2023 Şubat - Mart Tüp Bebek Anneleri 😍

Ben evde de ahsap servis ve karıştırma kasiklarini hic atmam makineye . Kaldi ki bebegin kullanacagi ürünler zaten atilmamali makineye ve onlari yikamak icin dogal deterjanlar kullanilmali elde yikamak icin diye düşünüyorum

Kızlar bana şundan hediye geldi benim listemde de vardı sildim bunu bütün çevremdeki arkadaşlarım bebek küçükken bunun sayesinde iş yapabildim diyor normalde durmuyor bunda oyalanıyor diyen çok size de attım favorilere alın aldırın

Benim listemde de var favorimde indirimlerini takipteyim bu degilde farkli bir iki model var onun

Ben evde de ahsap servis ve karıştırma kasiklarini hic atmam makineye . Kaldi ki bebegin kullanacagi ürünler zaten atilmamali makineye ve onlari yikamak icin dogal deterjanlar kullanilmali elde yikamak icin diye düşünüyorum
Cok dogru ara ara sirkeyle kaynatabilirsiniz de tahta kasiklari. Benim evimde plastik 4lu legenim disinda hic yok onlar sebze meyve yikamak icin. Hamuru da celik kapda yoguruyorum. Tum saklama kaplarim da cam. Ocakta da ne plastik ne silicone pisirme aleti kullanmiyorum. Ama isiya temas etmeyecekse firca/spatula gibi urunler tabii silicone kullanilir.
Bebekler hayatimiza gerince zaten hepden artik dikkat edicez camasir bulasik deterjanina Esim de sey diyor 6 yildir biz evde ozgurluge cok alistik bebek gelince baya degisecek hersey

Ay evet bu bana ablamdan gelecek

Bu düşünce bende de var biz baya free takiliyoruz simdi bebis gelince nabariz nasıl oluruz diye düşünüyorum ama raziyim ben yaaaa

Kızlar şu D vitamini damlayı nasıl kullanıyorsunuz? Kağıtta yemekten önce ekmeğe damlatıp alın diyor ama ben notlarıma tok karnına yazmışım yarın hocama da sorucam ama sizi merak ettim

Kızlar şu D vitamini damlayı nasıl kullanıyorsunuz? Kağıtta yemekten önce ekmeğe damlatıp alın diyor ama ben notlarıma tok karnına yazmışım yarın hocama da sorucam ama sizi merak ettim
Ben yemekten önce almıştım Galiba emin olamadim

Bana dr birsey demedi eczaci ekmeğe damlatip o şekilde tuket dedi ben kahvalti arasinda ekmege damaltip aliyor sonrasinda zeytin de yiyorum

Bana aç tok diye belirtmedi kahvaltıdan sonra ekmeğe damlatıp yiyorum ben de

Bana dr birsey demedi eczaci ekmeğe damlatip o şekilde tuket dedi ben kahvalti arasinda ekmege damaltip aliyor sonrasinda zeytin de yiyorum
Valla bende not almıştım hoca anlatırken tok diye ama bendeki eczacı notunda da yemeğe başlarken ekmeğe damlat üstüne yağlı bir şeyle ye diyor öyle yaparım artık canım

Bu d vitaminini sağlık ocağı mı verdi aile hekimimiz bana sana d vitamini kan ilacı vericez ilk aylar bebek için önemli kendi doktoruna sor o yazmazsa gel dedi sormayı unutum

Valla bende not almıştım hoca anlatırken tok diye ama bendeki eczacı notunda da yemeğe başlarken ekmeğe damlat üstüne yağlı bir şeyle ye diyor öyle yaparım artık canım
Hatta buradayimfiruze de bu konuda yazmisti bana vitaminler kahvalti oncesi alinmali ve d vit sonrasi yagli birseyler yemek lazim zeytin gibi demisti o yuzden d vit sonrasi ben zeytine abaniyorum

Bu d vitaminini sağlık ocağı mı verdi aile hekimimiz bana sana d vitamini kan ilacı vericez ilk aylar bebek için önemli kendi doktoruna sor o yazmazsa gel dedi sormayı unutum
D vit 12 hafta sonrasi başlanıyor bana da sağlık ocagi verdi ama dr recete etmis almış oldum . Saglik ocaginin verdiğini iade edicem başkalarına versinler diye

D vit 12 hafta sonrasi başlanıyor bana da sağlık ocagi verdi ama dr recete etmis almış oldum . Saglik ocaginin verdiğini iade edicem başkalarına versinler diye
Anladım canım bana geçen hafta gel kan ilacı bebeğin kemikleri için önemli felan dedi aynısı mı dedim teşekkür ederim

Bana da direk doktorum yazdı aile hekimi söylemişti ama reçete ettiği için almadım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…