Cnm gecen ay bnde yap yap Bi sürü hep pik çıktıBugun 21. Gün aslında ama daha da olmaz herhalde pikbu ay yumurtlama mi olmadı acaba ya resmen 1 ay cöp oldu inşallah test bozuktur tamamdır artık yapmiyim bence de yeter kaç tane testim gitti
dikkat et ilerlelemesin , benımde hafıf basladı ıhlamur fln bal yedım ama nakavttt sonradanAyy bakalim bitkisel atlatabilirim insallah
36 saatte bir değerlendirme yapın benceÖyle yapayım canım bugün akşamı da değerlendirim
Öyle yapayım canım bugün akşamı da değerlendirim12 ve 13. Gün pik yarın çatlar ya da gün içinde akşam 6 gibi tekrar yapın bence
tamam canım değerlendirmeye devam o zaman bu ay bi dolu bi boş gidiyoruzhayatım tam pık 12.gün olmus aksam 8 gıbıde yap ya aksam ya sabah muhtemel sabah catlar
12. Gün pikCanım 11. 12. Ve 13. Günler yumurtlama değil mi
tam zamanı bebegım bugun aksamda bos gecme sonra 2,3 gune bır bır hafta daha devam et sonra dınlenme molası ve bekleyıs ❤Dün sabah değerlendirmiştim yine olur mu acaba tutma işi?
Canım bi dolu bi boş gidiyoruz bugün dolu günümüz36 saatte bir değerlendirme yapın bencedoggy pozisyonunda bir de güzel haberlerle gelin inşallah
Oh hadi bakalım kolay gelsinÖyle yapayım canım bugün akşamı da değerlendirim
tamam canım değerlendirmeye devam o zaman bu ay bi dolu bi boş gidiyoruzbugün de dolu günümüz zaten
gerçekten ilginç ya :) bekleyip görücez o zmanCnm bu iş hiç belli olmuyo
Bn 2 aydır kuru geçiriyorum
Akıntım falan yok ama gecen ay hamiş kaldım
Demekki çatlamış, ama akıntı olmadı
Bende ocak ayında okudum hemen denedim 1 dolu 1 boş yaptım bu ay aynı şekilde bir doggy bir misyonel(yastık belde)Canım bi dolu bi boş gidiyoruz bugün dolu günümüzzaten doggy den çok memnun kaldım bi damla akma olmuyor o yüzden bi doggy bi normal yapıyoruz ayyy inşallah hepimiz
en son kaç çıktı degerin canım d vitamini hamilelikte cok önemliymişBen 1 sene kullandıktan sonra kaç defa baktırdım tabi artmış..toplam 2 senedi kullanıyorum ama şimdi gün aşırı
herhalde bazen çok hissediyoruz bazen anlamıyoruz değişik durumlar :)Benim testlerde asla pik olmadi bir türlü ama dün bugün yumurtalıklarimda ağrı hissediyorum anlamadım
Hadi bakalım bugün gece de yaparız sonrası keyifftam zamanı bebegım bugun aksamda bos gecme sonra 2,3 gune bır bır hafta daha devam et sonra dınlenme molası ve bekleyıs ❤
ay ben uygulayamadım o pozisyonu olmuyor beceremiyoruz heraldeCanım bi dolu bi boş gidiyoruz bugün dolu günümüzzaten doggy den çok memnun kaldım bi damla akma olmuyor o yüzden bi doggy bi normal yapıyoruz ayyy inşallah hepimiz
Psikolojik mi ben de artık ayırt edemiyorum ne neden oluyorherhalde bazen çok hissediyoruz bazen anlamıyoruz değişik durumlar :)
kuzum senınkı 19 unda pık olmus olabılır bence tam yumurtlama gunlerıne yakın sabah aksam yapmalısın testlerı.gunde bır tane yaparsan pıkı kacırabılırsın.Psikolojik mi ben de artık ayırt edemiyorum ne neden oluyor
3 ay önce falan dr'a gitmiştim alttan muayene de oldum pcos olsam orada görülürdü herhalde dimiCnm gecen ay bnde yap yap Bi sürü hep pik çıktı
Bu ay sadece 5 tane yaptım
Gün aşırı 3 gün değerlendirdım
Önemli olan değerlndrmek
21. Gunu de değerlndır
Pcoslarda 21. Günü değerlendirin dıyorlar
Duymuşsundur
Kuzum en son 7 ayda baktım 139 değerim..en son kaç çıktı degerin canım d vitamini hamilelikte cok önemliymiş
Haftasonu bir sabah bir akşam yapayım dedim hatta burada da konuşmuştuk, ama haftasonu o kadar koşuşturma geçti ki öğlen 3te, 5te falan yapmak durumunda kaldımkuzum senınkı 19 unda pık olmus olabılır bence tam yumurtlama gunlerıne yakın sabah aksam yapmalısın testlerı.gunde bır tane yaparsan pıkı kacırabılırsın.