- 19 Eylül 2013
- 4.881
- 9.360
- 408
Sagol kuzumCanim kendine dikkat et. Bol bol dinlen Cok gecmis olsun.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sagol kuzumCanim kendine dikkat et. Bol bol dinlen Cok gecmis olsun.
Ay ben cok severimHiç sevmem sakatat ama şimdi canım istedi
Bu hamilelik ne garip birşeeeey
Bu arada ben karbonat testini denedim cinsiyet için. Kız çıktı. Bakalım tutacak mıııı
Ay ben bunlArı bilmiyorum bana da yapalımÇin takvimi de kız diyor bu arada.
Çin takvimine nasıl bakıyorsunuz merak ettim ben 10.haftamdayım bulantı yorgunluk her şey bolca maşallah hiçbir şeye bakamaz oldumCin takviminde her ay için bir cinsiyet soyluyor ama ben iki ayin ortasinda hamile kaldim. Bir ay kiz bir ay erkek diyor
Agshaga abi kore turşusu ne hiç bikmiyomYa valla tuhaf tuhaf şeyler canım çekiyor ne alaka yani geçen de kore turşusu canım çekti nette varmış neyse ki sipariş verdim
Hiç kullanmadım ama doktora 12.haftada gidecektim biraz erkene alsam iyi olacak sanırımAy canım korkmakta cok haklisin. Cok gecmis olsun. Yazdıklarını okuyunca iyiki yalniz değilmişin dedim. Kan sulandirici kullaniyor musun. Kullanıyorsan dozunda ayarlama yapiyorlar
Internette girince tablo seklinde gösteriyor. Cin takvimine göre cinsiyet yazarsjnÇin takvimine nasıl bakıyorsunuz merak ettim ben 10.haftamdayım bulantı yorgunluk her şey bolca maşallah hiçbir şeye bakamaz oldum
Benimki de boyle kiz çıkıyorEki Görüntüle 3102244
Çin takvimi kız diyo
Benim çin takvimi de maya takvimi de erkek diyor bakalım tutacak mıEki Görüntüle 3102244
Çin takvimi kız diyo
Bendee sen gibiyim YouTube da izlediğim tek yemek videosu Asya mutfağı hangi yemegi istiyor canın?Ya canım nasıl Çin yemeği çekiyor. Allah bana akıl fikir versin ne alaka yani. Yaşadığım yerde de bulamam imkansız. Netten bakıyorum şu an
Hamileliğin en basında yememem gereken yiyecekleri saymıştı bunlar icinde civa içeren balıkları tüketme demisti, ton baligida civa içeriyor canımKızlar doktorunuz ton balığı hakkında bişey dedi mi?
Ahahah tamam merakla bekleniyorsunEvde karbonat kalmamış Akşam alıp hemen deneyeceğim
Ya olm neler biliyorsunuz bide maya takvimi mi var hay allahımBenim çin takvimi de maya takvimi de erkek diyor bakalım tutacak mı
Boşver amanAgshaga abi kore turşusu ne hiç bikmiyom
Az önce bi kutu yedim ufak, bence o kadardan bişey olmaz herhalde daha yememHamileliğin en basında yememem gereken yiyecekleri saymıştı bunlar icinde civa içeren balıkları tüketme demisti, ton baligida civa içeriyor canım
Canım emin değilim ama bunlar senin bu hastalıkları önceden geçirmiş olduğunu gösteriyor. Gebelikte bu hastalıklardan korunman getekmeyecek. Böyle sanırım ama emin değilim.Kızlar tüm testler bozuk gibi bunlardan anlayan var mı. Sağlık ocağında yapmışlardı
Eki Görüntüle 3102245 Eki Görüntüle 3102246
İnşallah öyledir tedirgin oldum bir an doktoruma da attım daha cevap vermedi. Cumartesi günü randevum ama yarın sabah için aldım yinede. Doktorun durumuna göre gideceğimCanım emin değilim ama bunlar senin bu hastalıkları önceden geçirmiş olduğunu gösteriyor. Gebelikte bu hastalıklardan korunman getekmeyecek. Böyle sanırım ama emin değilim.