Siz ne düşünüyorsunuzKızlar galiba an itibariyle bende pik gördüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Siz ne düşünüyorsunuzKızlar galiba an itibariyle bende pik gördüm
Bende sanki seninki 19 olabilir geldi canımHaftasonu bir sabah bir akşam yapayım dedim hatta burada da konuşmuştuk, ama haftasonu o kadar koşuşturma geçti ki öğlen 3te, 5te falan yapmak durumunda kaldım
maşallah canım bence artık alma baya yüksek normal aralık 100 kadardı fazlasıda zarar biliyorsun ay benim 5 çıkmıştı ben nasıl o degere gelecem bilmiyorumKuzum en son 7 ayda baktım 139 değerim..
O gün maks yazısını geçtim herhalde idrar fazla gelmiş de o yüzden öyle olmuş gibi gelmisti banaBende sanki seninki 19 olabilir geldi canım
Ben sonradan kürtaj oldum ondan hep alıyorum ama haftada 3 defa..dediğim gibi bu değerleri almak için ben 1 sene B12 ve vit d resmek kaldırdım ilaclarlamaşallah canım bence artık alma baya yüksek normal aralık 100 kadardı fazlasıda zarar biliyorsun ay benim 5 çıkmıştı ben nasıl o degere gelecem bilmiyorum
Aynen bende bu şekilde ilerliyorum inşallah güzel hayırlı sonuçlar alırızBende ocak ayında okudum hemen denedim 1 dolu 1 boş yaptım bu ay aynı şekilde bir doggy bir misyonel(yastık belde) şimdi beklemedeyim ateş takip ediyorum
İnşAllahhhAynen bende bu şekilde ilerliyorum inşallah güzel hayırlı sonuçlar alırız
Oldurabilirsen çok iyi pozisyon canımay ben uygulayamadım o pozisyonu olmuyor beceremiyoruz heralde
cahılken kafamzda rahattı sankiPsikolojik mi ben de artık ayırt edemiyorum ne neden oluyor
Gerçekten son 2 ayda o kadar çok şey öğrendim ki önceden umrumda değildi yumurtlama akıntısı falan aa yumurtlama zamanım gelmiş der gecerdim şimdi gelse dün saysam diye bekliyorumcahılken kafamzda rahattı sanki
Sıvı alımına dikkat etmediysen ogünde olabilir canımO gün maks yazısını geçtim herhalde idrar fazla gelmiş de o yüzden öyle olmuş gibi gelmisti bana
En koyu o gün gibi yaAltını cizdigim 19 Ocak kızlar, sanki silik gibi hala bilemedim pik mi değil mi imagination forever D dra21
Aşko aynen ya Rabbim yağdırsın çok dua ediyorum rahmetinden mahrum etmesin bizi. Her şeyi nasıl etkiliyor. Ben vallahi bol bol dinlenmeye çalışıyorum, kitap okuyorum geceleri, sabahları erken kalkıp dambıllarımla spor yapıyorum sağlıklı beslenme düzenime devam ediyorum kafam rahatladı buna çok ihtiyacım varmış oğlumla vakit geçiriyorum kuzum biz de yeni iyileştik işte inşallah uzun bir süre de olmayız hasta. Sen kaçıncı gündesin ne alemdesin ne kadar kaldı bataevet kesınlıkle karı falan gectım soyle dolu dolu yagmur bı yagsa en azından valla sen neler yapıorsun tatil nasıl gecıyor
10:40ta yapmışım o gün de aksi gibi öğleden sonra yapsam sıvı aldığım için öyle olmuş derdimSıvı alımına dikkat etmediysen ogünde olabilir canım
oldurmaya çalışacamOldurabilirsen çok iyi pozisyon canım
önceki adetlerin nasılsı adet öncesi lekelenme olur mu benm adetten 4 5 gün öncesi lekelenme başlar sonra adet olurumMerhaba arkadaşlar bi şey soracağım ben döngümün 19. Gününde peceteye silince gelen aynı yerleşme kanaması gibi pembemsi arada kahverengiye donen bi akinti gördüm 3 gün boyunca bu şekilde ara ara geldi bugun 4. Gunum kesildi gibi ve bugun dongumun 22. Günündeyim dayanamadım sabah kan testi verdim biliyorum erken kan testi verdim beklemem gerekiyordu ama bekleyemedim sonucum cıktı biraz önce 0.0 cıktı resmen yikildim hiç basima daha önce böyle bi şey gelmemişti okuduklarimdan yola çıkarak kesinlikle yerleşme kanaması yaşıyorum dedim kendi kendime fakat sonuç böyle cıktı kendimi avutmak umutlandirmak istiyorum bilmiyorum umutlanma istegimde doğru mu yapıyorum ama şöyle soru sorayim size kan testinde 0.0 çıkıp sonra pozitife dönme ihtimali var mi adet olana kadar daha umut var mi sizce ne olursunuz bi şey diyin çok üzgünüm adet tarihime 26 günde olursam 4 gün var 28 günde olursam 6 gün var
benim yumurta akının yumurtlama anlamına geldiğinden bile haberim yoktu hersey bu siteye üye olmakla başladıGerçekten son 2 ayda o kadar çok şey öğrendim ki önceden umrumda değildi yumurtlama akıntısı falan aa yumurtlama zamanım gelmiş der gecerdim şimdi gelse dün saysam diye bekliyorum
Yok canım asla böyle bi şey olmazdı ilk baş az gelir sonra aşırı yogunlasirdi ilk defa başıma böyle bi şey geldiönceki adetlerin nasılsı adet öncesi lekelenme olur mu benm adetten 4 5 gün öncesi lekelenme başlar sonra adet olurum