• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Ben ilk çocuğuma hep sıfır aldım ama alırken dedimki kardeşlerim etrafım çok onlara veririm 4 çocuk büyüttü uavrumun eşyaları çoğu eskide tabi ama verdiğim paranın hakkını verdi😂😂
Aynen biz de 3 çocuk büyüteceğiz aynı eşyalarla. Bir de arada kuzeni çıkardık. İyi oldu 😂

İns
Kuzum ben de hastaydim bugun 4. Gunum dunden beri beden agrim yok iyiyim sadece geniz akintisi hafif oksuruk var stres yukleme kendine senin stresin bebegine geciyo kucucuk bedeniyle ona kaygi stres yukluyoruz gerek var mi bence yok tum donanima sahip yaratmis bizi Rabbim eminim bizim hastaligimizdan da koruyordur yavrularimizi icin ferah olsun
İnşallah canım inşallah , her şeyi kafaya takip çok ince düşünen birisiyim keşke gamsız olsaydım 🙄

Ben paranoyak oldum kuzum, 1 ay çok uzun geliyor kontrol için . Grip oldum belki korona olmis bile olabilirim ama doktor ihtimal vermedi ağladım dün bebek için inşallah iyidir benim yüzümden bişey olmaz inşallah ona 😢annelik şimdiden işledi bize
Ya kıyamam üzülmeeee. Doktorlar bu konularda hassas oluyor vardır bir bildiği böyle bir sorumluluğu almaz bence. Covid olduğu zaman kan sulandırıcı veriyorlar. Ama sen için rahat etsin istersen gidip bir test ver 😔 Çok çok geçmiş olsuuun 🌼
Bebiş senin duygularını bire bir yaşıyor,olumlu düşünmeye çalış sürekli oda üzülmesin annesi 😍

Ya kıyamam üzülmeeee. Doktorlar bu konularda hassas oluyor vardır bir bildiği böyle bir sorumluluğu almaz bence. Covid olduğu zaman kan sulandırıcı veriyorlar. Ama sen için rahat etsin istersen gidip bir test ver 😔 Çok çok geçmiş olsuuun 🌼
Bebiş senin duygularını bire bir yaşıyor,olumlu düşünmeye çalış sürekli oda üzülmesin annesi 😍
Çok sağol canım benim 4 . günüm iyiyim artık burnum tıkalı bi ,🤭 o da doktor sprey kullanma dedi, dimi yaa kıyamam ben ona hepsi iyi olsun aman 💜

Çok sağol canım benim 4 . günüm iyiyim artık burnum tıkalı bi ,🤭 o da doktor sprey kullanma dedi, dimi yaa kıyamam ben ona hepsi iyi olsun aman 💜
Oh baya olmuş bir kaç güne tamamen toparlarsın kendini canım 🙂 evde okaliptus yağın varsa yakana bir damla damlatırsan o burnunu baya açar 🥰
Ayrıca banada bir ay çok uzun geliyor çok özlüyorum 😪
Annelik işte, çok şanslıyız ama şükür 🙏

Oh baya olmuş bir kaç güne tamamen toparlarsın kendini canım 🙂 evde okaliptus yağın varsa yakana bir damla damlatırsan o burnunu baya açar 🥰
Ayrıca banada bir ay çok uzun geliyor çok özlüyorum 😪
Annelik işte, çok şanslıyız ama şükür 🙏
Teşekkürler canım önerin için 💜 çok şükür 🙏

Kızlar benim gibi henüz hamileliğini söylemeyen var mı aramızda? Sanırım S serabeyaz ve ben tekiz. Açıkçası ben biraz kafam rahat olsun, herkes arayıp fikir vermesin veya beni strese sokmasın diye söylemiyorum. Bi tek anneme söylemek zorunda kaldım bir de bir arkadaşım biliyor. Mesela kayınvalidemler vs bilmiyor. Sağsalim NİFTY sonucumuz gelsin 14. Haftada söylemeyi planlıyorum

Kızlar benim gibi henüz hamileliğini söylemeyen var mı aramızda? Sanırım S serabeyaz ve ben tekiz. Açıkçası ben biraz kafam rahat olsun, herkes arayıp fikir vermesin veya beni strese sokmasın diye söylemiyorum. Bi tek anneme söylemek zorunda kaldım bir de bir arkadaşım biliyor. Mesela kayınvalidemler vs bilmiyor. Sağsalim NİFTY sonucumuz gelsin 14. Haftada söylemeyi planlıyorum
Ben de ben deee.. Annem ve 2 arkadaşım. Söyleyesim gelmiyor nedense ya kimseye😁 eşim kendi anne babasına söylemekte çok ısrarcı bu ara ama hala direniyorum ben😬

