- 6 Eylül 2019
- 769
- 1.000
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haber ver firuzecim inşallah hemen gecsinEsim de evde degil California'yada. Aradim arada olabiliyor kanamalar rahim genisledigi icin ama gelin bi bakalim dediler simdi yola cikiyorum uberle gitcem insallah
çok geçmiş olsun canım benimde oluyor kanama bebeğinde sende iyisinizdir merak etme kanaman durmuş. bendede sık oluyor ama doktorlar henüz tatmin edici bir açıklama yapmadı. içini ferah tut dualarım seninleAyy kizlar cok kotuyum gece biraz kanamam oldu ama agrim falan yoktu hala yok bi yarim saat icinde kanama durdu oyle olunca acile gitmedik simdi sabahda biraz lekelenme gelmis Burada sabah saat erken henuz klinik acilmadi daha 2 saat sonra acilacak hemen arayacagim. Normalde progesteron fitil gunde 2ye dusmustu ama kanama sonrasi bi tane simdi uyaninca bi tane yaptim hemen. Cok korkuyorum yaa elim ayagim bosaldi kanama gorunce su ana kadar sadece 2 kez cok az lekelenmem olmustu.
Habersiz birakma bizi cnm , dualarim seninleEsim de evde degil California'yada. Aradim arada olabiliyor kanamalar rahim genisledigi icin ama gelin bi bakalim dediler simdi yola cikiyorum uberle gitcem insallah
Kendini sakinlestirmeye bak benimde 7. Haftada kanamam olmustu bi hafta icinde 3 defa agrim falanda yoktu acik renkte geldi acile gittiğimde yerlesme kanamasi kese gerginlestigi icin kanama olabiliyo demislerdi icin rahat etsin diyosan bi hastaneye git canım anca oyle sakinlesirsin cok gecmis olsunAyy kizlar cok kotuyum gece biraz kanamam oldu ama agrim falan yoktu hala yok bi yarim saat icinde kanama durdu oyle olunca acile gitmedik simdi sabahda biraz lekelenme gelmis Burada sabah saat erken henuz klinik acilmadi daha 2 saat sonra acilacak hemen arayacagim. Normalde progesteron fitil gunde 2ye dusmustu ama kanama sonrasi bi tane simdi uyaninca bi tane yaptim hemen. Cok korkuyorum yaa elim ayagim bosaldi kanama gorunce su ana kadar sadece 2 kez cok az lekelenmem olmustu.
Ayy ben onu yerimmmmm kız kardeş geliyor diyelim şimdilik bakalım sonuçta ne olacak benimki de meçhul 3lü yü de öğrenmiş olduk zamanı gelince onu da yaparız inşallah. Hayırlı sonuçlarla gel canımcım16.haftadan merhaba teyzoslar 3 lu taramamizi yaptırdık suanda iyiyiz 2 li tarama gibi kan veriyosunuz bacak boyuna ve kafa yapisina bakiyo doktor merak edenlere haber vermek istedim 3 lu taramayi rubbyT cinsiyetimiz %90 kız dedi doktorumuz ilk başta gostermedi cikolata yeyince sakinlesti cocuk bacak arasinda bi çıkıntı yoktu benim gördüğümde haftaya kan sonucunu aldigimda tekrar bakilacak 11.haftada erkek demisti suan kıza dönmüş şaşkınlıklar icindeym ne yapcami bilemiyrm
Teşekkür ederim sonuclar temiz çıkacak insallah içiniz rahat olsun sizindeAyy ben onu yerimmmmm kız kardeş geliyor diyelim şimdilik bakalım sonuçta ne olacak benimki de meçhul 3lü yü de öğrenmiş olduk zamanı gelince onu da yaparız inşallah. Hayırlı sonuçlarla gel canımcım
Anaaammmm erkekimiz kız oldu demek vay anasını testlerim guzel gecmesine cok sevindim yaa alışverişe baslamamistin dmi erkege gore16.haftadan merhaba teyzoslar 3 lu taramamizi yaptırdık suanda iyiyiz 2 li tarama gibi kan veriyosunuz bacak boyuna ve kafa yapisina bakiyo doktor merak edenlere haber vermek istedim 3 lu taramayi rubbyT cinsiyetimiz %90 kız dedi doktorumuz ilk başta gostermedi cikolata yeyince sakinlesti cocuk bacak arasinda bi çıkıntı yoktu benim gördüğümde haftaya kan sonucunu aldigimda tekrar bakilacak 11.haftada erkek demisti suan kıza dönmüş şaşkınlıklar icindeym ne yapcami bilemiyrm
