• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Bence bebeleri cok lukse her istediklerinin olmasina da alistirmamak lazim sonucta biz onumuzu goremiyoruz hayat nelere gebe bilemiyoruz mumkun oldugunca dikkat etmeyi dusunuyorum imkanim oldugu halde
Katılıyorum ve ben ikinci el temiz bir şeyler bakacağım bebek arabası ve beşikte.

Arkadaşlar akıntı sorunu yaşayan var mı? Benim 1 haftadır böyle bir sorunum başladı mikrop mu kaptım diye korkuyorum 😧 tamamen şeffaf değil çünkü.

Kızlar hayırlı sabahlar 10+6 dayım bu gece nefes alamayarak uyandım sırt üstü yatıyordum Bi kalktım ağzımdan ve burnumdan oluk oluk kan geliyor. Büyük ihtimal burnum kanamış sırt üstü yattığım için genzime dolmuş epey kanadı. Ayağa kalktığımda acayip baş dönmesi yaşadım nerdeyse bayılacaktım gece uyku sersemliği kan kaybı vs eşim hemen kolanya tuttu burnuma. Zar zor durdurduk kanamayı. Hiç böyle bişey yaşayan var mı korktuk panik yaptık haliyle. Hamilelikte normal yazıyor ancak gece olması biraz daha tetikledi sanırım

Dun aksam hapşurdugumda oyle bir kramp girdi ki. Bir süre takili kaldim. Normalmiş Allahtan
Sagolun

Merhaba kızlar . Ben 1 haftadır malesef sürekli hastanedeyim serum takıyorlar.İshal ,kusma , şiddetli halsizlik çok perişan oldum 🥺Bugun zorunlu olarak antibiyotik başladılar 3 gün içmek zorundayım içim hiç rahat değil ama crp değerim 43 olmuş .Bebek iyi dedi çok şükür tekrar kalbini dinletti çok yorgun ve bitkinim kendinize bebişlere çok dikkat edin 🤲
Gruptaki çalışan hamişlere bir sorum var. İşyerlerinize bildirim yaptınız mı? Ben kısmen söyledim ve bana mobinge başladılar bile :) sizlerin nasıl gidiyor süreç
Ben🙋🏼‍♀️Nefret eder gibi mi desem sanki istemedikleri biriymişim de nihayet tayinim çıkmış gibi mi desem tam anlayamadığım davranışları oldu 6 senedir tahammül ettiğim biriyle kavga ettim ve hepsiyle de küstüm yazıklar olsun odamdan çıkmıyorum mesai bitene kadar

Büyüdüğünde de sırtımıza takip trekking yaptığımız çok oldu. 10 kg filan olunca sırtta taşınıyor genelde kanguru ile.
İlk kızım 2 aylıktı biz şelaleye tırmandık slinge koyup 😁 Bebekler küçükken bol bol gezebilirsiniz aslında en uslu zamanları.
Katiliyor sana biz geçen sene bebeğimiz 50 günlükken karadeniz turu yapmıştık okadar rahat geçti ki bebeğim emdi uydu emdi uyudu altını degistirdim geri uyudu sümela manastırına dahi çıktık dusun orayada bebek arabası çıkmaz kanguruya koyduk öyle çıktık şimdi markete zor gidiyoruz oto koltuğuna oturmuyor kucağına geleyim diyor bakalim tatile nasıl gideceğiz 🙄🙄☹☹

Katiliyor sana biz geçen sene bebeğimiz 50 günlükken karadeniz turu yapmıştık okadar rahat geçti ki bebeğim emdi uydu emdi uyudu altını degistirdim geri uyudu sümela manastırına dahi çıktık dusun orayada bebek arabası çıkmaz kanguruya koyduk öyle çıktık şimdi markete zor gidiyoruz oto koltuğuna oturmuyor kucağına geleyim diyor bakalim tatile nasıl gideceğiz 🙄🙄☹☹
Ayy de mi valla ben bunu diyince insanlar bana inanmıyor küçücük bebekle gezilir mi diye 😂 Ama asıl küçücükle rahat gezilir.

Bu adada kaç ay olacak aralarında

Yani 4000 tl diyor , bütçemize uyar bu 😀
Bir tavsiye vereyim bir bayanı yolda bu arabayı kullanırken gördüm daha ben almamıştım bebek arabası sordum.memnunmusun dedim kadın evet çok memnunum pratik hafif indir kaldır çok güzel Ama dediğimiz gibi tek taraflı olması karşından gelen rüzgarı alıyor dedi ikinciside on kısmı varya oranın bağlamalı degilde bezli olanlar var onlardan almalıymışım dedi çünkü bebek küçük olduğu icin süreklice sürdüğümüz icin ine doğru kayıyor her seferinde durup arkaya doğru oturuyorum dedi çok mantıklı geldi şuan doğru bir karar verdiğini düşünüyorum resimde ekledim canim

Eklentiler

• 20220728_000301.jpg
    20220728_000301.jpg
    44,7 KB · Görüntüleme: 39
Kızlar ben bu ara çok yorgun hissediyorum kendimi iş yerinde hep oturuyorum ama yoruluyorum oturmaktan belimde ağrıyor drum herşey yolunda dedi, bu yorgunluk bel ağrısı geçsin artık tadına varalım hamileliğin ya😔
Bende aynı sekildeyim sabahlari zor kalıyorum işden geliyorum yorgun dusunuyorum birde 1 yaşında bebeğim var ilgi istiyor çok zor oluyor 😔

Ayy de mi valla ben bunu diyince insanlar bana inanmıyor küçücük bebekle gezilir mi diye 😂 Ama asıl küçücükle rahat gezilir.

Bu adada kaç ay olacak aralarında
Banada bir arkadaşım dedi küçükken git zaten sürekli uyuyor dedi haklıymış Iyiki dinlemişim ozman banada dediler ay çok küçük dayanmaz diye ha evde uyumus ja arabada 😂😂 gezdiğimiz yanımıza kar kaldı araları 18 ay olacak insallah

Bugün ölçüm yapıldı kan da verdim. 10 ağustosta çıkacakmış sonucum. Devlet hastanesinde verdim. Burun kemiği net gözüktü ense kalınlığı da 0.9mm. İçim rahat etti papp a sonucuna da çok takılmam diye düşünüyorum.
Oh ne güzel 😍 özeller nasıl oluyor acaba daha erken çıkar mi ki ? Benim randevu 2 hafta sonra, ertesi gün doktor izne çıkacak 🙄

Back