Merhaba canım, şükür her şey yolunda. Bayramda hem eşimin hem benim memleketlerimize gittik, uzun yol çektik. O yordu sanırım. Haftasonuna da Ankaradan arkadaşım ailesiyle geliyor. Onları ağırlayacağız. Hazırlık vs yapmam gerek. Salı günü dr a gittik, sorun yok dedi şükür . 2 hafta sonra tekrar gitmeyi düşünüyorum.
Bir de benim oğlan çok hareketlendi, sürekli oyun istiyor, Urfa da malum 41 derece olunca dışarı çıkamıyoruz, parka gidemiyoruz. Evde onun peşinden koşturuyorum. Sıcaklardan önce sabah eşimi okula uğurladıktan sonra biz çıkar parkta yürüyüş yapardık sabahın serinliğinde, parkta oynardık. Ama şimdi çıkarsam bayılırım herhalde.
Ev de çok sıcak, klima çalışıyor sürekli, o da gece çarptı herhalde sırtımda ağrı var biraz. Bulantılarım hafifledi, bel ağrım geçti. Bundan sonraSı aydınlık diyorum
1 ay sonra da benim tayin sonucum belli olur olmaz hemen taşınırız diyoruz, bakalım Allah hayırlısını versin inşallah
Sen nasılsın nasıl gidiyor ? Günlük hayatta hamilelik seni rahatsız etmiyordur inşallah