2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Arkadaşlar sizin bebekler uyanıkken etrafını seyredip ağlamadan durabiliyor mu
Benimki uyanınca hep ağlıuor ya uyuyavak ya da hep memede kalacak, yoksa hep ağlıyor, bi şöyle durayım bakkınayım etrafa demigor. Bi yerlerde yanlış bişşe yaptığımk düşünmeye başladım. 39.günü bugün, normal mi acaba

Kiz Allah seniama normla ya kolay mi biz 1 taneyle kafayi yiyoruz valla cok normal kuzucum ama isemeyeydin iyiydi

Yeni yeni başlayacak ortalığı izlemeye 2.aya yakın başladı benim kızda

Oy Allah yardımcın olsun 2 bebeyle çok zor valla işersin de işte böyle

Ya cezanızın kalktığını daha yeni görüyorum hepinizin adına cok sevindim. Gebelik sürecinde senin de bebeğin kucuk ilerliyordu benimde öyle oldu 2700 49 cm dogdu besleyemedim diye lohusalık sürecimde cok agladım özellikle ilk gösterildiğinde napıcam nasıl bakıcam diye düşünüyordum ama şimdi gecti tabi o süreçler şimdi bebeğin gelişimi nasıl ilk ay kontrolünde kaç çıktı ben mama vermeyi düşünüyorum doktorum yeterli dedi ama tamamen toplansın aydaslarıyla bir olsun diye sen nasıl yapıyorsun

Kızlar bebislerinizde süt alerjisi çıkan oldumu ins olmamıştır bizde doktor olabilir dedi kakamiz yeşil mukuslu yüzümüz kızarık burun tıkalı sürekli bana süt ve süt ürünlerini paketli gıdaları kes dedi yumurtada yeme dedi şimdi ben ne yicem bana fikir verin kahvaltıyı zeytin ekmek yiyorum ya Perşembe 1 hafta olucak nasıl anlicaz onlardan kaynaklı olduğunu

Yüzü kızarık derken isilik mi

Kızlar benim bebişin boynunun en altında, köprücük kemiklerinin ortasında ki boşlukta hızlı nefes alıp verirken hıçkırırken bi çukurlaşma oluyor, yani içeri girip düzeliyor. 40günlük şu an doğduğundan beri var sizlerinde böyle mi?

Benimkinde de var o ama her zaman olmuyo hizli nefes alip verince oluyo doktoru da cok inceleyen bi doktor ama hic onemsemedi

Bbenimkinde de var, korkup doktora sordum, önce inceledi. Sonra olur öyle dedi öenmsemedi

Uykuya direnen, ne yapsanız dalamayan bebeklerinnize napıyorsunuz kızlar, dövüyor musunuz deli olcam da ben artık

Uykuya direnen, ne yapsanız dalamayan bebeklerinnize napıyorsunuz kızlar, dövüyor musunuz deli olcam da ben artık
Ana kucağına koyuyorum oyuncak zeka kartı gösteriyorum, biraz yüzüstü zaman bazen ev ısısına güvenirsem masaj yapıyırum yormaya çalışıyorum en son da meme

bizde de süt alerjisi var

bizde de süt alerjisi var
Kaka da mukus yüzünde lekeler vardı kortizonlu krem kullandık geçti hemen ama yine çıktı doktor alerjiden kaynaklı dedi dikkat ediyorum ama halen devam ediyor ama çok şükür gazını kendi çıkarıyor … çayın yanında yemelik birşeyler arayanlar için Züberin ürünlerinde süt vb şeyler yok birde ben sade patates cipsi yiyorum ondada yok birde etinin burçaklı yulaflı kurabiyesi var onda da yok fakat benim doktorum yumurtayı bıraktırmadı sadece süt ve süt ürünleri peyniraltı suyu tozu kazein falan hatta ben kuruyemişi dana etini de kesmiştim ama doktorum gerek yok dedi süreç biraz zorlu oluyor alerjik bebekte 2 kat gaz oluyor ,birde tiroit hastasıyım ilacımda da süt ürünü var bakalım tekrar doktora çıkacağım nasıl olacak doktorum içtiğin ilacın içeriğinde bile süt ürünü olmaması lazım dedi ..Allah yardımcımız olsun inşallah en kısa zamanda geçer bu süreç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…