• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Böyle şeyleri bende çok duyuyorum düşünsene her şeyi erkek bebeğe göre hazirliyorsun ama bı çıkıyor kız hahahaa olaya bak 🤭😅
Ay benim öyle olmuş, eski zaman bir de. Annem her şeyi mavi hazırlamış. Fotoğraflarım var beşiğim yorganım maviler içinde uyuyorum 😂😂

Canım 10+4 ama 11+1 ile uyumluydu böyle bi çıkıntı gördük. Doktor da erkeğe benziyor dedi tam bu esnada .net konusmadı belli olmaz dedi🤣 iki bacağının arasında pipi gibi bişey gördük ama bilmiyorum herşey olabilir sonradan dönebilir. 🤣
Ters mi duruyo bu sıpacık 😍 bir şey diyeceğim burada cinsiyet tahmini yapan biri var kkda. Ona göster istersen 11-12 hafta görüntülerine göre tahmin ediyor.

Ters mi duruyo bu sıpacık 😍 bir şey diyeceğim burada cinsiyet tahmini yapan biri var kkda. Ona göster istersen 11-12 hafta görüntülerine göre tahmin ediyor.
Canım valla döndürdü biraz aleti böyle bir pozisyondan da baktı normal cenin pozisyonundaydı yoksa. Kafadan da baktı orda da elleriyle gözlerinin ovuşturuyor dedi 🤣Video çekmiştik orda yakaladım bu anı 🤣
Evet tahmin edenler oluyordu dimi bakayım ben de 😊

Canım valla döndürdü biraz aleti böyle bir pozisyondan da baktı normal cenin pozisyonundaydı yoksa. Kafadan da baktı orda da elleriyle gözlerinin ovuşturuyor dedi 🤣Video çekmiştik orda yakaladım bu anı 🤣
Evet tahmin edenler oluyordu dimi bakayım ben de 😊
Uyy yerim ellerini onun ben büyümüş de gözünü ovuşturuyor 💕

Şu arkadaş

Canım 10+4 ama 11+1 ile uyumluydu böyle bi çıkıntı gördük. Doktor da erkeğe benziyor dedi tam bu esnada .net konusmadı belli olmaz dedi🤣 iki bacağının arasında pipi gibi bişey gördük ama bilmiyorum herşey olabilir sonradan dönebilir. 🤣
Nub teorisini yanlış anlamadıysam benim tahminim kız 👆😂

Ozaman tahminleri alayım suan 10+3 ama bu 8+2 deki görüntü karından ultrason tahminleri alayım 😂

Eklentiler

• IMG_20220707_141737.jpg
    IMG_20220707_141737.jpg
    79,6 KB · Görüntüleme: 74
  • IMG_20220707_141730.jpg
    IMG_20220707_141730.jpg
    85 KB · Görüntüleme: 78
Back