Tüp bebek topiğinden yazdım size Benim aktif vaginal kanamam olmadı hiç sadece lekelenme ara ara Bana ilk lekelenmem hariç hiç rapor vermediler İşe gidip çalıştım Progestan da verdiler ama kullanmama gerek kalmadı İçinizi ferah tutun hamilelikte hormonlardan endişe tavan yapıyor bana 12. haftada plasebta yapışık olabilir sezeryan da kanama riski denmiştş o bile çıkmadıMerhaba. Geçmiş olsun. Plasentada kanama alanları var demişsiniz bende de var ön kısmında 17. Haftadan beri geçmedi şuan 31+2 olduk. Ben günde 3 kez progestan kullanıyorum vajinal kanamam olmadı hiç. Evde yemeğimi bulaşığımı yıkıyorum lavaboya gidiyorum vs o kadar. Doktorunuz ne gibi önlemler aldı, kanama alanlarıyla ilgili nasıl bilgi verdi? Malum doktordan doktora fark edebiliyor. Bende tedirginim açıkçası kanama alanları farklı bi durum yaratır bebek riske girer mi diye
Benimki de sürekli ağlıyor yalnız değilizArkadaşlar sizin bebekler uyanıkken etrafını seyredip ağlamadan durabiliyor mu
Benimki uyanınca hep ağlıuor ya uyuyavak ya da hep memede kalacak, yoksa hep ağlıyor, bi şöyle durayım bakkınayım etrafa demigor. Bi yerlerde yanlış bişşe yaptığımk düşünmeye başladım. 39.günü bugün, normal mi acaba
Bizde de ciktit süt alerjisi nen kakasinda.mercimek tanesi kadar kan gördüm öyle kostum.doktora sabahları salatalık patates zeytin ekmek yiyebiliyorum akşamları da genelde tavuk et balık ya da ıspanak pazı yemekleri haricen sıvıyağ ile yapılmış pilav ya da makarna başka yediğim bir şey yok diğer her şey zaten gaz yapıyor diye yiyemiyorum Allah kolaylık versin hepimizeKızlar bebislerinizde süt alerjisi çıkan oldumu ins olmamıştır bizde doktor olabilir dedi kakamiz yeşil mukuslu yüzümüz kızarık burun tıkalı sürekli bana süt ve süt ürünlerini paketli gıdaları kes dedi yumurtada yeme dedi şimdi ben ne yicem bana fikir verin kahvaltıyı zeytin ekmek yiyorum ya Perşembe 1 hafta olucak nasıl anlicaz onlardan kaynaklı olduğunu
Bebişe de kilo alımı yavaş olduğu için mama başlayalım dedim doktorlara 6 doktorun 5i anne sütüne devam dedi sonuncusu başlayalım günde 3 defa versen yeter dedi artık çocuğu mama düzenli kilo alması lazım bence. Aptamilin inek sütü alerjisi için olan mamayı netten söyledik gelecek inşallah içer. Ağlamalar bitmiyor tuvalete bile gidemiyorum artık dayancak gücüm kalmadıKızlar bebislerinizde süt alerjisi çıkan oldumu ins olmamıştır bizde doktor olabilir dedi kakamiz yeşil mukuslu yüzümüz kızarık burun tıkalı sürekli bana süt ve süt ürünlerini paketli gıdaları kes dedi yumurtada yeme dedi şimdi ben ne yicem bana fikir verin kahvaltıyı zeytin ekmek yiyorum ya Perşembe 1 hafta olucak nasıl anlicaz onlardan kaynaklı olduğunu
Arkadaşlar bizim Kaka normale döndü relactaz diye bir damla kullanıyoruz her emzirmede tamamen hardal sarısı artık kan yok kakada tabi ben de diyet yapıyorum . Ama ağlamalar devam tabiBizim kan olmamasına rağmen dedi kakamizin mukuslu yeşilimsi görünce anladı hardal sarısı olması lazımmış bu kakanin
Gecmis olsun sizese ins bir an önce kurtuluruz bu alerjiden teşekkür ederim yediklerini paylaştığın içinArkadaşlar bizim Kaka normale döndü relactaz diye bir damla kullanıyoruz her emzirmede tamamen hardal sarısı artık kan yok kakada tabi ben de diyet yapıyorum . Ama ağlamalar devam tabi
Maşallah aman iyi olsunGecmis olsun sizese ins bir an önce kurtuluruz bu alerjiden teşekkür ederim yediklerini paylaştığın içinvalla onda varmıdır bunda varmıdır demekten aç kaldım bizim kilo alımı iyi olduğu için şuan mama yi söylemedi doktor ilaçta vermedi 3. Ayda gidince bakalım neler dicek doktor
Benimki de aynı böyle. Etrafı izlemesi ağlamadan en fazla 15 dakika oldu şimdiye kadar o da çok nadir oluyorArkadaşlar sizin bebekler uyanıkken etrafını seyredip ağlamadan durabiliyor mu
Benimki uyanınca hep ağlıuor ya uyuyavak ya da hep memede kalacak, yoksa hep ağlıyor, bi şöyle durayım bakkınayım etrafa demigor. Bi yerlerde yanlış bişşe yaptığımk düşünmeye başladım. 39.günü bugün, normal mi acaba
Benimki de sürekli ağlıyor yalnız değiliz
Peki sizin bebeklerde uykuya dalarken huzursuzlanıyor mu, memede uyuklamaya başlıyor, inler gibi öfkeli sesler çıkarıp kıvranıyor ama memeyi de bırakmıyor kesinlikle, öfkeli öfkeli emmeye devam ediyor kıvranarak. Bi süre sonra da hiç derin dalamadan açıyor gözleri, başa sarıyoruz. Öyle öfkeli öfkeli kızar gibi inleyerek emince de üzülüyorumBenimki de aynı böyle. Etrafı izlemesi ağlamadan en fazla 15 dakika oldu şimdiye kadar o da çok nadir oluyor
Öfkeli ya da ağlayarak emdiğinde ya gazı oluyo ya da burnu tıkalı diye düşünüyorum. Biraz gazını çıkarıp burnunu temizleyip öyle emzirmeye devam ediyorum. Bu sırada baya ağlıyo ama başka çözüm bulamadımPeki sizin bebeklerde uykuya dalarken huzursuzlanıyor mu, memede uyuklamaya başlıyor, inler gibi öfkeli sesler çıkarıp kıvranıyor ama memeyi de bırakmıyor kesinlikle, öfkeli öfkeli emmeye devam ediyor kıvranarak. Bi süre sonra da hiç derin dalamadan açıyor gözleri, başa sarıyoruz. Öyle öfkeli öfkeli kızar gibi inleyerek emince de üzülüyorumbenim durumumda olan var mı aranızda?
