• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Kızlar günaydın, ilk kusmamı yaşadım. 11. Haftaya kadar kusmadım bu sabah ölcem sandım midem de boş. 3 dk lık olay bitirdi beni 😞 devem etmez dimi?
şu 12. haftada bir şey var herkes oraya gelince bunu yaşıyor galiba🙂
devam etmez inşallah canım ben artık son bulantılar olduğunu düşünüyorum

Iyi olmana sevindim canım. Bayramda benim memleket yakin buraya o yuzden vok zorluk cikmadi bana. Urfa cidden çok sıcak. Ben ikindiye kadar balkona bile çıkmıyorum. Güneş battıktan sonra dışarıyı görüyorum resmen. Allahtan geceleri serin yoksa hic cekilmez.
Benim bulantilar daha tam geçmedi. Olursa bütün gün oluyor. Olmazsa o günü rahat geçiriyorum ama sersem gibiyim. Allah kolaylık versin cocuklu hamilelere. Ben yemek yapıp yemeye üşeniyorum vallahi coxuklu cok zor.
Memleketin yakın olması ne kadar da güzel bir şey 🤗 benimki Ankara. 11-12 saatte ancak ulaşabiliyoruz. Urfa 2 gecedir serin , oğlumdan vakit buldukça uyudum . Karaköprü merkeze kıyasla daha serin Allahtan. Mide bulantını engellemek için sabah uyandığında aç karnına 3-4 dal çubuk kraker ye canım. O mide bulantını bastırır. Bir de bana ekşi de iyi geliyor. Sana da tavsiye ederim ☺️
Çocuklu hamile olmak zorluyor biraz. Oğlum diş çıkarıyor. Gece 3-4 kez kalkıyoruz, emiyor, kucakta uyuyor. Sabah 5buçuk 6 dedi mi ayaktayız. Sonrasında kahvaltısı , öğle yemeği, akşam yemeği, ara öğünleri vs hazırlamak vakit alıyor. Oğlum aşırı düşkün bana, uyanık olduğunda tüm işi gücü bırakıp onunla ilgileniyorum. Çünkü onu tek başıma büyüttüm baştan beri. Aylıksız izindeydim geçen sene. Eşim de sabah 6 akşam 6 çalıştı hep. O geldiğinde de en fazla 1-2 saat görüyordu, sonra oğlum uyuyordu. Şimdi tadını çıkartın, ben oğluma hamileyken çok gezdim tozdum, tadını çıkardım. O yüzden şu an gözümde yok gezmek vs . 2 çocuklu anne olmaya hazırım yani 😬 hayırlısıyla sağlıkla gelsinler inşallah 🙏🏻

Ah canim bende hamile olmak yoluna başladığımda 65 kiloydum. Boyuma gore kiloda iyiydi. 2 sene cabaladiktan sonra oldu benim ancak. Suan ilk 3 ayi doldurma dan buna da hala var diyemiyorum da. Hatta soyle bi 5 alti aylik olsun oyle ciddiye alacam hamile olduğumu 🤣
Iste ilk düşündüğüm zamanlar spor da yapıyordum o donemler plates yoga. Hamile olursam da devam ederim ayaklarindaydim 🤣🤣🤣 her ay aman iyi beslenim vitamindi ilaçtı. Son 10 gun hareketsiz gecirim diye diye etli butlu hamile lerden oldum 🤣
Insallah dogum yaparim ve ondan sonra fit anne olurum. Hepimiz oluruz inşallah. Amin
Her şeyden önce hem bizim hem bebişlerin canı sağ olsun 💕 Geri hallolur bir şekilde.

Kızlar günaydın, ilk kusmamı yaşadım. 11. Haftaya kadar kusmadım bu sabah ölcem sandım midem de boş. 3 dk lık olay bitirdi beni 😞 devem etmez dimi?
2 gun once aynisini yasadim bende ilk kusmamdi berbatti devam edecek diye korktum ama etmedi kuzum arada bulanti geliyo ama anneme diyorum kustum diye 3 ayi bitirip icat cikarma anam diyo🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Kızlar cinsiyet tahmini olan varmı ben bugün gttim herşeyi belli olmuştu ağzı burnu ❤️ Erkek çocuğu çabuk belli olur dediler

