- 25 Şubat 2011
- 6.324
- 7.180
Cnm istersen bırakKızlar en alttaki de bugün. Boşu boşuna test yapiyormuşum gibi hissediyorum artık. Bırakayim mi testi ne yapmalıyım bir akıl verir misiniz
Zaten 24, gunun
Testim boşa gıtmesın
Gün aşırı devam et
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm istersen bırakKızlar en alttaki de bugün. Boşu boşuna test yapiyormuşum gibi hissediyorum artık. Bırakayim mi testi ne yapmalıyım bir akıl verir misiniz
Bende zencefil bal filan deneyim bugun bide bi elma kabuğundan cay iyi gelmişti onu yapayım ayy zamanlama kötü denk geldi ama nasipAnneler öyle..ama bende ateş grip boğaz çok kötüydü..parol başka hiç bir şey kullanamadım..birde benim boğazım geçmeden ateş enmez..hep doğal yolla..zencefil bal bekmez süt ne gelirse
13. Gün yazanı az önce yaptımKızlar 3 gündür yumurtlama devam neden çatlamıyor bu bakar mısınız Eki Görüntüle 3197097
valla benı bılıyorsun kuzum buay reglı basından berı nerdeyse ılac kullanıyorum fıresızKızlar İstanbul havası bana yaramadı cok fena grip geçiriyorum annem inatla ilaçları dayatıyor içemiyorum da varsa bile bisey olmaz simdiden diyo bilmiyorum ya napcaz bitki cayida iyi gelmedi icsem sorun olurmu yumurtlama üzerinden daha bi kac gun gecti
12 ve 13. Gün pik yarın çatlar ya da gün içinde akşam 6 gibi tekrar yapın benceKızlar 3 gündür yumurtlama devam neden çatlamıyor bu bakar mısınız Eki Görüntüle 3197097
İhlamurda dene..hepsinden etne geldiyse etdim mecbur..ben birde aşılama öncesi oldu tam zamanındaBende zencefil bal filan deneyim bugun bide bi elma kabuğundan cay iyi gelmişti onu yapayım ayy zamanlama kötü denk geldi ama nasip
Bugun 21. Gün aslında ama daha da olmaz herhalde pik bu ay yumurtlama mi olmadı acaba ya resmen 1 ay cöp oldu inşallah test bozuktur tamamdır artık yapmiyim bence de yeter kaç tane testim gittiCnm istersen bırak
Zaten 24, gunun
Testim boşa gıtmesın
Gün aşırı devam et
13. Gun pik yapmış cnm13. Gün yazanı az önce yaptım
Cnm bnde gribim ve bu ay 3 tane grip hapı yuttumBende zencefil bal filan deneyim bugun bide bi elma kabuğundan cay iyi gelmişti onu yapayım ayy zamanlama kötü denk geldi ama nasip
evet kesınlıkle karı falan gectım soyle dolu dolu yagmur bı yagsa en azından valla sen neler yapıorsun tatil nasıl gecıyorBu sene hep öyle olduk valla ya şu yağışların olmaması, mikropların kurulmaması hepimizi mahvetti hasta etti
Canım 11. 12. Ve 13. Günler yumurtlama değil mi13. Gun pik yapmış cnm
3 gün değilki daha, bugun 2. Gün
2 gün pik kalması normal
Hatta bazen 3-4 gun pik kalabılıyor
İnşallah silikleşir
Benımkıler gbi olmaz
Benim testlerde asla pik olmadi bir türlü ama dün bugün yumurtalıklarimda ağrı hissediyorum anlamadımkızlar bazı aylar yumurtlama olmayabiliyormuş ya olmadığı zaman yumurtlama belirtileride olmuyormu
Ayy bakalim bitkisel atlatabilirim insallahvalla benı bılıyorsun kuzum buay reglı basından berı nerdeyse ılac kullanıyorum fıresız
Cnm bu iş hiç belli olmuyokızlar bazı aylar yumurtlama olmayabiliyormuş ya olmadığı zaman yumurtlama belirtileride olmuyormu
Öyle yapayım canım bugün akşamı da değerlendirim12 ve 13. Gün pik yarın çatlar ya da gün içinde akşam 6 gibi tekrar yapın bence
hayatım tam pık 12.gün olmus aksam 8 gıbıde yap ya aksam ya sabah muhtemel sabah catlarKızlar 3 gündür yumurtlama devam neden çatlamıyor bu bakar mısınız Eki Görüntüle 3197097
Bende içicem herhalde benim gribim ilerleyince cok ağırlaşıyor sonuçlarıCnm bnde gribim ve bu ay 3 tane grip hapı yuttum