Ahaha bu tam olarak ben yaTakvimimde bebeğiniz 3 çorba kaşığı amniyon sıvısı içinde yüzüyor olacak yazıyor. Şimdi mutfağa gidip çay bardağına 3 çorba kaşığı su koyup ne kadar minik olduğunu görüp sevicem onu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahaha bu tam olarak ben yaTakvimimde bebeğiniz 3 çorba kaşığı amniyon sıvısı içinde yüzüyor olacak yazıyor. Şimdi mutfağa gidip çay bardağına 3 çorba kaşığı su koyup ne kadar minik olduğunu görüp sevicem onu
Bende eklemişsiniz son adt 28 Nisan dogum 2 şubatYonetici olmusum
Tablo sayfa düzenlemeyi yapmayı anlayim hemen hepinizi kaydedecem
Abimle benim aramda tam 12 ay 1 gun var kizzzMaşallah araları çok azmış ikiz gibi büyürler. Benim küçüklerin arası da 27 ay olacak ben az diyordum ama seninkini görünce susuyorum
Dikkat et kendine kuzum Rabbim sag saglim atlatmayi nasip etsin hicbir sey olmaz Allahin izniyel dinlenmene bakGünaydın kanamayla uyandım sabah, doktora gittik koştur koştur düşük tehlikesi varmış hiçbişey de yapmadığım halde çok üzüldüm,ilaç verdi ama bebek iyi çok şükür inşallah biiey olmaz
Ben var mıyım emin değilimEkledim kizlar sizi
Çok geçmiş olsun canımGünaydın kanamayla uyandım sabah, doktora gittik koştur koştur düşük tehlikesi varmış hiçbişey de yapmadığım halde çok üzüldüm,ilaç verdi ama bebek iyi çok şükür inşallah biiey olmaz
Canım benim sonucum 3güne çıktı özelde. Allah’a şükür risksizOh ne güzel özeller nasıl oluyor acaba daha erken çıkar mi ki ? Benim randevu 2 hafta sonra, ertesi gün doktor izne çıkacak
İnşallah canım cok sevindimCanım benim sonucum 3güne çıktı özelde. Allah’a şükür risksiz
İnşallah seninde temiz çıkar.
Ah şu süreçleri atlatıp sağlıkla biran evvel kavuşsak yavrularımızaİnşallah canım cok sevindim
Ben paranoyak oldum kuzum, 1 ay çok uzun geliyor kontrol için . Grip oldum belki korona olmis bile olabilirim ama doktor ihtimal vermedi ağladım dün bebek için inşallah iyidir benim yüzümden bişey olmaz inşallah ona annelik şimdiden işledi bizeAh şu süreçleri atlatıp sağlıkla biran evvel kavuşsak yavrularımıza
Bunu bende düşünüyorum. Liste tam oturduktan sonra. Simdi ilk karisik yapılmış.Ya ben son sata göre sıralayalım derim. Çok mu olurum
Herkes isterse neden olmasın:)Yaş ve şehir olabilir canım. Çünkü aynı şehirler hakkında Bilgi alırız birbirimizden
Kızımın odasında sıfır olan tek şey kutuphanesiydi onu da kendimiz yapmıştık. Tüm oda ikeanin mobilyaları ama hepsi sıfıra yakın ikinci eldi. Cook severek kullandık. Hatta şimdiki bebeğime de aynılarını kullanacağız. Sadece kizima sıfır kaliteli yatak baza aldık büyüdüğu icin. Univ gidene kadar kullanırBenim yaptığım tek alışveriş bebeğimin zeka kartları ve 2 tane bebek dokun hisset kitabı oldu en cok bunlara hevesliyim minik cırbağamda sever inşallah kitapları
Beşik, bebek arabası, oto koltuğu gibi seyleri ben ikinci el almayı düşünüyorum kizlar. Bazen yepyeni ürünler denk geliyor. Bebek beşikte yatmayı tercih etmemiş mesela, sıfır ayarında ve uygun oluyor.
Önemli olan bebeğimin rahat etmesi . Her sey yepyeni olacak diye düşünmüyorum. Kaliteli güzel bir yatağı olması daha önemli benim için. Zaten anne yanı beşiklerden düşünüyorum öncelikle. Hem yanımda olur hem de ayni yatakta zarar verir miyim korkum olmaz.
Aslında öyle olursa doğum zamanı da takip ederiz kimin vakti geldi sana zahmet olmazsa tabiBunu bende düşünüyorum. Liste tam oturduktan sonra. Simdi ilk karisik yapılmış.
Benim herseyim sıralı kafamdaki gibi net olsun isterim ama bu beni yoruyor. Bunu kırmak için bazı şeyleri bosveriyroum ama olmuyo
Evet planıydı canım.birde bebeğim çok emmeyi sevmen bir bebek olmadı 1 yaşına kadar zar zor emzirdim baktim emmiyor zaman geçirmeyeyim dedim hayırlısı ile sağlıcakla kucağınıza alalım insalalhOlsun canım çok iyi yapmışsın valla tebrik ederim seni. Üstesinden gelirsin inşallah Allah kolaylığını verir. Planlı bebiş heralde o zman
Şöyle sekullu mekulu olsunn havamız olsunMerak etme biz huni alırız sana
Ne güzel böyle birbirimize örnek olup tüketim çılgınlığı yaşamayalım.Kızımın odasında sıfır olan tek şey kutuphanesiydi onu da kendimiz yapmıştık. Tüm oda ikeanin mobilyaları ama hepsi sıfıra yakın ikinci eldi. Cook severek kullandık. Hatta şimdiki bebeğime de aynılarını kullanacağız. Sadece kizima sıfır kaliteli yatak baza aldık büyüdüğu icin. Univ gidene kadar kullanır
Bu da çok mantikli :)Ben ilk çocuğuma hep sıfır aldım ama alırken dedimki kardeşlerim etrafım çok onlara veririm 4 çocuk büyüttü uavrumun eşyaları çoğu eskide tabi ama verdiğim paranın hakkını verdi
Bos bir günümde yaparim insallah canimAslında öyle olursa doğum zamanı da takip ederiz kimin vakti geldi sana zahmet olmazsa tabi
Kuzum ben de hastaydim bugun 4. Gunum dunden beri beden agrim yok iyiyim sadece geniz akintisi hafif oksuruk var stres yukleme kendine senin stresin bebegine geciyo kucucuk bedeniyle ona kaygi stres yukluyoruz gerek var mi bence yok tum donanima sahip yaratmis bizi Rabbim eminim bizim hastaligimizdan da koruyordur yavrularimizi icin ferah olsunBen paranoyak oldum kuzum, 1 ay çok uzun geliyor kontrol için . Grip oldum belki korona olmis bile olabilirim ama doktor ihtimal vermedi ağladım dün bebek için inşallah iyidir benim yüzümden bişey olmaz inşallah ona annelik şimdiden işledi bize