• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Merhaba dün doktora gittik. Çok moralim bozuldu. 6+2 de maalesef kalp atışı yok. Bebeği de keseyi de gördüm. Maalesef canlılık yok dedi Haftaya tekrar çğırdı. Kalp atışı olmazsa bebeği alacak. Vajinal ultrasonda bile kalp seai duyulmadı maaleaef.
Canim bazen gec duyulabiliyor insaaAllah oyle olur canim 😞🤲

Merhaba, bat 1 gün kala erken gt.de net çift çizgi, bat günü ise normal idrar testi ile çift çizgi gördüm. Şu anda 4+3 olması lazım ancak kan vermeye gitmeye korkuyorum.
Gecen yaz kimyasal gebelik yaşadım 2 günde 1 kan verdim 2 hafta. Aynı şeyi yasamaktan korkuyorum. Sizler ne zaman kan verdiniz, değeriniz kaç çıktı?

Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah, 5 yaşında 1 kızım var, kardeş diye sayıklıyor, nasip olur inşallah bu kez 🙄

Merhaba, bat 1 gün kala erken gt.de net çift çizgi, bat günü ise normal idrar testi ile çift çizgi gördüm. Şu anda 4+3 olması lazım ancak kan vermeye gitmeye korkuyorum.
Gecen yaz kimyasal gebelik yaşadım 2 günde 1 kan verdim 2 hafta. Aynı şeyi yasamaktan korkuyorum. Sizler ne zaman kan verdiniz, değeriniz kaç çıktı?

Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah, 5 yaşında 1 kızım var, kardeş diye sayıklıyor, nasip olur inşallah bu kez 🙄
Hayırlı olsun inşallah. Rabbım korktuklarinizdan emin kılsın. Kimyasal pek tekrarlayan birsey değil diyor doktorlar. Umarım sağlıklı bir gebeliktir ve öyle sonuçlanır ama öyle değilse bile güçlü olmak zorundayız. Öğrenmek zorundayız. Bence test verin, genelde kimyasaldan sonra sağlıklı gebelik haberi alırız :)

Çok teşekkür ederim desteğiniz için, sali günü verebilirim, perşembe de tekrarlarım dayanamazsam 😊 sağlıkla ilerlerse tahmini d.t 17 şubat ki kızımda 15 subatı beklerken 11inde dünyaya geldi. Kardeşi de aynı gün dahi olabilir, hayırlısıyla.

Dilerim ki heyecanlı tüm anneler sağlıkla miniklerine kavuşsun, buradan hep güzel haberler alalım 🙏

Selam herkese 5+2 deyim ve normalde tansyon sorunum yokken sabahtan beri tansiyonum düşük ve bulantı yapıyor. Hamilelik belirtisi icin erken olduğunu düşünüyorum ama tansiyon sorunu yaşayan var mi merak ettim!!!

Merhaba beni de ekler misiniz son adet tarihim 4 mayıs
Tahmini doğum tarihi 8 şubat
2. Hamileligim 😊

Selam Hanimlaaar!
Dun doktor kontrolündeydim, ilk ultrasonu yaptık 5+1 de. Çok şükür su an icin her şey yolunda. Doktor bana Duphaston ilacı verdi. Bebeği korumak icin filanmış sanırım. Ayni ilacı kullanan var mi ? Hiç yan etkisi var mi ?

Günaydın kızlar durumlar nasıl benim midem çok bulanıyor dün evdeyken gayet iyidim bugün işte her yer kokuyor hele wcye giremiyorum aabahtan beri altıma edicem ama giremiyorum wcye girdiğim an öğürme geliyor 🫠 psikolojik mi sizce evde neden bişey olmadı 😩

Günaydın arkadaşlar , ctesi günü betam 5499 çıkmıştı hoca bu sabah gel bi ultrason yapalım dedi. Neyse gittim yine karından bakmadı 😕
Alttan baktı kesen büyümüş dedi haftaya pztesiye randevu verdi kalp atışı için. Şuan 5+5 im. Betam bugün daha da yüksektir neden karından bakmıyor ya 😞 bide pztesi geç değil mi kalp atışı için?

Aa cnm geçmiş olsun bi rahatsızlığın var mı kesin mi dış gebelik olduğu ağrın kanaman var mı?
Hiç bi şeyim yok ayın 5 de lekelenme oldu 1 hafta sürdü kesildi ağrım yok kanamam hiç bi şeyim yok anlamıyorum bende hiç bi şey yokken nasıl dış gebelik oluyo sadece kramp var o da her gebelikte olan bi şey zaten

Hiç bi şeyim yok ayın 5 de lekelenme oldu 1 hafta sürdü kesildi ağrım yok kanamam hiç bi şeyim yok anlamıyorum bende hiç bi şey yokken nasıl dış gebelik oluyo
Moralini bozma takibinide bırakma inşallah dış gebelik değildir bazen geç gözüküyor kese allahın izniyle sağlıklı gebeliktir inşallah🤲🏻

Günaydın arkadaşlar , ctesi günü betam 5499 çıkmıştı hoca bu sabah gel bi ultrason yapalım dedi. Neyse gittim yine karından bakmadı 😕
Alttan baktı kesen büyümüş dedi haftaya pztesiye randevu verdi kalp atışı için. Şuan 5+5 im. Betam bugün daha da yüksektir neden karından bakmıyor ya 😞 bide pztesi geç değil mi kalp atışı için?
Cnm karından ya da alttan bakması sorun değil ki bebek sağlıklı olsun yeter ki boşver takılma böyle şeylere. Kese büyümüş demiş işte ne güzel. Evham yapma bende 5+2 de gittim ta iki hafta sonraya çağırdı kalp atışı için 7+2 de gidicem yani ne kadar geç gidersek o kadar büyümüş olur bebiklerimiz stres yapma 😊

Moralini bozma takibinide bırakma inşallah dış gebelik değildir bazen geç gözüküyor kese allahın izniyle sağlıklı gebeliktir inşallah🤲🏻
Bilmiyorum az önce asistanlar baktı eşimi bekliyorum yatış için o gelince beraber gitçez doktorların yanına ama inşallah dediniz gibi yanılırlar umarım 🙏🏻🤲🏻Da her şey sağlıklı ilerler dua edin benim için lütfen 🥺

Hiç bi şeyim yok ayın 5 de lekelenme oldu 1 hafta sürdü kesildi ağrım yok kanamam hiç bi şeyim yok anlamıyorum bende hiç bi şey yokken nasıl dış gebelik oluyo sadece kramp var o da her gebelikte olan bi şey zaten
Canim cok uzuldum, gecmis olsun 😞 bu haftalarda ultrasonda kese rahimde gozukmeyince diş gebelik oluyomus bana da doktorum soylemisti peki ne yapacak doktorun

Back