Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah erkek isteyenler ne sevinir şimdi buna mesela benKızlar bence grubumuzda erkek cinsiyeti oranı %95 olacak sanırım. İçime öyle doğuyor
Evet hep ilk tahminleri doktorların erkek tabi daha gostermesede gelisimine gore erkek diyolarKızlar bence grubumuzda erkek cinsiyeti oranı %95 olacak sanırım. İçime öyle doğuyor
Oooo senin teori ancak subat mart 2023 de ya gercek olur ya çürür hayırlısı be gülümKızlar bence grubumuzda erkek cinsiyeti oranı %95 olacak sanırım. İçime öyle doğuyor
Çin maya takvimi ve yüzük testine göre kız benimKızlar bence grubumuzda erkek cinsiyeti oranı %95 olacak sanırım. İçime öyle doğuyor
Biz bu yola baş koyduk canım hayırlısı olsun iğne felan zorlanıcaz ama sonu güzel olucak inşallah hep erkeğe benziyor demişler dur bakalım kiminki doğru çıkıcak sağ salim kucağına almayı nasip etsin rabbim inşallahCanlar çıktım bende çok şükür her şey yolunda Elhamdulillah bebeğimle ilgili hiç bi sıkıntı yok canım sıkıldı sadece ben ilaçları bırakıcaz sanıyordum oksapar ı 9 ay kullanıcaz dedi proluton haftada bir bir ayda bitecek folikasit in markasını değiştirdi d vitamini yazdı bi de bu kadar
Cinsiyet olarak bişey söylemedi çok erken dedi illa tahmin et dersen erkeğe benziyor ama dikkate alma küçük dedi böyle
Edd öğrendim 18 Şubat
Oooo oksapar için üzüldüm ama harici olqrak bebisin iyi olmasina cok sevindim cinsiyet icin demekki bebik kendini gostermiyor utangac cocugum bnmCanlar çıktım bende çok şükür her şey yolunda Elhamdulillah bebeğimle ilgili hiç bi sıkıntı yok canım sıkıldı sadece ben ilaçları bırakıcaz sanıyordum oksapar ı 9 ay kullanıcaz dedi proluton haftada bir bir ayda bitecek folikasit in markasını değiştirdi d vitamini yazdı bi de bu kadar
Cinsiyet olarak bişey söylemedi çok erken dedi illa tahmin et dersen erkeğe benziyor ama dikkate alma küçük dedi böyle
Edd öğrendim 18 Şubat
harika haberler gelmeye devam ediyor maşallahh erkek erkeğe takılacaklar bu gidişle yaaCanlar çıktım bende çok şükür her şey yolunda Elhamdulillah bebeğimle ilgili hiç bi sıkıntı yok canım sıkıldı sadece ben ilaçları bırakıcaz sanıyordum oksapar ı 9 ay kullanıcaz dedi proluton haftada bir bir ayda bitecek folikasit in markasını değiştirdi d vitamini yazdı bi de bu kadar
Edd öğrendim 18 Şubat
Aynen ya hadi birimizden kızımızı duyalımharika haberler gelmeye devam ediyor maşallahh erkek erkeğe takılacaklar bu gidişle yaa
ee öyle bitmez erkekse basketboludur yüzmesidir spor da yapmalı şimdi onları da araştırmalıÇok şükür kızlar hepimizin yavrusu iyi sağlıklı Rabbim hayırlısıyla alışverişlerini yapmayı nasip etsin erkeğe benziyor dedi benim karnım bence de erkek karnı gibi küçücük zaten kocam tarafında da erkek çok genleri baskın demek ki
Neyse ben sünnet araştırmaları yapmaya başlayayım
Ay nihayet senden haber bekliyordum... Hadi gözün aydın cnmm , oksapar 9 ay bende devam edicem, kan hapı da ekledi bana ama olsun bebislerimiz icin iceriz vururuz nabalim yeterki onlar saglikli gelsinler... 18 Şubat ise değiştirmek lazım seninkini o zaman , benimde degisti ama ben haftaya da gidecem ya oyle degistircem sat ile uyumlu gidiyorCanlar çıktım bende çok şükür her şey yolunda Elhamdulillah bebeğimle ilgili hiç bi sıkıntı yok canım sıkıldı sadece ben ilaçları bırakıcaz sanıyordum oksapar ı 9 ay kullanıcaz dedi proluton haftada bir bir ayda bitecek folikasit in markasını değiştirdi d vitamini yazdı bi de bu kadar
Edd öğrendim 18 Şubat
Ay bana cinsiyet partisi deme kocam bey istemiyormus bende sen isteme ben kendi kendime patlattırım balonu dedimCinsiyet partileri sürprizler falan düşünürken o an hemen öğreneyim istiyorsun garip
Geçen hesap yaptım ya transfer edilirken zaten 5 günlüktü diye adam onu da hesaplayıp 18 dedi bak normalde 23 ya 5 geri sayınca 18 oluyor Ayda bir gel dedi bana her şey iyi aylık takibini yapalım dedi aynen canısı sağlıklı sıhhatli olsunlar da hiç önemli değil iğneler Rabbim bize de güç kuvvet versin ki daha iyi bakabilelim. Bide her gün 20 dk yürüyüş başla dedi şu sıcaklarda da yürümek bilemiyorum evde durmadan yürürüm ben.Ay nihayet senden haber bekliyordum... Hadi gözün aydın cnmm , oksapar 9 ay bende devam edicem, kan hapı da ekledi bana ama olsun bebislerimiz icin iceriz vururuz nabalim yeterki onlar saglikli gelsinler... 18 Şubat ise değiştirmek lazım seninkini o zaman , benimde degisti ama ben haftaya da gidecem ya oyle degistircem sat ile uyumlu gidiyor
Hahhaaa gitsin balonu hazırlasın alsın bariAy bana cinsiyet partisi deme kocam bey istemiyormus bende sen isteme ben kendi kendime patlattırım balonu dedim
Yüzük testi ?Çin maya takvimi ve yüzük testine göre kız benim