2023 Şubat - Mart Tüp Bebek Anneleri 😍

Valla bende not almıştım hoca anlatırken tok diye ama bendeki eczacı notunda da yemeğe başlarken ekmeğe damlat üstüne yağlı bir şeyle ye diyor öyle yaparım artık canım
Benim d vitamini yag seklinde degil tablet seklinde ac karnina alip uzerine yagli bisey yiyorum (zeytin, ceviz falan) bana oyle soylendi.

Benim d vitamini yag seklinde degil tablet seklinde ac karnina alip uzerine yagli bisey yiyorum (zeytin, ceviz falan) bana oyle soylendi.
Sordum yemek sonrası ekmeğe sürüp yağlı bir şeyle tüket dedi damla benimki kişiye göre değişiyor demekki. Vitaminlerin çözülme şekilleri farklı suda ve yağda onu biliyorum da ben sadece aç tok kısmına takıldım çözdük neyseki.

Haftaya göre değişiyor demekki yada değerlere göre
Tup bebek disinda doktora gittin mi canim.tup bebek doktorlari bi yere kadar takip ettigi icin hepsi bu kadar dikkat etmeyebiliyor. Ben kan ilaci gerek var mi sorucam carsamba ilk randevum normal doktorla. Ama en basindan beri hamile vitamini/omega-3 ve vitamin D kullaniyorum doktorumun yonlendirmesiyle. Ama D vitaminim dusuktu zaten.

Benim kan degerlerim gectigimiz haftalarda bakılmışti iyiydi ama 3 aydan sonra bebek senden alacagi icin yetersizlik olmasin diye kan ilaci ekliyoruz dedi zaten d vit ulkece hepimizde eksiklik var o kesin yaziliyor
Anladım canm benimde kanlara bakıp dedi o yüzden aynısıdır büyük ihtimalle
Ben tüp bebek doktoruma sormayı unuttum ama benimde Perşembe randevum var kadın doğumcuya bide en başından iki farklı vitamin kullanıyorum bende

Benimki de ayni marka yine de ekmege damlatiyorum sirf yag alamam agzima günlük 5 damla aliyorum ya sen?
Yağ gibi değil canım tadı, şurup gibi. Eczacı bana her D vitaminini ekmeğe dökmeye gerek yok, direk kullanabilirsin dedi. Doktorum da aynı şekilde söyledi ve 6 damla kullanıyorum Firuzeciğim Tüp bebeğe ilk başladığımızda beri aralıksız kullanıyorum. Folikasit olarak da elenatal 1 verdi, çünkü içinde iyot varmış. İyot eksikliği çok yaygın ve beyin gelişimi için çok önemli dedi.

Babycim ben Firuze değilim o baska arkadas neyse ben d vit 5 damla, b 12 bir fıs, kan ilaci ac karnina gunde 1 ve elenatal 1 aliyorum bitince elenatal 2 alicakmisim he bir de yine de önlem amacli progestron 200mg tablet alıyorum gunde iki kez , corasprin ve oksapar gunde 1 kez ...

AYYY canımm senin Firuze olmadığını biliyorum o da beğeni yapmış, yorumda onun sandım, bakmadan yazmışım. Ben de diyorum Allahalla firuze tablet kullanıyordu, abd de mi coledan var falan

AYYY canımm senin Firuze olmadığını biliyorum o da beğeni yapmış, yorumda onun sandım, bakmadan yazmışım. Ben de diyorum Allahalla firuze tablet kullanıyordu, abd de mi coledan var falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…