- 24 Ağustos 2021
- 1.765
- 1.062
- 63
Hcg değerine göre değil de son adet tarihine göre bakıyorlar geneldeBenimde değerim 238 geldi acaba kaç haftalıktır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hcg değerine göre değil de son adet tarihine göre bakıyorlar geneldeBenimde değerim 238 geldi acaba kaç haftalıktır
Cok teşekkür ederim Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahHayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın
Sizi Bursa tüp bebek gruplarından tanıyorum çok çok sevindim, sağlıkla gelsin bebeğiniz tebrik ederim ne mutlu sizeMerhaba Şubat anneleri herkes sağlıkla huzurla kavuşsun yavrularına inşallah bende bugün aldım haberi. 5 yıllık evliyim çok kez ilaç tedavisi 2 kez aşılama oldu malesef hiç çift çizgiyi görmemiştim çok şükür bugün mutlu haberi aldım. Kanda 196 çıktı 2 gün gecikmeye. Pazartesi tekrar test vercem Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Evet bende hatırladım sizi orda bahsetmiştim doktorumdan, bana yaklaşımından. Doktorum kilo ver kendiliğinden hamile kalabilirsin demişti gerçekten de öyle oldu. Tek yaptığım kilo vermek ve dengeli beslenmekti. İnşallah Rabbim tez zamanda isteyen herkese nasip etsinSizi Bursa tüp bebek gruplarından tanıyorum çok çok sevindim, sağlıkla gelsin bebeğiniz tebrik ederim ne mutlu size
Normal canim %60 artis yeterliBetam çıktı kızlar 5499. Perşembe 3732 idi normal mi ya?
Hangi hastanede hangi doktora gidiyorsunuz benimde aynı tarihlerim gidebilceğim doktor arıyorumMerhabalar herkese aranıza yeni katılmak kısmet oldu. Benim ilk gebeliğim 7 haziran test yaptım çift çizgi gördüm. Hemen ertesi gün kan verdim değerim 90 çıktı. Bir profesyonel ağzından hayırlı olsun gebesin kelimesinin mutluluğunu ömrüm boyunca unutmucam. 13 haziran pazartesi geniş kapsamlı tahlil vericekmişim ve tekrar beta hcg ne kadar yükseldi takip edilecek. Rabbim isteyen herkese bu kutsal görevi nasip etsin.
önceki kan verdiğiniz saat ve laboratuvar çok etkiliyo. Bana drum o yüzden aynı saatte aynı yerde ver kafamız karışmasın sonra demişti. Bence normal stres yapmaBetam çıktı kızlar 5499. Perşembe 3732 idi normal mi ya?
Çok sevindim sağlıkla gitsin inşllahEvet bende hatırladım sizi orda bahsetmiştim doktorumdan, bana yaklaşımından. Doktorum kilo ver kendiliğinden hamile kalabilirsin demişti gerçekten de öyle oldu. Tek yaptığım kilo vermek ve dengeli beslenmekti. İnşallah Rabbim tez zamanda isteyen herkese nasip etsin
Evet evet. Pek çok kişi memnun olmadığını dile getirmişti. Başka doktorlar gibi boşa umut verici konuşmasından ziyade net açık şekilde konuşmasını tercih ederim açıkçası. Zaten yaralı olan yüreğimizi bı de boş umutlarla kandırmak saçma ve ağır geliyor bana o yüzden Osman hocamın netliğini seviyorum.Çok sevindim sağlıkla gitsin inşllah
Osman beyi diyorsunuz sanırım
Aynı labda verdim aslında saat de üç aşa beş yukarı aynı ama çok da düşük değil gibi ondan çok şey yapmıyomönceki kan verdiğiniz saat ve laboratuvar çok etkiliyo. Bana drum o yüzden aynı saatte aynı yerde ver kafamız karışmasın sonra demişti. Bence normal stres yapma
Bu test ovulasyon testi yalnızSlm kızlar benimde eklermisiniz. Allah nasip ederse 10 şubat 2023 doğum olacak.20 Mayıs adet tarhim bu sabah bir şokla 2. ci çizgiyi gördüm.1 kız 1oğlum birde geçen sene kürtajım var.8 haftalık kalbi durmuştu Dr senin çocuğun olmaz dediği 2 Ci bir mucizeyi yaşıyorum.Planlı bir gebelik değildi bir sefere mahsur kaza denilen olayı yaşadım.Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Biliyorum yanlış testin resmini çekip atmışım sonradan fark ettim. Diğerini atacaktım bunu atmışım kusura bakmayınBu test ovulasyon testi yalnız
Tabiki hayırlı olsun gebeliğiniz :) Sağlıkla gelsin inşaAllah
Tamam canım ekliyorumBende bende beni de ekleyin sanırım 11 subat
Hayırlı olsun öncelikle. Doktorunuz muayene de etti mi? Beta hcg iki günde iki kat artış var mı diye bakılır. Sizin önceki sonraki kan tahliliniz var mı?Merhaba, ben reglim 2 gün gecikşnce idrarda 3 gün gecikince kanda öğrendim bebeğimi, benim betam 942,22 çıktı. Sayfayı okudum benimki yüksek geldi ancak doktor da geç döllenme olduğunu belirtti. 5. Haftam, normal mi ?