kanamanın miktarı ne kadardı canım kendimle kıyaslamak için soruyorumKizlar simdi cikmak uzeriyim doktordan cikmadan yazayim dedim. Bebek iyi hersey yolunda gunuyle uyumlu yakininda kanama alani yok. Kanama cervix(yani rahim agzindan) kaynakli dediler bi hafta iliski yasagi verdi ilaclara da azaltilmis sekliyle devam edebilirsin dediler. Cok sukur inanilmaz rahatladim yaa. Bir de bebisimi gordum kollari bacaklari yerinde durmuyordu
Yumurtlamadan 3 gün önce oldu ilişki yani kesin olarak gebelik yok diyebilir miyizİlişkiden 50 gün sonra mi? Simdiye kadar adet olunması gerekliydi olmadiysa kan testi kesindir . Diyelim iliski yumurtlama zamanlarinda oldu , o zaman ultrasonda kese gozukmesi lazim
İnşallah canimAnamm bir prenses daha mi geliyor bu tüpçü teyzelere sağlıkla gelsin ins cnmm .. verdigin bilgiler icin de cok sagol cnmmmm
Hatta kendi doktorum yoktu baska bi doktor geldi ama sagolsun kendi doktorum kadar ilgiliydioh
maşallah çok sevindim bi sorun olmamasına ne güzel açıklamada yapmış doktorunböyle bir doktora ihtiyacım var benimde
Yani bunun tek yolu kan testiYumurtlamadan 3 gün önce oldu ilişki yani kesin olarak gebelik yok diyebilir miyiz
Sanirim bi gunluk pedi(yani en minik olanlari) dolduracak kadar kirmiziydi.Sonrasinda kahvemsi leke olarak devam etti. Lekeler de 5-6 damla gibi.kanamanın miktarı ne kadardı canım kendimle kıyaslamak için soruyorum
Yaptırdım ilişkinin 24.günü ve 50.günü negatifYani bunun tek yolu kan testi
Çok çok şükür canım vallahi içimiz rahatlıyor tekrarı olmaz inşallah Allahım aminKizlar simdi cikmak uzeriyim doktordan cikmadan yazayim dedim. Bebek iyi hersey yolunda gunuyle uyumlu yakininda kanama alani yok. Kanama cervix(yani rahim agzindan) kaynakli dediler bi hafta iliski yasagi verdi ilaclara da azaltilmis sekliyle devam edebilirsin dediler. Cok sukur inanilmaz rahatladim yaa. Bir de bebisimi gordum kollari bacaklari yerinde durmuyordu
Ayyy amanın da amanın ne kaaaa güzel haberler16.haftadan merhaba teyzoslar 3 lu taramamizi yaptırdık suanda iyiyiz 2 li tarama gibi kan veriyosunuz bacak boyuna ve kafa yapisina bakiyo doktor merak edenlere haber vermek istedim 3 lu taramayirubbyT cinsiyetimiz %90 kız dedi doktorumuz ilk başta gostermedi cikolata yeyince sakinlesti cocuk bacak arasinda bi çıkıntı yoktu benim gördüğümde haftaya kan sonucunu aldigimda tekrar bakilacak 11.haftada erkek demisti suan kıza dönmüş şaşkınlıklar icindeym ne yapcami bilemiyrm
Peki adet oldun mu? Zaten kan testi negatifse kesin sonuçturYaptırdım ilişkinin 24.günü ve 50.günü negatif
Valla bende yazdım dönmedi çok merak ettimmoonandstar cnm nerelerdesin ya
iki gündür sesi cikmiyor valla merak edilmeyecek gibi degilValla bende yazdım dönmedi çok merak ettim
Haftaya ise baslayinca beniki gündür sesi cikmiyor valla merak edilmeyecek gibi degil
Girersin girersin burasi bagimlilik yaptı bizeHaftaya ise baslayinca benburaya girecek halim kalmayacak kesin
Geçen ay oldum ama çok çok az oldum bu ay da olmadımPeki adet oldun mu? Zaten kan testi negatifse kesin sonuçtur
Kan testi negatif ciktiysa daha kesin bir sonuc olamaz ama adet olmaniza engel baska sebepler olabilir ya da beklediginiz icin stressel gelmiyor olabilir kafanızı rahatlatmaya çalışın eger isterseniz bir doktora görünün belki ilaçla söktürürGeçen ay oldum ama çok çok az oldum bu ay da olmadım
Evet ilaç kullanıyorum duphaston ama hala gelmedi 1 ay geciktimKan testi negatif ciktiysa daha kesin bir sonuc olamaz ama adet olmaniza engel baska sebepler olabilir ya da beklediginiz icin stressel gelmiyor olabilir kafanızı rahatlatmaya çalışın eger isterseniz bir doktora görünün belki ilaçla söktürür
O zaman tekrar doktora gitmelisinizEvet ilaç kullanıyorum duphaston ama hala gelmedi 1 ay geciktim
Ya böyle ortadan çat diye kaybolmayın valla bi kere de olsa günde ses verin hiç olmadı whatsapp a geçeriz yani insan merak ediyor yahuuHaftaya ise baslayinca benburaya girecek halim kalmayacak kesin