- 6 Eylül 2019
- 769
- 1.000
Ayni durumdayim hatta daha haftasonu bi yakinimizin bebegi oldu diye bi suru sey aldik ama kendi bebeme hic bisey almadim henuz sadece amazon listemde biriktiriyorum simdilikOoo çok hızlısınız ya ben henüz bi çöp bile almadım bi de erkenden almaya başlarım diyordum hahhaa
Ben evde de ahsap servis ve karıştırma kasiklarini hic atmam makineye . Kaldi ki bebegin kullanacagi ürünler zaten atilmamali makineye ve onlari yikamak icin dogal deterjanlar kullanilmali elde yikamak icin diye düşünüyorumuzun yillar polimerlerle calistim o yuzden bi kac uyari yapmadan gecemeyecegim. Her ne kadar uzerinde safe yazsa da mikrodalga ve bulasik makinesine ozellikle bebegin kullanacagi silikon urunlerin konmamasini tavsiye ediyorum minimal de olsa bozunma olabilir ve bebege gecer. Ayrica alinan urun plastik mi silicone mu bu da iyi arastirilmali plastik hic olmazbenim sahsi dusuncemse ozellikle kullanacagi kasik ve catali (tutmayi ogrendikten sonra) siliconedan bamboo veya paslanmaz celik urunlere gecmek en saglikli ve surdurulebilir olani. Bamboo da tabii elde yikanacak celik makineye girer ama sapi silicone veya bambooysa girmez.
Aynen bende hiç atmam normalde de hele bebişinkini hiç atmamBen evde de ahsap servis ve karıştırma kasiklarini hic atmam makineye . Kaldi ki bebegin kullanacagi ürünler zaten atilmamali makineye ve onlari yikamak icin dogal deterjanlar kullanilmali elde yikamak icin diye düşünüyorum
Benim listemde de var favorimde indirimlerini takipteyim bu degilde farkli bir iki model var onunKızlar bana şundan hediye geldi benim listemde de vardı sildim bunubütün çevremdeki arkadaşlarım bebek küçükken bunun sayesinde iş yapabildim diyor normalde durmuyor bunda oyalanıyor diyen çok size de attım favorilere alın aldırın
Fisher Price Orman ArkadaÅları Jimnastik Merkezi YaÄmur Ormanı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Fisher Price Orman ArkadaÅları Jimnastik Merkezi YaÄmur Ormanı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Cok dogru ara ara sirkeyle kaynatabilirsiniz de tahta kasiklari. Benim evimde plastik 4lu legenim disinda hic yok onlar sebze meyve yikamak icin. Hamuru da celik kapda yoguruyorum. Tum saklama kaplarim da cam. Ocakta da ne plastik ne silicone pisirme aleti kullanmiyorum. Ama isiya temas etmeyecekse firca/spatula gibi urunler tabii silicone kullanilir.Ben evde de ahsap servis ve karıştırma kasiklarini hic atmam makineye . Kaldi ki bebegin kullanacagi ürünler zaten atilmamali makineye ve onlari yikamak icin dogal deterjanlar kullanilmali elde yikamak icin diye düşünüyorum
Ay evet bu bana ablamdan gelecekKızlar bana şundan hediye geldi benim listemde de vardı sildim bunubütün çevremdeki arkadaşlarım bebek küçükken bunun sayesinde iş yapabildim diyor normalde durmuyor bunda oyalanıyor diyen çok size de attım favorilere alın aldırın
Fisher Price Orman ArkadaÅları Jimnastik Merkezi YaÄmur Ormanı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Fisher Price Orman ArkadaÅları Jimnastik Merkezi YaÄmur Ormanı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bu düşünce bende de var biz baya free takiliyoruz simdi bebis gelince nabariz nasıl oluruz diye düşünüyorum ama raziyim ben yaaaaCok dogru ara ara sirkeyle kaynatabilirsiniz de tahta kasiklari. Benim evimde plastik 4lu legenim disinda hic yok onlar sebze meyve yikamak icin. Hamuru da celik kapda yoguruyorum. Tum saklama kaplarim da cam. Ocakta da ne plastik ne silicone pisirme aleti kullanmiyorum. Ama isiya temas etmeyecekse firca/spatula gibi urunler tabii silicone kullanilir.