Kızlar dışardan yemek yiyor musunuz? Benim tüp bebek doktorum da takip eden doktorumda prof. Toksoplazma geçirmediğim için etlere eldivenle çatalla dokunarak pişir. iyi pişmiş olsun dışarda salata yeme . Tüm yeşilliklerin salata malzemelerini sirkeli suda bekletiltikten sonra tüket felan dedi. Dışarda salata yiyemedigim için dürüm yemiyorum. Lahmacunla pideyide iyi pişer mi acaba diye bilmediğim için yemiyorum. Tavuk ve döneri de bir tarafı güzel pişiyor diğer kesilen yer ateş görmüyor diye yemiyorum. Kız ben ne yiycem dışarda?herkes ye iç nolacak diyor. O zaman ben niye prof takibe gidiyorum valla yemiyorum içmiyorum doktorun muayene parasını biriktiriyorum bir ay. Onu dinlemiyceksem niye gidiyorum . Ay ben napiyim kızlar 😄😄😄kız siz napiyosunuuuuuzz
Bence sen prof. birak en güzel çözüm 😂😂😂 :KK70: :KK70: :KK70:

Kızlar cinsiyet tahmini olan varmı ben bugün gttim herşeyi belli olmuştu ağzı burnu ❤️ Erkek çocuğu çabuk belli olur dediler
Ben dün gittim 11+5 ama doktor cinsiyet suan asla belli olmaz dedi 😄 bi ay sonra gel dedi ama cinsiyet 14 16 hafta arasında belli oluyor sen bilirsin erkende gelebilirsin dedi

Ben dün gittim 11+5 ama doktor cinsiyet suan asla belli olmaz dedi 😄 bi ay sonra gel dedi ama cinsiyet 14 16 hafta arasında belli oluyor sen bilirsin erkende gelebilirsin dedi
Zaten riski olmayan gebelerin ayda 1 oluyor randevuları. 15 inci haftada net gördüm dese bile doktor, temkinli olup bi sonraki kontrolde tekrar sormalı bence cinsiyeti. Yüzde 99 erkek dediler ilk hamileliğimde 15 inci haftamda, 19 üncü haftada kız olduğunu öğrendik. Yüzde yüz dememişim ama bak dedi dr 🙈

Zaten riski olmayan gebelerin ayda 1 oluyor randevuları. 15 inci haftada net gördüm dese bile doktor, temkinli olup bi sonraki kontrolde tekrar sormalı bence cinsiyeti. Yüzde 99 erkek dediler ilk hamileliğimde 15 inci haftamda, 19 üncü haftada kız olduğunu öğrendik. Yüzde yüz dememişim ama bak dedi dr 🙈
hadi kız erkeğe dönüşür de erkek kıza nasıl dönüşüyor onu hiç anlamıyorum😂 aynısı bi arkadaşımın da başına gelmişti🙂

hadi kız erkeğe dönüşür de erkek kıza nasıl dönüşüyor onu hiç anlamıyorum😂 aynısı bi arkadaşımın da başına gelmişti🙂
Kızı bilmek daha zordur derler, benimde erkek dediler sonra bir ay sonra kız olduğunu öğrendim çok şükür yavruma, şimdi belli değil ama kızı anlamak daha zoormuş çünkü kordonu yada başka bişeyleri katıştırıp erkek diyorlarmış doktorlar.

Kızı bilmek daha zordur derler, benimde erkek dediler sonra bir ay sonra kız olduğunu öğrendim çok şükür yavruma, şimdi belli değil ama kızı anlamak daha zoormuş çünkü kordonu yada başka bişeyleri katıştırıp erkek diyorlarmış doktorlar.
yaa sebebi buymuş demek tabi yanıltıcı görüntüler oluyordur🙂

Böyle şeyleri bende çok duyuyorum düşünsene her şeyi erkek bebeğe göre hazirliyorsun ama bı çıkıyor kız hahahaa olaya bak 🤭😅

Canım 10+4 ama 11+1 ile uyumluydu böyle bi çıkıntı gördük. Doktor da erkeğe benziyor dedi tam bu esnada .net konusmadı belli olmaz dedi🤣 iki bacağının arasında pipi gibi bişey gördük ama bilmiyorum herşey olabilir sonradan dönebilir. 🤣

Eklentiler

• 7CF66D37-01C0-450D-A031-38A80D6CC839.png
    7CF66D37-01C0-450D-A031-38A80D6CC839.png
    521,7 KB · Görüntüleme: 83
Ay ben de ayrıntılıya kadar bekliyorum valla insanlara söylemek için. Dediğin gibi belli olmuyor.

Back