- 26 Ocak 2022
- 881
- 1.109
açıkçası benim 11 den sonra belli olmaya başladı ilaçlardan mı acaba dedim ama annemler falan yok mu artık bebek karnı diyorKaçıncı
Peki kaçıncı hafta belli olmaya basladı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
açıkçası benim 11 den sonra belli olmaya başladı ilaçlardan mı acaba dedim ama annemler falan yok mu artık bebek karnı diyorKaçıncı
Peki kaçıncı hafta belli olmaya basladı
Demi yaaa Allahım çok şükür ki bu günleri gösterdiAyy ilk cinsiyeti öğrendik Allahım şükürler olsun daha trasnfer sonrası kırk kez belirti arıyorduk kendimizde senin erkek olursa Yahya dediğini hatırlıyorum şimdi kız ismi neydi?
Oyy maşallah biz de dün yan yana koydum 6+5deki ultrasonla 8+5deki o kadar çok fark ki nasıl da büyümüş resmen kol bacak tomurcukları oluşmaya başlamıştı. Benim ki de bi gün önden gidiyor 8+6 gözüktü ama bana da doktor bi kaç gün ileri geri oynamalar normal dedi. Benim ilaçları şimdi azalttılar 10+5de tamamen bırakmış olucam inşallah. Sonunda tüp bebek merkezinden mezun olmak hayal gibi resmen 3 yıldır git gelim bitmiyorduTeyzeler çok şükür biz doktordan çıktık hiç bir sıkıntı yok tüp bebek doktorumuz artık bana gelme normal kadın doğumcuya gidebilirsin dedi kocaman olmuştu kafası gövdesi iyice belirginleşmişti hele kalp atışı ah ahhh iki hafta sonra yani 11.haftada kadın doğum doktoruna git ve bütün ilaçları oda uygun görürse bırak dedi cinsel ilişki yasağını kaldırdı o kadar güzeldi ki miniğim elhamdülillah bu günümüze çok mutlu oldum yaa
Adaş olamayacak bizimkiler desenebakalım inşallah netleşince tam emin olucaz sağlıkla gelsin bebişlerimizzz
çok şükür canımm darısı sizlere yok Yahya Emir'i eşim istiyor ama ben iki isim istemediğim için erkek olsa Kerem olacaktı kız için Sare ismini çok isterim ben küçüklüğümden beri inşallah Sare olur muhtemelen
olsun ikinciler olur belki canımm bende olmaz sende olursa seninkini benim diye severim Kerem candırAdaş olamayacak bizimkiler desene
Ay yavru kuşlarım nasıl da güzel hayali bileolsun ikinciler olur belki canımm bende olmaz sende olursa seninkini benim diye severim Kerem candır
Sare de çok tatlı sağlıkla gelsin inşallah Sare'nin ingilizce karşılığı Sara o yüzden yurtdışında çok popüler Türklerin çoğu koyuyor ben de çok severim ama etrafımda her üç kız çocuğundan biri Sare olunca bu ismi rafa kaldırmıştımbakalım inşallah netleşince tam emin olucaz sağlıkla gelsin bebişlerimizzz
çok şükür canımm darısı sizlere yok Yahya Emir'i eşim istiyor ama ben iki isim istemediğim için erkek olsa Kerem olacaktı kız için Sare ismini çok isterim ben küçüklüğümden beri inşallah Sare olur muhtemelen
12+2 olduk kuzum
hayallerimiz gerçek olacak Allahın izniyleAy yavru kuşlarım nasıl da güzel hayali bile
Çok şükür bin şükür hakkatenDemi yaaa Allahım çok şükür ki bu günleri gösterdi
hadi ya iyi Amerika da zorlanmayız bizimde ileride orada olma ihtimalimiz yüksek çünkü eşimin işi Amerika da tamamen, zorlanmaz çocuğum en azından bildiğim iyi olduSare de çok tatlı sağlıkla gelsin inşallah Sare'nin ingilizce karşılığı Sara o yüzden yurtdışında çok popüler Türklerin çoğu koyuyor ben de çok severim ama etrafımda her üç kız çocuğundan biri Sare olunca bu ismi rafa kaldırmıştım
İnşallah kuzucum bu arada kan testi verdin mi haftaya mi çağırdı bi dahahayallerimiz gerçek olacak Allahın izniyle
Ben de 12+3 oldum dün. Dedim ya doktor göremedi diye duruşundan demek ki yan duruyordu çünkü ay bu defa da cinsiyeti kaçıncı haftada öğrendin şeyi oluşacak bizdebakalım inşallah netleşince tam emin olucaz sağlıkla gelsin bebişlerimizzz
12+2 olduk kuzum
yok kuzum verdim bir hafta süresi var ama bazen ertesi gün bile çıkıyor dedi mail atacaklar heyecanla bekliyorum inşallah hemen çıkar haftaya da doktoruma giderimİnşallah kuzucum bu arada kan testi verdin mi haftaya mi çağırdı bi daha
her hafta gündem yoğun ya böyle bir şey olamazBen de 12+3 oldum dün. Dedim ya doktor göremedi diye duruşundan demek ki yan duruyordu çünkü ay bu defa da cinsiyeti kaçıncı haftada öğrendin şeyi oluşacak bizde
Hadi bakalım inşallah güzel sonuçlar alırızyok kuzum verdim bir hafta süresi var ama bazen ertesi gün bile çıkıyor dedi mail atacaklar heyecanla bekliyorum inşallah hemen çıkar haftaya da doktoruma giderim
hahhaaa hep bi bişey buluyoruzher hafta gündem yoğun ya böyle bir şey olamaz
yalnız burda genel cinsiyet %95 erkek olacak dendi bak yine baştan çürütüyoruz heehahhaaa hep bi bişey buluyoruz
Bi de bulantısı az olana erkek deniyordu senin yoktu bence demiyalnız burda genel cinsiyet %95 erkek olacak dendi bak yine baştan çürütüyoruz hee
Evet tüp bebek geneldi erkek oluyormuş diyooolllaaaayalnız burda genel cinsiyet %95 erkek olacak dendi bak yine baştan çürütüyoruz hee