Gszi vardir kuzu ondan yapiyolarPeki sizin bebeklerde uykuya dalarken huzursuzlanıyor mu, memede uyuklamaya başlıyor, inler gibi öfkeli sesler çıkarıp kıvranıyor ama memeyi de bırakmıyor kesinlikle, öfkeli öfkeli emmeye devam ediyor kıvranarak. Bi süre sonra da hiç derin dalamadan açıyor gözleri, başa sarıyoruz. Öyle öfkeli öfkeli kızar gibi inleyerek emince de üzülüyorumbenim durumumda olan var mı aranızda?
Gazdan yapıyor benim bebeğim aynısını omzuma alıp gaz çıkartıp devam ediyorum benPeki sizin bebeklerde uykuya dalarken huzursuzlanıyor mu, memede uyuklamaya başlıyor, inler gibi öfkeli sesler çıkarıp kıvranıyor ama memeyi de bırakmıyor kesinlikle, öfkeli öfkeli emmeye devam ediyor kıvranarak. Bi süre sonra da hiç derin dalamadan açıyor gözleri, başa sarıyoruz. Öyle öfkeli öfkeli kızar gibi inleyerek emince de üzülüyorumbenim durumumda olan var mı aranızda?
Bende evde giydirmiyorum bi dışarıda ama benimkide isilik oldu 1hafta oldu geçer gibi olmuştu yine başlamış bu sefer boyundan aşağısı anlamadım gittiKızlar ben bebeğime 15. Günden itibaren eldiven ve şapka giydirmiyorum sadece dışarı çıkarken şapka giydirmiyorum üşüyormudur acaba annem sürekli üşür diyor şüphe ediyorum doğal gazlı ev zaten isilik oldu siz napıyorsunuz giydiriyormusunuz?
Aynı biz ya gerçekten böyle. Hirslanarak emiyor memeyle kavga ediyor sanki bazen öyle huzursuz emdiginde tam ememiyor gaz birikiyor tekrar çıkar et e tam ememedi diye tekrar emzir tekrar gaz uğraş dur. Çok zor günler geçiriyorum. Allah hepimize yardım etsin.Peki sizin bebeklerde uykuya dalarken huzursuzlanıyor mu, memede uyuklamaya başlıyor, inler gibi öfkeli sesler çıkarıp kıvranıyor ama memeyi de bırakmıyor kesinlikle, öfkeli öfkeli emmeye devam ediyor kıvranarak. Bi süre sonra da hiç derin dalamadan açıyor gözleri, başa sarıyoruz. Öyle öfkeli öfkeli kızar gibi inleyerek emince de üzülüyorumbenim durumumda olan var mı aranızda?
O isilikten bir türlü kurtulamadikGazdan yapıyor benim bebeğim aynısını omzuma alıp gaz çıkartıp devam ediyorum ben
Bende evde giydirmiyorum bi dışarıda ama benimkide isilik oldu 1hafta oldu geçer gibi olmuştu yine başlamış bu sefer boyundan aşağısı anlamadım gittidr lar zaten eldiveni hiç istemiyorlar şapkayı da üşüme potansiyeli olduğunda takmak gerekir diyolar
Ben bi kremle geçirdim bebeklere Özel yüz kremi doğal içerikli trendyolda var hatta size link bırakim kızlar isilik gecti kaşlarinda alnındaki kuruluklar da hep gitti. Kulak arkası için de kullanılıyor. Dermoskin Babycare Prebiyotik Ve Postbiyotik Yüz Kremi 50 ml Fiyatı, Yorumları - TRENDYOLO isilikten bir türlü kurtulamadik
Sağol canım bende mustella cicestela krem aldım doktorumuz yüzüne krem sürmeyin dedi o yüzden sürmüyorum artıkBen bi kremle geçirdim bebeklere Özel yüz kremi doğal içerikli trendyolda var hatta size link bırakim kızlar isilik gecti kaşlarinda alnındaki kuruluklar da hep gitti. Kulak arkası için de kullanılıyor. Dermoskin Babycare Prebiyotik Ve Postbiyotik Yüz Kremi 50 ml Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?