- 10 Eylül 2020
- 2.666
- 2.909
He öyle bir test varmış eltim yaptiYüzük testi ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
He öyle bir test varmış eltim yaptiYüzük testi ?
Hic duymadım nasıl yapılıyor merak ettim şimdiHe öyle bir test varmış eltim yapti
Şimdi cıktık muayneden kızlar nasıl kıpır kıpırdı elhamdülillah herşey yolunda 2 gün öndn gidiyo gelişimi sağlıpı gayet iyi dedi doktorum maşallah progestanı bıraktırdı
Oy maşallah kızlar çok şükür bugün de güzel haberler verdik darısı bu hafta randevusu olanlara inşallahCanlar çıktım bende çok şükür her şey yolunda Elhamdulillah bebeğimle ilgili hiç bi sıkıntı yok canım sıkıldı sadece ben ilaçları bırakıcaz sanıyordum oksapar ı 9 ay kullanıcaz dedi proluton haftada bir bir ayda bitecek folikasit in markasını değiştirdi d vitamini yazdı bi de bu kadar
Cinsiyet olarak bişey söylemedi çok erken dedi illa tahmin et dersen erkeğe benziyor ama dikkate alma küçük dedi böyle
Edd öğrendim 18 Şubat
Değiştirdim canısıGeçen hesap yaptım ya transfer edilirken zaten 5 günlüktü diye adam onu da hesaplayıp 18 dedi bak normalde 23 ya 5 geri sayınca 18 oluyor Ayda bir gel dedi bana her şey iyi aylık takibini yapalım dedi aynen canısı sağlıklı sıhhatli olsunlar da hiç önemli değil iğneler Rabbim bize de güç kuvvet versin ki daha iyi bakabilelim. Bide her gün 20 dk yürüyüş başla dedi şu sıcaklarda da yürümek bilemiyorum evde durmadan yürürüm ben.
Yani ona annesi anlatti telefonda mantığını ama actik video baktık Google da koyanlar var bak yüzük testi yaz çıkıyor amac eglence olsun ya çok güldük yaparkenHic duymadım nasıl yapılıyor merak ettim şimdi
:) anladim bakicam bendeYani ona annesi anlatti telefonda mantığını ama actik video baktık Google da koyanlar var bak yüzük testi yaz çıkıyor amac eglence olsun ya çok güldük yaparken
Bide tesbih testi var eksik kalmayıp yaptım erkek çıktı ben alyansımı annemde unutmuşum taa transferden önce orda hala gelince yapıcam bendeYani ona annesi anlatti telefonda mantığını ama actik video baktık Google da koyanlar var bak yüzük testi yaz çıkıyor amac eglence olsun ya çok güldük yaparken
Biz uc alyansla ayri ayri denedik hani ağırlık fln etkliyor mu diye üçü de daire cizdi bide bicak makas testi varmis onu yazpcaz aman eksik kalmayalim tesbih testi nasilmisBide tesbih testi var eksik kalmayıp yaptım erkek çıktı ben alyansımı annemde unutmuşum taa transferden önce orda hala gelince yapıcam bende
Aman hak ettik hayırlısı olsun bunlar işin eğlenceli yanı bak bende bıçak makası yeni duydum uzanıyorsun tesbihi göbek deliğinin üstünde sabit tutuyorsun bi ele ucu bi ele başını göbeğinin üstünde daire çiziyorsa kız öne arkaya salanıyorsa erkek benim kuzenim yaptı bana çıkmazsa onu furacammmmBiz uc alyansla ayri ayri denedik hani ağırlık fln etkliyor mu diye üçü de daire cizdi bide bicak makas testi varmis onu yazpcaz aman eksik kalmayalim tesbih testi nasilmis
Hee ayni yüzük testi mantigiymis dur onuda deneyeyim bicakla makasta hep filmlerde gördüğümüz biri senin haberin olmadan bir minderin altina makas bir minderin altina bicak koyuyor. Hangisine oturursan makassa kiz bicaksa erkekmisAman hak ettik hayırlısı olsun bunlar işin eğlenceli yanı bak bende bıçak makası yeni duydum uzanıyorsun tesbihi göbek deliğinin üstünde sabit tutuyorsun bi ele ucu bi ele başını göbeğinin üstünde daire çiziyorsa kız öne arkaya salanıyorsa erkek benim kuzenim yaptı bana çıkmazsa onu furacammmm
Kız ben bunu nasıl izlememişim hemen yapim bunu dur öğrenene kadar dokuz doğuracağızHee ayni yüzük testi mantigiymis dur onuda deneyeyim bicakla makasta hep filmlerde gördüğümüz biri senin haberin olmadan bir minderin altina makas bir minderin altina bicak koyuyor. Hangisine oturursan makassa kiz bicaksa erkekmis
Jahshshahahshhshhahahaha bu gidisle oyle olacak hayir cinsiyetten sonra ki evremiz ne olacak onu merak edyorumKız ben bunu nasıl izlememişim hemen yapim bunu dur öğrenene kadar dokuz doğuracağız
Benim ki hala tekmelemedi mi yok sa geç mi hissedicem bu sefer de bu olucak ne zaman hissedicem merakıJahshshahahshhshhahahaha bu gidisle oyle olacak hayir cinsiyetten sonra ki evremiz ne olacak onu merak edyorum
Hahahahahahahahhw heh tamam çok doğru bunu atlamisim offf oda cok güzel bir evre olacakBenim ki hala tekmelemedi mi yok sa geç mi hissedicem bu sefer de bu olucak ne zaman hissedicem merakı
Kesinlikle :) önce damar atıyormuş gibi görüceksin seğirme gibi sanirim 4. Aydan sonra miydi yoksa 5. Aymiydi hatırlamıyorum ozamanlar olucak sonrasında zaten iyice belli olucak elini ayağını bile anliyacaksin:)Hahahahahahahahhw heh tamam çok doğru bunu atlamisim offf oda cok güzel bir evre olacak
Hala inanamıyorum bazen bugunlere geldigimize rüya gibi hayal gibi...Kesinlikle :) önce damar atıyormuş gibi görüceksin değirme gibi sanirim 4. Aydan sonra miydi yoksa 5. Aymiydi hatırlamıyorum ozamanlar olucak sonrasında zaten iyice belli olucak elini ayağını bile aliyacaksin:)
Gercekten öyle icinde küçük bir bebek büyüyor her ay büyüdüğünü görmek ve hissetmek mucize gibi bisiHala inanamıyorum bazen bugunlere geldigimize rüya gibi hayal gibi...
Amuda kalkışını yesinler onun yaaKızlar çıktık şimdi prolutex ve progestanı bıraktık çok şükür, pıhtılaşmam olduğu için coraspin ve enox a devam edeceğim. Bebeğin pozisyonu çok komikti amuda kalkmıştı mucizeminki gibi doktor dedi çok yaramaz bi bebek sizi bekliyor cinsiyeti de pozisyondan göremedi belki erkek olabilir dedi ama hiç kesin konuşmadı bakalım