- 19 Eylül 2013
- 4.881
- 9.360
- 408
Ayy geciyo mu o morlar ayBio oil aşırı kaliteli cokkk tavsiye ederim canım. Ben hamileyken vücuduma bi sey süremedim pek alerji yaptı gibi oldu. Doğumdan sonra biooil kullandım, kırmızımsı morumsu çatlaklarım tamamen gecti. O yüzden yine alırım kesin
Çok teşekkür ederimBende iş yerinde kendimi yorduğum günün ardından kahve leke geldi direkt doktorumu aradım aktif yoğun kanama olmadığı sürece endişelenme bunlar normal olabiliyor her gebelikte dedi. Sonrasında hiç olmadı lekelenmesağlıkla sıhhatle kavuştursun Rabbim yavrularımıza
Ben şu an beeonunkini kullanıyorum, zararlı kimyasallar yok içindenKızlaar malum hamilelikte ekstra dikkat etmemiz gerekiyo güneşe. Hamilelikte güneş kremi olarak araştırmalarınız var mı? Yada 2. Çocuğu olan anneler ne kullandınız?
Ben şu an beeonunkini kullanıyorum, zararlı kimyasallar yok içinden
Kahvaltı akşam yemeği yemiyor musunuz? Ben kendimi yormadan yemeye çalışıyorum. Mesela sabah kahvaltıda domates doğruyorum. İçine peynir ufaliyorum. Biraz tuz ta taam. Hem midemi bozmuyor hem tok tutuyor. Akşam da genelde çorba içmeye gayret ediyorum.Kızlar ya ağzımın tadı hiç yok, midem çok kötü. Kusmam yok ama sürekli bi bulantı hali. Hiçbirşey yiyemiyorum hep kuru şeyler. Üç beş grissini, yarım paket çizi, bi avuç fındık. Bu. Siz nasıl besleniyorsunuz?
Benimde sat bu sizinle aynı siz kalp atışını duydunuz mu acabaBeni de ekler misiniz sat:13 mayıs
Ben sarımsaklı yoğurt yiyorum yine mantı yaptım hshddhhdjjfj asla vazgecemiyorum bu sıcakta sarımsak.... Kocam için üzgünüm hdhdhdjfjfjKızlar ya ağzımın tadı hiç yok, midem çok kötü. Kusmam yok ama sürekli bi bulantı hali. Hiçbirşey yiyemiyorum hep kuru şeyler. Üç beş grissini, yarım paket çizi, bi avuç fındık. Bu. Siz nasıl besleniyorsunuz?
Sabah domates peynir ekmek yiyebiliyorum ama akşam yemeği bana zul resmenKahvaltı akşam yemeği yemiyor musunuz? Ben kendimi yormadan yemeye çalışıyorum. Mesela sabah kahvaltıda domates doğruyorum. İçine peynir ufaliyorum. Biraz tuz ta taam. Hem midemi bozmuyor hem tok tutuyor. Akşam da genelde çorba içmeye gayret ediyorum.
Benim problemim de halsizlik. Hiçbir şey yapasım yok. Yemek yapsam yicem de hiç kolum kalkmıyor. Bir de kizim var, onun caninin istediğini yapayım bari çocuk mahrum olmasın diyorum zorla.
Ben de az önce üç kaşık mantı yedim eşim ıspanaklı lazanya yapacaktı asla yiyemem dedimBen sarımsaklı yoğurt yiyorum yine mantı yaptım hshddhhdjjfj asla vazgecemiyorum bu sıcakta sarımsak.... Kocam için üzgünüm hdhdhdjfjfj
Bir oil kremin catlak karşıtı olani mi kullanıyorsunuz kizlar. Yoksa bakim yagi seklinde olani miBio oil aşırı kaliteli cokkk tavsiye ederim canım. Ben hamileyken vücuduma bi sey süremedim pek alerji yaptı gibi oldu. Doğumdan sonra biooil kullandım, kırmızımsı morumsu çatlaklarım tamamen gecti. O yüzden yine alırım kesin
Nerdeyse hiç zorla biraz meyve yiyorum akşam oda midemi ekşitiyor kendimi kusturuyorumKızlar ya ağzımın tadı hiç yok, midem çok kötü. Kusmam yok ama sürekli bi bulantı hali. Hiçbirşey yiyemiyorum hep kuru şeyler. Üç beş grissini, yarım paket çizi, bi avuç fındık. Bu. Siz nasıl besleniyorsunuz?
Yok canım üstten baktı keseyi gördü ama bebeği göremedi sonra alttan baktı şükür sıkıntı yok dedi herşey normal dedi sanırım bir daha ki gittiğim de duyabilirim üstten bakınca ama doktor kalp atışı var sıkıntı yok dediMerhaba
Benimde sat bu sizinle aynı siz kalp atışını duydunuz mu acaba
Canim benim haftada 2 gun fakan sabahtan aksama suren bulantim oluyo her gun olmuyo cok sukur normal evde yaptigim yemegi yiyorum iste ferah salatalardi meyvelerdi yogurttu falan iyi geliyoKızlar ya ağzımın tadı hiç yok, midem çok kötü. Kusmam yok ama sürekli bi bulantı hali. Hiçbirşey yiyemiyorum hep kuru şeyler. Üç beş grissini, yarım paket çizi, bi avuç fındık. Bu. Siz nasıl besleniyorsunuz?
Ya geçecek dimi? En büyük motivasyonum bu.Nerdeyse hiç zorla biraz meyve yiyorum akşam oda midemi ekşitiyor kendimi kusturuyorumama geçeçek inşaAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?