2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Sizi Bursa tüp bebek gruplarından tanıyorum çok çok sevindim, sağlıkla gelsin bebeğiniz tebrik ederim ne mutlu size

Sizi Bursa tüp bebek gruplarından tanıyorum çok çok sevindim, sağlıkla gelsin bebeğiniz tebrik ederim ne mutlu size
Evet bende hatırladım sizi orda bahsetmiştim doktorumdan, bana yaklaşımından. Doktorum kilo ver kendiliğinden hamile kalabilirsin demişti gerçekten de öyle oldu. Tek yaptığım kilo vermek ve dengeli beslenmekti. İnşallah Rabbim tez zamanda isteyen herkese nasip etsin

Hangi hastanede hangi doktora gidiyorsunuz benimde aynı tarihlerim gidebilceğim doktor arıyorum

Çok sevindim sağlıkla gitsin inşllah
Osman beyi diyorsunuz sanırım

Çok sevindim sağlıkla gitsin inşllah
Osman beyi diyorsunuz sanırım
Evet evet. Pek çok kişi memnun olmadığını dile getirmişti. Başka doktorlar gibi boşa umut verici konuşmasından ziyade net açık şekilde konuşmasını tercih ederim açıkçası. Zaten yaralı olan yüreğimizi bı de boş umutlarla kandırmak saçma ve ağır geliyor bana o yüzden Osman hocamın netliğini seviyorum.

önceki kan verdiğiniz saat ve laboratuvar çok etkiliyo. Bana drum o yüzden aynı saatte aynı yerde ver kafamız karışmasın sonra demişti. Bence normal stres yapma
Aynı labda verdim aslında saat de üç aşa beş yukarı aynı ama çok da düşük değil gibi ondan çok şey yapmıyom

Bu test ovulasyon testi yalnız

Merhabalar bende adetime 4 hün kala öğrendim 93 çıktı 1 gün sonra tekrar baktırdım 167 cıktı. Biraz çnce tekrardan yaptırdım adet günüm yarın. Sat 16 mayıs doktor adetten 4 gün sonra randevu verdi acaba keseyi görürmüyüz

Merhaba, ben reglim 2 gün gecikşnce idrarda 3 gün gecikince kanda öğrendim bebeğimi, benim betam 942,22 çıktı. Sayfayı okudum benimki yüksek geldi ancak doktor da geç döllenme olduğunu belirtti. 5. Haftam, normal mi ?

Hayırlı olsun öncelikle. Doktorunuz muayene de etti mi? Beta hcg iki günde iki kat artış var mı diye bakılır. Sizin önceki sonraki kan tahliliniz var mı?

Merhaba dün doktora gittik. Çok moralim bozuldu. 6+2 de maalesef kalp atışı yok. Bebeği de keseyi de gördüm. Maalesef canlılık yok dedi Haftaya tekrar çğırdı. Kalp atışı olmazsa bebeği alacak. Vajinal ultrasonda bile kalp seai duyulmadı maaleaef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…