Haftaya erkek derse doktoru vuracamAnaaammmm erkekimiz kız oldu demek vay anasını testlerim guzel gecmesine cok sevindim yaa alışverişe baslamamistin dmi erkege gore
Maşallah gözün aydın canım demekki bebeiş annem beni görsün istemişKizlar simdi cikmak uzeriyim doktordan cikmadan yazayim dedim. Bebek iyi hersey yolunda gunuyle uyumlu yakininda kanama alani yok. Kanama cervix(yani rahim agzindan) kaynakli dediler bi hafta iliski yasagi verdi ilaclara da azaltilmis sekliyle devam edebilirsin dediler. Cok sukur inanilmaz rahatladim yaa. Bir de bebisimi gordum kollari bacaklari yerinde durmuyordu
Oh çok şükür çok dikkat et dinlen canım bol bolKizlar simdi cikmak uzeriyim doktordan cikmadan yazayim dedim. Bebek iyi hersey yolunda gunuyle uyumlu yakininda kanama alani yok. Kanama cervix(yani rahim agzindan) kaynakli dediler bi hafta iliski yasagi verdi ilaclara da azaltilmis sekliyle devam edebilirsin dediler. Cok sukur inanilmaz rahatladim yaa. Bir de bebisimi gordum kollari bacaklari yerinde durmuyordu
Ohhh çok şükür cnm cok sevindim Rabbim bir daha yasatmasin acaba fitillerdrn tahris falan mi oluyor da serviksde kanama yapiyor ? Bende de teori bitmiyorKizlar simdi cikmak uzeriyim doktordan cikmadan yazayim dedim. Bebek iyi hersey yolunda gunuyle uyumlu yakininda kanama alani yok. Kanama cervix(yani rahim agzindan) kaynakli dediler bi hafta iliski yasagi verdi ilaclara da azaltilmis sekliyle devam edebilirsin dediler. Cok sukur inanilmaz rahatladim yaa. Bir de bebisimi gordum kollari bacaklari yerinde durmuyordu
Maşallah gözün aydın canım demekki bebeiş annem beni görsün istemiş
Oh çok şükür çok dikkat et dinlen canım bol bol
Ayy olabilir artik tahristeb falan galiba aynen dinleniyorum artik simdi disardan saglikli biseyler siparis edicem artik el ense yaticamOhhh çok şükür cnm cok sevindim Rabbim bir daha yasatmasin acaba fitillerdrn tahris falan mi oluyor da serviksde kanama yapiyor ? Bende de teori bitmiyor
Anamm bir prenses daha mi geliyor bu tüpçü teyzelere sağlıkla gelsin ins cnmm .. verdigin bilgiler icin de cok sagol cnmmmm16.haftadan merhaba teyzoslar 3 lu taramamizi yaptırdık suanda iyiyiz 2 li tarama gibi kan veriyosunuz bacak boyuna ve kafa yapisina bakiyo doktor merak edenlere haber vermek istedim 3 lu taramayi rubbyT cinsiyetimiz %90 kız dedi doktorumuz ilk başta gostermedi cikolata yeyince sakinlesti cocuk bacak arasinda bi çıkıntı yoktu benim gördüğümde haftaya kan sonucunu aldigimda tekrar bakilacak 11.haftada erkek demisti suan kıza dönmüş şaşkınlıklar icindeym ne yapcami bilemiyrm
Yat yat cnm bol dinlenme ile geçip gidecek cnmmAyy olabilir artik tahristeb falan galiba aynen dinleniyorum artik simdi disardan saglikli biseyler siparis edicem artik el ense yaticam
maşallah çok sevindim bi sorun olmamasına ne güzel açıklamada yapmış doktorun böyle bir doktora ihtiyacım var benimdeKizlar simdi cikmak uzeriyim doktordan cikmadan yazayim dedim. Bebek iyi hersey yolunda gunuyle uyumlu yakininda kanama alani yok. Kanama cervix(yani rahim agzindan) kaynakli dediler bi hafta iliski yasagi verdi ilaclara da azaltilmis sekliyle devam edebilirsin dediler. Cok sukur inanilmaz rahatladim yaa. Bir de bebisimi gordum kollari bacaklari yerinde durmuyordu