Bebekler hayatimiza gerince zaten hepden artik dikkat edicez camasir bulasik deterjaninaEsim de sey diyor 6 yildir biz evde ozgurluge cok alistik bebek gelince baya degisecek hersey
Ben yemekten önce almıştım Galiba emin olamadimKızlar şu D vitamini damlayı nasıl kullanıyorsunuz? Kağıtta yemekten önce ekmeğe damlatıp alın diyor ama ben notlarıma tok karnına yazmışım yarın hocama da sorucam ama sizi merak ettim
Bana dr birsey demedi eczaci ekmeğe damlatip o şekilde tuket dedi ben kahvalti arasinda ekmege damaltip aliyor sonrasinda zeytin de yiyorumKızlar şu D vitamini damlayı nasıl kullanıyorsunuz? Kağıtta yemekten önce ekmeğe damlatıp alın diyor ama ben notlarıma tok karnına yazmışım yarın hocama da sorucam ama sizi merak ettim
Bana aç tok diye belirtmedi kahvaltıdan sonra ekmeğe damlatıp yiyorum ben deKızlar şu D vitamini damlayı nasıl kullanıyorsunuz? Kağıtta yemekten önce ekmeğe damlatıp alın diyor ama ben notlarıma tok karnına yazmışım yarın hocama da sorucam ama sizi merak ettim
Valla bende not almıştım hoca anlatırken tok diye ama bendeki eczacı notunda da yemeğe başlarken ekmeğe damlat üstüne yağlı bir şeyle ye diyor öyle yaparım artık canımBana dr birsey demedi eczaci ekmeğe damlatip o şekilde tuket dedi ben kahvalti arasinda ekmege damaltip aliyor sonrasinda zeytin de yiyorum
Toktan kastı arada demekki, çok önemli mi bilmiyorum da sorayım dedimBana aç tok diye belirtmedi kahvaltıdan sonra ekmeğe damlatıp yiyorum ben de
HattaValla bende not almıştım hoca anlatırken tok diye ama bendeki eczacı notunda da yemeğe başlarken ekmeğe damlat üstüne yağlı bir şeyle ye diyor öyle yaparım artık canım
D vit 12 hafta sonrasi başlanıyor bana da sağlık ocagi verdi ama dr recete etmis almış oldum . Saglik ocaginin verdiğini iade edicem başkalarına versinler diyeBu d vitaminini sağlık ocağı mı verdi aile hekimimiz bana sana d vitamini kan ilacı vericez ilk aylar bebek için önemli kendi doktoruna sor o yazmazsa gel dedi sormayı unutum
Anladım canım bana geçen hafta gel kan ilacı bebeğin kemikleri için önemli felan dedi aynısı mı dedim teşekkür ederimD vit 12 hafta sonrasi başlanıyor bana da sağlık ocagi verdi ama dr recete etmis almış oldum . Saglik ocaginin verdiğini iade edicem başkalarına versinler diye
Ben de böyle yiyeyim o zamanHattaburadayimfiruze de bu konuda yazmisti bana vitaminler kahvalti oncesi alinmali ve d vit sonrasi yagli birseyler yemek lazim zeytin gibi demisti o yuzden d vit sonrasi ben zeytine abaniyorum
Bana da direk doktorum yazdı aile hekimi söylemişti ama reçete ettiği için almadım canımBu d vitaminini sağlık ocağı mı verdi aile hekimimiz bana sana d vitamini kan ilacı vericez ilk aylar bebek için önemli kendi doktoruna sor o yazmazsa gel dedi sormayı unutum