelir bi an önceRabbim iyilik güzellik versin canm benimde kaç gündür prilam bile fayda etmiyor insan psikolojikmen çöküyor
İnşallah öyledir kuzumYaa o bebis varya senin kanını emer yine besinsiz kalmaz hic merak etmeüzülme lutfen
Guzel fikir firuzem valla bende instagram sayfasi var ek olarak punch sayfam onu paylasabilirimBence bi instagram adresi paylasalim goren ona katilsin sonra orada msjlardan whatsapp grubu kuralim.
Cok gecmis olsun canim hic uzme kendini bebislee vampir gibi bunca yil iceride biriktirdiklerinden besleniyordur. 13. Haftaya da geldin aslinda insallah gecer gider bu bulantilarKızlar 2 3 gündür hem fiziken hem ruhen iyi değilim. Mide bulantılarım artık dayanılmayacak noktaya geldi zofer filan da etki etmiyor. Fiziken kötü olunca bebeğime yetemiyorum diye psikolojik olarak da kötü oluyorum. Yarın kontrolüm var artık ne olacak bilmiyorum.
Bu aradarubbyT canım hem geçmiş olsun kedi tırmalaması için hem de gözün aydın test sonuçların güzel çıkmış, inşallah sorunsuz devam eder. Bu arada beni de sorduğun için teşekkür ederim
buradayimfiruze canım geçmiş olsun inşallah bi daha tekrarlamaz, dikkat et kendine bol bol dinlen.
Burcu senin de kullanıcı adını hatırlayamadım prensesin hayırlı olsun, inşallah üçlü test sonuçların da güzel gelir.
Mucizeyokmu canım sorduğun için teşekkür ederim
Amin inşallah canım tek temennim bi an önce geçmesiCok gecmis olsun canim hic uzme kendini bebislee vampir gibi bunca yil iceride biriktirdiklerinden besleniyordur. 13. Haftaya da geldin aslinda insallah gecer gider bu bulantilar
Super o zaman buradan gelenler DMle ben şuyum der hatırlatır artıkGuzel fikir firuzem valla bende instagram sayfasi var ek olarak punch sayfam onu paylasabilirim
Siz istediğiniz zaman soyleyin ben ismini yazarim instagraminSuper o zaman buradan gelenler DMle ben şuyum der hatırlatır artık
Canim ben de oyleyim surekli midem bulaniyor bisey yiyemiyorum birden acikiyorm az yiyince yine bulaniyor. Bebisler kandan besleniyordur skma canini gecicek bulantilarHiçbir şey yiyemediğim için bebeğim besinsiz kalıyorbiraz zorlayınca kendimi çok kötü oluyorum umarım bir an önce düzelir çok sağ ol canım
Bende kusma da oluyor yediğim bişey durmuyor vücudumda inşallah geçer canım tüm hayatımı kötü etkiliyor maalesefCanim ben de oyleyim surekli midem bulaniyor bisey yiyemiyorum birden acikiyorm az yiyince yine bulaniyor. Bebisler kandan besleniyordur skma canini gecicek bulantilar
Bence gazKızlar bebişi bazen hisseden var mı yani pıtır pıtır hareket oluo bende bazen acaba gaz mı
ah canım yaaa inşallah kısa sürede geçer artık evet anlıyorum seni hepimiz malum geçiyoruz bu durumlardan ama sakın çocuğuna yetememek gibi düşünme lidyanın dediği gibi kanını emer yine beslenir üzme tatlı canınıKızlar 2 3 gündür hem fiziken hem ruhen iyi değilim. Mide bulantılarım artık dayanılmayacak noktaya geldi zofer filan da etki etmiyor. Fiziken kötü olunca bebeğime yetemiyorum diye psikolojik olarak da kötü oluyorum. Yarın kontrolüm var artık ne olacak bilmiyorum.
Bu aradarubbyT canım hem geçmiş olsun kedi tırmalaması için hem de gözün aydın test sonuçların güzel çıkmış, inşallah sorunsuz devam eder. Bu arada beni de sorduğun için teşekkür ederim
buradayimfiruze canım geçmiş olsun inşallah bi daha tekrarlamaz, dikkat et kendine bol bol dinlen.
Burcu senin de kullanıcı adını hatırlayamadım prensesin hayırlı olsun, inşallah üçlü test sonuçların da güzel gelir.
