2023 Şubat - Mart Tüp Bebek Anneleri 😍

Teyzeler çok şükür biz doktordan çıktık hiç bir sıkıntı yok tüp bebek doktorumuz artık bana gelme normal kadın doğumcuya gidebilirsin dedi 🥰 kocaman olmuştu kafası gövdesi iyice belirginleşmişti hele kalp atışı ah ahhh 💕💕 iki hafta sonra yani 11.haftada kadın doğum doktoruna git ve bütün ilaçları oda uygun görürse bırak dedi cinsel ilişki yasağını kaldırdı o kadar güzeldi ki miniğim elhamdülillah bu günümüze çok mutlu oldum yaa ☺️☺️🌸
Oyy maşallah 😍 biz de dün yan yana koydum 6+5deki ultrasonla 8+5deki o kadar çok fark ki nasıl da büyümüş resmen kol bacak tomurcukları oluşmaya başlamıştı. Benim ki de bi gün önden gidiyor 8+6 gözüktü ama bana da doktor bi kaç gün ileri geri oynamalar normal dedi. Benim ilaçları şimdi azalttılar 10+5de tamamen bırakmış olucam inşallah. Sonunda tüp bebek merkezinden mezun olmak hayal gibi resmen 3 yıldır git gelim bitmiyordu 😅

bakalım inşallah netleşince tam emin olucaz sağlıkla gelsin bebişlerimizzz🥰🥰🥰

çok şükür canımm darısı sizlere 🥰🥰 yok Yahya Emir'i eşim istiyor ama ben iki isim istemediğim için erkek olsa Kerem olacaktı🥰 kız için Sare ismini çok isterim ben küçüklüğümden beri inşallah Sare olur muhtemelen 🤗🤗
Adaş olamayacak bizimkiler desene 🤭

çok şükür canımm darısı sizlere 🥰🥰 yok Yahya Emir'i eşim istiyor ama ben iki isim istemediğim için erkek olsa Kerem olacaktı🥰 kız için Sare ismini çok isterim ben küçüklüğümden beri inşallah Sare olur muhtemelen 🤗🤗

12+2 olduk kuzum🤗
Sare de çok tatlı sağlıkla gelsin inşallah 😍 Sare'nin ingilizce karşılığı Sara o yüzden yurtdışında çok popüler Türklerin çoğu koyuyor ben de çok severim ama etrafımda her üç kız çocuğundan biri Sare olunca bu ismi rafa kaldırmıştım 😂

Sare de çok tatlı sağlıkla gelsin inşallah 😍 Sare'nin ingilizce karşılığı Sara o yüzden yurtdışında çok popüler Türklerin çoğu koyuyor ben de çok severim ama etrafımda her üç kız çocuğundan biri Sare olunca bu ismi rafa kaldırmıştım 😂
hadi ya iyi Amerika da zorlanmayız❤️ bizimde ileride orada olma ihtimalimiz yüksek çünkü eşimin işi Amerika da tamamen, zorlanmaz çocuğum en azından bildiğim iyi oldu 🥳

12+2 olduk kuzum🤗
Ben de 12+3 oldum dün. Dedim ya doktor göremedi diye duruşundan demek ki yan duruyordu çünkü😂 ay bu defa da cinsiyeti kaçıncı haftada öğrendin şeyi oluşacak bizde 😂😂😂😂😂

Bir de kızlar dini içerikli kitap önerisi isteyen varsa ben 9ay 99esmaya başladım hafta hafta bölünmüş kısa kısa zaten ben sevdim. 9ay 99dua'ya da başlamayı düşünüyorum. 2ECFC325-1C31-4D39-8852-62B7FA63BAB1.jpeg 0F867F2A-2167-4E79-91F9-93462D808465.jpeg

X