• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Yerinde olsam, kesinlikle seninle aynı hissederdim. Doktora olan güven bambaşka bi sey.. en ufak vitaminde bile şüphede kalınacaksa hiç gerek yok. Ya iki doktor takibinde ol bu doktoru da Bırakma ya da bunu kesin bı bırak 🙈
Surda herkes folik asit kullandı 400mcg. Sana b vitamini vermiş. Hadi b vitaminin eksik çıktı testlerde diyelim , onu zaten damardan fln yüklüyorlar direkt ki. Enerjin uymuyorsa doktorla vazgeç yol yakınken canım 🧡
b vitaminini verirken henüz test bile yaptırmamıştım daha, bilmeden verdi😂 250 mcg folik asit varmış içinde. zaten başka konularda da ilgisiz sanırım, beni hiçbir konuda uyarmıyor. testler yapıldı demirim aşırı düşük çıktı. ben dile getirdim bunu. zaten her kadının böyle oluyor dedi. kendisi aşılama tüp bebek uzmanı, beni önemsemedi mi acaba😂 son kontrolüme de gideyim büyük ihtimalle bırakıcam. bulunduğum şehirde pek bi seçeneğim de yok, hepimiz içimize sinen doktorlarla karşılaşırız inşallah🙂

Ne guzel ben ev yoğurdu bile yiyemiyorum. Doktor tek inekten ve sağlıklı inek sütünden olursa onu kaynat yoğurt yap ama toplama sütten veteriner kontrolü olmayan hayvanın sütünden uzak dur dedi. Çiğ ete dokunma , sebzeleri sirkeli suda beklet öyle ye dedi
nerden buluyorsunuz böyle doktorları ya bana da söyleyin ineğin tek olmasına kadar düşünmüş😂 benimki olsa önüne çıkan ineği sağ iç der 😂

nerden buluyorsunuz böyle doktorları ya bana da söyleyin ineğin tek olmasına kadar düşünmüş😂 benimki olsa önüne çıkan ineği sağ iç der 😂
Tüp bebek doktorum. Çok temkinli hiçbir şeyi şansa bırakmaz . Elinden geldiğini yapar. Gerisi Allah'a kalmış der

Merhaba çilekeş analar. Bulantıları geri gelen var mı ya ne zmn geçiyor hani bitiyordu şaka mı bu 🥲
galiba tam olarak 16. hafta itibariyle düzeliyormuş☹️ internetin yalancısıyım😄 kişiden kişiye değişiyordur. benim de gidip geliyor

Valla cnm ben bitiyor sanıyodum sanırım mekan değişikliğinden psikolojik olarak bulanmamıştı. Şimdi geri geldiler çıldırıcim üstelik sadece sabah olan bulantılar akşamda var artık😂
psikoloji bu konuda çok önemli ben bazı mekanlardan tiksindim işyerinin mutfağına girince bulanmasa bile bulanıyor ve bu sonsuza dek sürecekmiş gibi geliyor öyle bi iğrenmek.
geçen gün birinin instagram storysinden tiksindim üstelik yemek yoktu😂

psikoloji bu konuda çok önemli ben bazı mekanlardan tiksindim işyerinin mutfağına girince bulanmasa bile bulanıyor ve bu sonsuza dek sürecekmiş gibi geliyor öyle bi iğrenmek.
Ya bende bi gömleğim var ondan tiksindim görmek bile istemiyorum ablama söyledim çok saçma buldu ama tiksindim gerçekten değişik bi psikoloji 😆

Kızlar ya benim doktorum pastörize olmayan süt ürünlerini yasakladı. Düşük ve erken doğuma neden olurmuş. Gelelim herşey tamam ama dondurma yiyormusunuz? Hazirlarda yumurta var aciktakilwrde pastörize edilmemiş ne yapcaz biz
yemiycezzzz ☺️ yazlari nerdeyse hergun dondurma yiyen ben bu yazin siftahini yapamadan sezonu kapattim. sebebi sut yumurta degil benim. hem hazir gida tuketmek istemedigim icin hemde sekerli urun oldugundan. saglikli olalim da bi sure birseylerden uzak durmamiz sorun olmaz canim.

story den tiksinmen paylasan kisiyle alakali olabilir 😂😂😂

yemiycezzzz ☺️ yazlari nerdeyse hergun dondurma yiyen ben bu yazin siftahini yapamadan sezonu kapattim. sebebi sut yumurta degil benim. hem hazir gida tuketmek istemedigim icin hemde sekerli urun oldugundan. saglikli olalim da bi sure birseylerden uzak durmamiz sorun olmaz canim.
Cips yerken bunu okumam hiç iyi olmadı 🤣

BU KADAR DERTTEN TASADAN SONRA TAHMİNEN BENİM ÇOCUK 😂
A3D3CAB9-0879-4A5F-BC70-1381E22EC3B4.jpeg

geri gelmesi normal canim 12-14. haftalardan sonra tamamen gidiyormus bizim hala zamanimiz var. umarim surekli bulanti yasayanlardan olmayiz ☺️
Merhabalarrrr bu okuduklarimi okumam pek hos olmadin🙈 ben daha 6 ve 7. Haftada bulanti kusmalardan ne çektim anlatamam daha cooooooook yolum var demekki bu beni bir miktar üzer🤭🙈

Back