hay ağzına sağlıkEk olarak gencecik bir arkadaşsınız anladığım kadarıyla yaşadığınız ilişki sonrasında hamile olmaktan korkuyorsunuz ve hamile olmaniz durumunda aldiracaksiniz. Sizi kırmayı kesinlikle istemem zaten hamile de degilsiniz sadece psikolojik olaral adet olamıyorsunuz doktorunuz hamile olmadığınızı soylemesine rağmen gelip bir de tüp bebek annelerinin topiginde sorunuza yanit aramaniza anlam bulamadim bence baska topicte sorularinizin cevabını arayin ve benden bir abla tavsiyesi pisman olacaginiz şeyleri bir daha yaşamayın
Özür dilerim amacım asla sizi kırmak incitmek değildi hepiniz gerçekten benim gözümde tecrübeli ve deneyimlisiniz asla tüp bebek anneleri topicinde olduğumu farketmedim hamilelik kısmından tüm topiclere yazdım farklı cevaplar alabilmek için tecrübesiz olduğum için tecrübeli insanlara danışmak istedim tekrardan çok çok çok özür dilerim asla birdaha böyle bir olay yaşanmicakEk olarak gencecik bir arkadaşsınız anladığım kadarıyla yaşadığınız ilişki sonrasında hamile olmaktan korkuyorsunuz ve hamile olmaniz durumunda aldiracaksiniz. Sizi kırmayı kesinlikle istemem zaten hamile de degilsiniz sadece psikolojik olaral adet olamıyorsunuz doktorunuz hamile olmadığınızı soylemesine rağmen gelip bir de tüp bebek annelerinin topiginde sorunuza yanit aramaniza anlam bulamadim bence baska topicte sorularinizin cevabını arayin ve benden bir abla tavsiyesi pisman olacaginiz şeyleri bir daha yaşamayın
Canımın içi çok merak ettim valla. Sen iyi ol gerisi bebişin her şekilde beklenecektir kendini sakin eksik hissetme. Herkesin hamilelik serüveni farklı ben eminim bir kaç aya rahatlayacaksınKızlar 2 3 gündür hem fiziken hem ruhen iyi değilim. Mide bulantılarım artık dayanılmayacak noktaya geldi zofer filan da etki etmiyor. Fiziken kötü olunca bebeğime yetemiyorum diye psikolojik olarak da kötü oluyorum. Yarın kontrolüm var artık ne olacak bilmiyorum.
Bende hassasiyetimize anlayış gösterdiğiniz için teşekkür ederim sevgilerÖzür dilerim amacım asla sizi kırmak incitmek değildi hepiniz gerçekten benim gözümde tecrübeli ve deneyimlisiniz asla tüp bebek anneleri topicinde olduğumu farketmedim hamilelik kısmından tüm topiclere yazdım farklı cevaplar alabilmek için tecrübesiz olduğum için tecrübeli insanlara danışmak istedim tekrardan çok çok çok özür dilerim asla birdaha böyle bir olay yaşanmicak
Ah canim benim aklimada geldi mide bulantilari halsiz birakti yine dedimKızlar 2 3 gündür hem fiziken hem ruhen iyi değilim. Mide bulantılarım artık dayanılmayacak noktaya geldi zofer filan da etki etmiyor. Fiziken kötü olunca bebeğime yetemiyorum diye psikolojik olarak da kötü oluyorum. Yarın kontrolüm var artık ne olacak bilmiyorum.
Canim bebisin senin kanindan vitamin minarellerinden besleniyor yani depolarindan lütfen kendi üzüp burda bizi de üzme kiyamam sana ben ya... Annesin sen güçlü bir annesin hem de...Hiçbir şey yiyemediğim için bebeğim besinsiz kalıyorbiraz zorlayınca kendimi çok kötü oluyorum umarım bir an önce düzelir çok sağ ol canım
Cok iyi anliyorum canim hicbir sey yapmaya halin kalmiyor maalesef. Sana iyi gelen bir sey var mi? mesela ben beyaz leblebi kraker ekmek arasi tost tarzi seyler midemi bastiriyor yine cok yiyemiyorum ama kusmami engelliyor en azindanBende kusma da oluyor yediğim bişey durmuyor vücudumda inşallah geçer canım tüm hayatımı kötü etkiliyor maalesef
Bende bazi meyvelerin beni kötü yaptığını keşfettim onlari yedigimde mesela ilacta fayda etmiyor. Üzüm , kavun , karpuz , nektarin suana kdr kesfettiklerimCok iyi anliyorum canim hicbir sey yapmaya halin kalmiyor maalesef. Sana iyi gelen bir sey var mi? mesela ben beyaz leblebi kraker ekmek arasi tost tarzi seyler midemi bastiriyor yine cok yiyemiyorum ama kusmami engelliyor en azindan
Nektarı ve kavun olmasa napardim ben bilmem bana en iyi gelen besinler su ara... Ben erken kesfettim kendimi Allah'tanBende bazi meyvelerin beni kötü yaptığını keşfettim onlari yedigimde mesela ilacta fayda etmiyor. Üzüm , kavun , karpuz , nektarin suana kdr kesfettiklerim
Super o zaman buradan gelenler DMle ben şuyum der hatırlatır artık
Beni benim sosyal medya ve Instagram kullanmıyor oluşumSiz istediğiniz zaman soyleyin ben ismini yazarim instagramin
Sana birmiz burdan ozelden yazariz bebisimBeni benim sosyal medya ve Instagram kullanmıyor oluşum