Beni de ekler misinizYonetici olmusum
Tablo sayfa düzenlemeyi yapmayı anlayim hemen hepinizi kaydedecem
Sat 17 Mayıs
Bdt 21 Şubat
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beni de ekler misinizYonetici olmusum
İsterseniz ekleyim. Ama yas kaç çocuk sehir belki insanların mahremi oluyordur.Allahım bu gözler neyi gördü teşekkürler M MaviFeslegen ❤ biz diyer grupta doğum tarihi yerine yaş hangi şehir birde kaçıncı çocuk şeklinde taplo yapmıştık güzeldi
Sat 9 mayısİsterseniz ekleyim. Ama yas kaç çocuk sehir belki insanların mahremi oluyordur.
Ben bir sayfada ilk hamilelik belirtileri yazmislardi o cok hosuma gitmisti ama onun içinde gec kaldık sanirim. Unutmusuzdur.
Kacinci haftada ne zaman dogum yaptigini yazarız bide
Sizi çok iyi anlıyorum ama içinizi gerah tutun güzel haberler alacaksınız bizide mutlu edeceksiniz hayırlısıylaHayırlı geceler anneler beni uyku tutmuyor bugün randevum var geçen sefer 12. Hafta randevumda almıştım acı haberi şuan korku heyecan hepsini birlikte yaşıyorum dualarınızı bekliyorum
GünaydınnnYonetici olmusum
Benden 1 gün önce mi doğuracaksın canım senin sezaryen mi olacak normal miKız dilimde tuyy bitti geri cıktı salt 16 mayıs doğum 20 şubat eklermisin
Çok mantıklı. İşte ben tecrübesiz olduğum için , bakalım ne alırızBir tavsiye vereyim bir bayanı yolda bu arabayı kullanırken gördüm daha ben almamıştım bebek arabası sordum.memnunmusun dedim kadın evet çok memnunum pratik hafif indir kaldır çok güzel Ama dediğimiz gibi tek taraflı olması karşından gelen rüzgarı alıyor dedi ikinciside on kısmı varya oranın bağlamalı degilde bezli olanlar var onlardan almalıymışım dedi çünkü bebek küçük olduğu icin süreklice sürdüğümüz icin ine doğru kayıyor her seferinde durup arkaya doğru oturuyorum dedi çok mantıklı geldi şuan doğru bir karar verdiğini düşünüyorum resimde ekledim canim
Ya ben son sata göre sıralayalım derim. Çok mu olurumİsterseniz ekleyim. Ama yas kaç çocuk sehir belki insanların mahremi oluyordur.
Ben bir sayfada ilk hamilelik belirtileri yazmislardi o cok hosuma gitmisti ama onun içinde gec kaldık sanirim. Unutmusuzdur.
Yaş ve şehir olabilir canım. Çünkü aynı şehirler hakkında Bilgi alırız birbirimizdenİsterseniz ekleyim. Ama yas kaç çocuk sehir belki insanların mahremi oluyordur.
Maşallah araları çok azmış ikiz gibi büyürler. Benim küçüklerin arası da 27 ay olacak ben az diyordum ama seninkini görünce susuyorumBanada bir arkadaşım dedi küçükken git zaten sürekli uyuyor dedi haklıymış Iyiki dinlemişim ozman banada dediler ay çok küçük dayanmaz diye ha evde uyumus ja arabada gezdiğimiz yanımıza kar kaldı araları 18 ay olacak insallah
Sezeryan kuzum Insalalh hayırlısı ileBenden 1 gün önce mi doğuracaksın canım senin sezaryen mi olacak normal mi
Çok.buyuk cesaret dimi aman napayım zaten halimiz harap iyice gidelim 37 yasindayin ondan korkuyorum arka arkaya olsunlar diye düşündüm insallah güzel olur ama insan hem iş hem 1 yaşında yeni yürümeye çalışan bebek birde hamilelik baya zor oluyor allah yardımcımız olsunMaşallah araları çok azmış ikiz gibi büyürler. Benim küçüklerin arası da 27 ay olacak ben az diyordum ama seninkini görünce susuyorum
Olsun canım çok iyi yapmışsın valla tebrik ederim seni. Üstesinden gelirsin inşallah Allah kolaylığını verir. Planlı bebiş heralde o zmanÇok.buyuk cesaret dimi aman napayım zaten halimiz harap iyice gidelim 37 yasindayin ondan korkuyorum arka arkaya olsunlar diye düşündüm insallah güzel olur ama insan hem iş hem 1 yaşında yeni yürümeye çalışan bebek birde hamilelik baya zor oluyor allah yardımcımız olsun
Çok geçmiş olsun iyice dinlenin umarım bebeğiniz sonuna kadar sizinle kalırGünaydın kanamayla uyandım sabah, doktora gittik koştur koştur düşük tehlikesi varmış hiçbişey de yapmadığım halde çok üzüldüm,ilaç verdi ama bebek iyi çok şükür inşallah biiey olmaz
Bende ekleyin lütfn son adt 28 Nisan dogm 2 şubatKonu sahibi değişmiştir.
Merak etme biz huni alırız sanaÇok.buyuk cesaret dimi aman napayım zaten halimiz harap iyice gidelim 37 yasindayin ondan korkuyorum arka arkaya olsunlar diye düşündüm insallah güzel olur ama insan hem iş hem 1 yaşında yeni yürümeye çalışan bebek birde hamilelik baya zor oluyor allah yardımcımız olsun
Günaydın geçmiş olsun, bebek iyi ise korkmayın. Bende oluk oluk kanama oldım çok şükür bebeğime bişey olmadı. Ocak annelerinde de hemen herkes kanama olmuş.Günaydın kanamayla uyandım sabah, doktora gittik koştur koştur düşük tehlikesi varmış hiçbişey de yapmadığım halde çok üzüldüm,ilaç verdi ama bebek iyi çok şükür inşallah biiey olmaz