- 10 Temmuz 2013
- 1.331
- 1.819
Hadi inşallah güzel haberler alırız senden deBenimde kafam karıştı internetteki bilgi de öyle diyor muhtemelen onu kastetti neyse yarın öğrenirim artık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi inşallah güzel haberler alırız senden deBenimde kafam karıştı internetteki bilgi de öyle diyor muhtemelen onu kastetti neyse yarın öğrenirim artık
Eveeet fena çocuk gostermedi kendiniAyyy massallah poposunu dönmüş
Sagol bitanemmmÇok geçmiş olsun canım dikkat et
İnşallahh canımcımHadi inşallah güzel haberler alırız senden de
+1 de ben göbeklilere zaten göbüş vardı bebekler eklenince üç ayda kocaman olduKendi adina konuş tatlim dogustan göbekliler var bu hayatta
Benim icime kizin olacakmis gibi doguyo hep belki utanmistir annesi gosterir bakalmEveeet fena çocuk gostermedi kendini
Sagol bitanemmm
İkili tarama normal ultrasondan bakiliyo ense kalinligina bakiyo genelde doktor kandada beyaz kan mi ne ona baktilar bende iki tane hormona baktilar haftaya 3 lu taramaya gircem herkese haber ederim nasil bisey oldugunuBenimde kafam karıştı internetteki bilgi de öyle diyor muhtemelen onu kastetti neyse yarın öğrenirim artık
Oyy masallah yaa. Benim bi arkadasim ultrason degil de doppler almisti. Daha once 6aylik hamileyken dusuk yaptigi icin, doppler cihazi ile evde bebeginin kalp atisini dinliyordu.Dur bakalim hangileri dogru cikacak
Eve ultrasin cihazi almamak icin zor duruyorumdur
Ben hindistan cevizi yağı sürüyorum duştan sonra o da iyi geliyormuş diye okudumKizlar gerideki mesajlari okudum ama cevap yazamadim. Oncelikle bol tebriks ve masallah yolluyorum bugun bebis gorenlere bir de ne dicem 12.haftayi bitirenler artik 4. Ay'a dogru ilerliyor. 4. Aydan itibaren catlak kremi kullanmaya baslamak lazimmis aklinizda olsun. Hele vucudunuzda bacaklarda falan catlaklariniz varsa daha erken bile baslanabilir. Benim zaten gobek vardi daha da belirginlesmeye basladi o yuzden simdilik 4. Aya kadar hergun olmasa da haftada bi iki gun duş sonrası başlamayı düşünüyorum.
Mantıklı canım evde vardı deneyebilirim.Ben hindistan cevizi yağı sürüyorum duştan sonra o da iyi geliyormuş diye okudum
Amniosentez 15. Haftadan sonra yapılıyor ben İstanbulda yengemin normal devlet hastanesinde yaptırdığını hatırlıyorum ama şehirden şehire farkeder mi bilmiyorum. Bir de şu an Amerikada amniosentez yapılmıyor pek onun yerine NIPT öneriliyor hem riski yok hem de daha fazla çeşit genetik hastalığa bakılıyor diye. Amniosentez'deki risk de gerçi %2 falan düşüğe sebep olabiliyor.Kızlar bilgilerinize dayanarak size sormak istedim bi ablam tüp bebek sürecinde bizim gibi pazartesi transferi var ve gebelik olursa aminosentez yaptıracakmış(bebeğin suyundan alıp inceleme yapılıyormuş genetik rahatsızlıklar için ) bunu şehir hastanesi yapar mı sizce evet tüp bebek bölümleri var ama bunu yaparlar mı yada üniversite araştırma hastaneleri yapar mı bilgiis olan var mı
Amanin teyzesi agzindan bal damliyor yaaaBenim icime kizin olacakmis gibi doguyo hep belki utanmistir annesi gosterir bakalm
Senin orqda olan cinsiyet testi amazonda fln var mi diye bakmayi aklimdan geciriyorym cok ileri tarihte gelmeyeceğini bilsem benim aklima baska seyler sokmayinOyy masallah yaa. Benim bi arkadasim ultrason degil de doppler almisti. Daha once 6aylik hamileyken dusuk yaptigi icin, doppler cihazi ile evde bebeginin kalp atisini dinliyordu.
Evet canm yaptıracak kişi biliyor riskini felan genetik taramalı tüp bebek yaptırdı bi embriyosu sağlıklı geldi yinede aminosentez yaptırmak istiyor teşekkür ederimAmniosentez 15. Haftadan sonra yapılıyor ben İstanbulda yengemin normal devlet hastanesinde yaptırdığını hatırlıyorum ama şehirden şehire farkeder mi bilmiyorum. Bir de şu an Amerikada amniosentez yapılmıyor pek onun yerine NIPT öneriliyor hem riski yok hem de daha fazla çeşit genetik hastalığa bakılıyor diye. Amniosentez'deki risk de gerçi %2 falan düşüğe sebep olabiliyor.
Hahagas senin bi sonraki görüş gününde belli olur inşallahSenin orqda olan cinsiyet testi amazonda fln var mi diye bakmayi aklimdan geciriyorym cok ileri tarihte gelmeyeceğini bilsem benim aklima baska seyler sokmayin
Bende isterdim kiz olmasini ama bakalm haftaya netlesecek kiz olcak diye bissuru isim buldumAmanin teyzesi agzindan bal damliyor yaaa
Ben de kız çocuğuna bayılırım ama ilk çocuğumun erkek olmasını isterimHepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah erkek isteyenler ne sevinir şimdi buna mesela ben
Senln cinsiyet belli değil mi canımEvet hep ilk tahminleri doktorların erkek tabi daha gostermesede gelisimine gore erkek diyolar