2023 Şubat - Mart Tüp Bebek Anneleri 😍

Hee ayni yüzük testi mantigiymis 😆 dur onuda deneyeyim😆😂😂😂 bicakla makasta hep filmlerde gördüğümüz biri senin haberin olmadan bir minderin altina makas bir minderin altina bicak koyuyor. Hangisine oturursan makassa kiz bicaksa erkekmis 😆
Ay bana geçen hafta yaptı akrabamız makasa oturdum, yüzük testinde de erkek çıktı,😂 ama bana yüzde 98 herkes kızın olacak diyor, kendimi kıza alıştırdım sanki

Ayy tablo gibi bak bak duruyom😂😂

Eklentiler

• IMG_20220809_164202.jpg
    IMG_20220809_164202.jpg
    80,9 KB · Görüntüleme: 44
Evet ortalama 6-7 çoğumuz hayırla gelsinler ben daha hamileliğe alışmadım ya 🤷🤣 tuhaf geliyor şu iğneler bitince rahatlıyacağım 🙄
Bende hamileymisim gibi gelmiyor ama bugün bir ara yerden bisey aliyordum birden kalktim belimi masaya carptim masada beton yerinden oynadi oyle sert çarptım canimin acımasıni geçtim o kadar korktum ki bebeğe bişey olacak diye o korkuyla bir agladim sinir geldi 🥺 belim agriyor hala

Bende hamileymisim gibi gelmiyor ama bugün bir ara yerden bisey aliyordum birden kalktim belimi masaya carptim masada beton yerinden oynadi oyle sert çarptım canimin acımasıni geçtim o kadar korktum ki bebeğe bişey olacak diye o korkuyla bir agladim sinir geldi 🥺 belim agriyor hala
Ahh canım dikkat et bendede oluyor ani eğilip kalkerken dur kendine gel diyorum 🙄 zaten normalde bel ağrısı var seninki tuzu biberi olmuş canım ya

moonandstar moonandstar canım sende ikili testin dışında detaylı ultrason da yaptı dimi? bi yazı okudum şimdi nedir diye bakarken ilk 3 ay içinde bebeğe zarar verebilir 18den sonra önerilir diyor farklı bir şey mi acaba anlamadım
Kuzum 4d ultrasonla bakmadı normal ultrasonda baktı her şeyine. Detaylı ultrason 18 22 haftalar arası oluyormuş

X