• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Cnm karından ya da alttan bakması sorun değil ki bebek sağlıklı olsun yeter ki boşver takılma böyle şeylere. Kese büyümüş demiş işte ne güzel. Evham yapma bende 5+2 de gittim ta iki hafta sonraya çağırdı kalp atışı için 7+2 de gidicem yani ne kadar geç gidersek o kadar büyümüş olur bebiklerimiz stres yapma 😊
Beni de haftaya pazartesiye cagirdi gecen hafta pazartesi 5+2 de gitmistim ama icim icimi yiyor gitsem mi bu hafta bilemiyorum🤦🏻‍♀️

Beni de haftaya pazartesiye cagirdi gecen hafta pazartesi 5+2 de gitmistim ama icim icimi yiyor gitsem mi bu hafta bilemiyorum🤦🏻‍♀️
Bi rahatsızlığınız yoksa bence gitmeyin. Şimdi 6. Haftada kalp atşını görebilirsiniz ama muhtemelen duyamazsınız. Ben şahsen şu an gitsem kalp atım hızı iyimi kaç mm olmuş falan diye bir sürü evham yaparım 🙈 o yüzden 7. Haftada gitmek istiyorum

Bi rahatsızlığınız yoksa bence gitmeyin. Şimdi 6. Haftada kalp atşını görebilirsiniz ama muhtemelen duyamazsınız. Ben şahsen şu an gitsem kalp atım hızı iyimi kaç mm olmuş falan diye bir sürü evham yaparım 🙈 o yüzden 7. Haftada gitmek istiyorum
Ya bende normal beyaz akintinin icinde minik kahverengilikler oldu ama sonra bitti doktorum da bu haftalarda olabilir olursa endise etme kirmizi olmadigi surece dedigi icin sorun etmedim ama yine de ne biliyim duysam sanki tum endiselerim bitecek gibi🤦🏻‍♀️

Hangi hastanede hangi doktora gidiyorsunuz benimde aynı tarihlerim gidebilceğim doktor arıyorum
Henüz işime yakın sağlık ocağında değerlerim yükselmesi için takipteyim. Doktor ben sana kadın doğuma gidebilirsin artık dediğimde git ki keseyi görebilesin daha erken demişti. Bakalım bugün bir sürü kan alındı yarın ki sonuçlara göre yönlendirir artık diye düşünüyorum. İstanbul Gaziosmanpaşa Medikalpark hastanesinde Yasemin hanım var ve yorumlarını inceledim çok memnun gidenler ilk Yasemin hanıma gitmeyi düşünüyorum.

Evet bu haftalarda lekelenme olur diyolar. Çok stres yapıyosan git muayene ol stres yapmakta iyi değil çünkü :)
Ya bende normal beyaz akintinin icinde minik kahverengilikler oldu ama sonra bitti doktorum da bu haftalarda olabilir olursa endise etme kirmizi olmadigi surece dedigi icin sorun etmedim ama yine de ne biliyim duysam sanki tum endiselerim bitecek gibi🤦🏻‍♀️

Kızlar ben de bu gün beta verdim sağlık ocağında yarın çıkacak 4+4üm bu gün peceteye silince çok açık pembe beyaz bı akıntı geldi yerleşme bu oluyor galiba. Netten baktım da adetten önce olur yerleşme kanaması yazıyor benim adetim 1 hafta geçti 25 günde bir oluyorum. Normal mi sizce

Aynısından bende de oluyor bende sordum doktora endişe etme kan kırmızısı gördüysen sorun var yoksa yok dedi.
Ayh burası olmasa naparım acaba bana eşekten düşmüşü getirin dememişler boşuna

Back