Ben de ben deee.. Annem ve 2 arkadaşım. Söyleyesim gelmiyor nedense ya kimseye😁 eşim kendi anne babasına söylemekte çok ısrarcı bu ara ama hala direniyorum ben😬
Ben ilk öğrendiğimde herkese ilan etmek istiyordum ama bir kanama geçirdim dedim ki biraz bekleyelim ilk 3 ay çok riskli. Şimdi eskisi gibi herkes bilsin isteğim yok 🙂

ben de söylemedim annem babam bile bilmiyor. sadece 2 arkadaşım öğrendi mecburen :)
ben de aynı sebepten söylemek istemiyorum kimseyle konuşasım yok elimden gelse doğurana kadar söylemem😄

Bizim gibi soylemeyen burda birkac arkadasta vardi suan hatirlayamadim isimlerini.. Esimle niyetimiz 5.ay soylemek. 1 arkadasim biliyordu bu hafta 2 oldu 😃 Baska eyalette oturan arkadasim 'sizin oralardayim seni gormeden gitmiycem` dedi, bende ok dedim. Esim ise bence hamile oldugunu arayip soyle gelmesin dedi (corona yuzunden) aradim `ya nolur kusura bakma biliyosun dikkat ediyoruz birde bebis oluncaaa` dedim, arkadasim `hamilemisin!! bendee, hemen geliyorum ozaman` dedi 😂😂 Meger ikimizde ayni donem tup bebek yaptirmisiz ve ikimizinde dogum tarihi 9 Subat ins 🥰
Nifty yapariz demisti dr um ama hala kararsizim... Benim planim hayirlisiyla hamileligim saglikli ilerlerse 5.ay da ailelere soylerken hepsini kameraya cekmek 😜 guzel bir hatira kalir, sende yap bence sok anlari kayda deger bence 😍

ben de söylemedim annem babam bile bilmiyor. sadece 2 arkadaşım öğrendi mecburen :)
ben de aynı sebepten söylemek istemiyorum kimseyle konuşasım yok elimden gelse doğurana kadar söylemem😄
aynen yaa bazen esimle geyigini yapiyoruz cocuk 2 yasina gelince herkese soyleriz artik diye 😂😂

Bizim gibi soylemeyen burda birkac arkadasta vardi suan hatirlayamadim isimlerini.. Esimle niyetimiz 5.ay soylemek. 1 arkadasim biliyordu bu hafta 2 oldu 😃 Baska eyalette oturan arkadasim 'sizin oralardayim seni gormeden gitmiycem` dedi, bende ok dedim. Esim ise bence hamile oldugunu arayip soyle gelmesin dedi (corona yuzunden) aradim `ya nolur kusura bakma biliyosun dikkat ediyoruz birde bebis oluncaaa` dedim, arkadasim `hamilemisin!! bendee, hemen geliyorum ozaman` dedi 😂😂 Meger ikimizde ayni donem tup bebek yaptirmisiz ve ikimizinde dogum tarihi 9 Subat ins 🥰
Nifty yapariz demisti dr um ama hala kararsizim... Benim planim hayirlisiyla hamileligim saglikli ilerlerse 5.ay da ailelere soylerken hepsini kameraya cekmek 😜 guzel bir hatira kalir, sende yap bence sok anlari kayda deger bence 😍
ben özellikle senin söyleyeceğin anı çok merak ediyorum çok özel görüntüler çıkacak ortaya bence😍 Allah o günleri hayırlısıyla yaşamayı nasip etsin

Yaaa çok güzel olurdu özellikle aileme söylerken ama kanamam olduğu tarihte annemler yanımdaydı ve annem de hemşire olduğuniçin korkuyla söyledim hamileyim ama kanamam var ne yapmalıyız diye. Kayınvalidemler için bu organizasyonu yapar mıyım emin değilim ama çok güzel bir fikir 💡 sizinkilerin tepkisi çok güzel bir hatıra olur ileride 🥰

Bu arada benim doktorum da 1 ay sonraya randevu verdi. Dün ikili test yapıldı ölçümler güzel çıktı çok şükür kan sonucu da bugün yarın çıkar dedi.
Sonuç için telefonda görüşeceğiz. Bir sonrakine 1 ay nasıl dayanıcam hiç bilmiyorum keşke evde ultrasonumuz olsa da arada baksak😂

Back