• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Merhaba bu progestani için baş dönmesi olan var miydn etkisi mi acaba yoksa hamilelik baş dönmesimi acaba fena oluyor benim yer ayağımın altından kayıyor resmen
Yok canım bende çok önceden kullanmıştım ama bana öyle bi şey yapmadı ama tabi herkesin farklı olur yada senin gebelikten dolayıda olabilir hayırlı olsun annesini yokluyo ufaklık😂

Kızlar 4 haftalık gebeyim ayın 8inde 255 çıkan beta hcg bugun ayın 10 u 814 çıkmış normal mi? Normali 2 kat artması lazım değil mi ben mi yanlış biliyorum
Bence normal bende ilk 248 le öğrendim 2. 674 3.971 en son da 1937 olmuştu doktor normal dedi o yüzden 1 hafta sonra gel dedi 😂

Günaydın kızlar mide bulantınız var mı benim dün sabah çok fena bi oldu bir iki kez öğürdüm ama bugün olmadı böyle mi oluyor arada gidip geliyor mu🙄

Günaydın kızlar mide bulantınız var mı benim dün sabah çok fena bi oldu bir iki kez öğürdüm ama bugün olmadı böyle mi oluyor arada gidip geliyor mu🙄
Günaydın canım 🙂 benim henüz başlamadı. İlerleyen zamanlarda sanirim günün belirli saatleri olup belirli saatleri olmuyormuş hep öyle söylüyorlar

Ay henüz yok çok şükür. Ben normal hayatta da kokulara çok hassasım inşallah ekstra bi hassaslık yaşamam. Siz kaçıncı haftadasınız.
Bugün 6+2 deyim bende çok hassasım kokulara. Parfüm kokuları inanılmaz midemi bulandırıyor bi de normalde hiç araba tutmaz beni arabadayken midem bulanıyor. Ama dün ki çok başkaydı ya süreki öyle bi şey yaşasam hayatım zehir olur herlde 😂😂

Bugün 6+2 deyim bende çok hassasım kokulara. Parfüm kokuları inanılmaz midemi bulandırıyor bi de normalde hiç araba tutmaz beni arabadayken midem bulanıyor. Ama dün ki çok başkaydı ya süreki öyle bi şey yaşasam hayatım zehir olur herlde 😂😂
Ay keşke haftanızı sormasaydım psikolojik olarak etkilenmem inşallah 😂

Yaa 😂
İyi bari yalnız değilim ahdjah.
Ama bence öğürme felan bu kadar etkilenme olmaz zaten başlmış bulantılarınız.
Ne zaman bitiyor peki? Ben bayramda memlekete gidicem ya ordası zehir olmasın 😓
Ben hiç olmaz diye düşünüyordum bugünde hafif bulantı var sadece dünki kadar olmadı. Dün sabah çok acıkmıştım kahvaltıyı geciktirdim ondan oldu sanırım. Tuzlu bişiler yiyince iyi geldi. Bende bayramda memlekete gidicem en kötü ihtimalle ayaklarımızı uzatır yatarız bişi olmaz 😂😂😁

Son düzenleme:
Yok canım bende çok önceden kullanmıştım ama bana öyle bi şey yapmadı ama tabi herkesin farklı olur yada senin gebelikten dolayıda olabilir hayırlı olsun annesini yokluyo ufaklık😂
Eşek sıpsı daha şimdiden başladı yaramazliga desene 😂
Aman sağlıklı olsunda varsın basım dönsün bulantım olsun ne yapalım bu arada bulantısı başlayan var mı brnim başlamadı bu da normal mi acaba 🙄

Eşek sıpsı daha şimdiden başladı yaramazliga desene 😂
Aman sağlıklı olsunda varsın basım dönsün bulantım olsun ne yapalım bu arada bulantısı başlayan var mı brnim başlamadı bu da normal mi acaba 🙄
Koku hassasiyeti var ya bugün eşim ne güzel sevdim börekten almış el yapımı ama o içindeki peynir bana keçi peyniri gibi koktu yiyemedim ya göğsümde ağrı idrar var bende de gecenin 5 de idrar için kalkılır mı yakında tuvalete taşınacam

Back