Kızlar uzun zamandır yazmıyordum bende çünkü pek iyi değildim. Konuşunca psikolojik olarak daha da etkileniyorum kafamı dağıtıp uzak durdum.
Bende hala 39 kiloyum. Bulantim çok azaldı şükür ama mide gazi ve hazımsızlık zorluyor. Süt ürünleri daha da arttırdığı için yemeye cekiniyorum çok az yiyebiliyorum. Bu seferde bebeğim kalsiyumsuz kalacak diye üzülüyorum.
Bademde çok varmis kalsiyum. Normal süt icemeyince badem sütü içmeye karar verdim. Koruyucusuz katkısız ilave şekersiz bir badem sütü kapsülü yapan bir firma buldum araştırınca. Ege'den geliyor
, tamamen içerikleri saf badem. Hemen sipariş verdim moralim biraz yerine geldi☺
Gecen hafta idrar testinde bir değerim yüksek çıkınca doktor yetersiz beslenmeden demisti. Mutlivitamin yazdı ama bende kronik gastrit var. Dokunur diye de ekledi. Korkumdan bir gün alıyorum bir gün almıyorum. Nereye kadar kaçabilirim sanirim bir hafta sonra demir takviyesi başlayacak ve demir mideyi en cok rahatsiz eden takviye.
Her sey güzel olsun insallah bebeklerimizi alalım sağlıcakla kucağımıza.
Meraktan bende baktım çin takvimine
kız diyor.
Hayırlısı olsun. O ne ise benim kabulum :)
Bu arada evde sürekli çocuk gelişimi kitapları okumaya başladım. Sadece ilgimi bunlar çekiyor. Bebelerimiz gelince okumak zor olabilir. Sizde de var mı başlayan