2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Entubeydi makinadan ayrıldı adaptasyon sürecinde dedi doktor 3 günde olur diyor haftalarda alabilir diyor tamamen bebeğe bağlı diyor dua edin bi an önce çıksın orada bırakıp gelmek çok Zor oluyor
Allah'ım oradaki tüm çocuklara yardım etsin benim tek tesellim ve oyalandigim şey bebeğime süt sağıp götürmek oldu sürekli süt sagmakla uğraştım öyle geçti zaman . Çok zor bir süreç Allah tüm annelere sabır versin inşallah. Ama önünde sonunda bitiyor bu süreç ve bebisinle eve geliyorsun her şey geride kalıyor. Gecicek

ben de varım 40+3 doğuramadım hala

İyi akşamlar arkadaşlar 40+4haftalıkken kasılmalar sancı ve sonrasında nişan geldi.Saatler sonrada bebeğimi sağlıkla kucağıma aldım.Bugün 8 günlük olduk.Sütüm yeterli gelmiyor mama veriyorum süt arttırıcı herşeyi yapıyorum ama gene yetersiz inşallah bebeğimi doyuracak kadar olur.

Kizlar bende Perşembe günü normal doğum ile doğurdum resmen canlı canlı hissettim sancıları çok bağırdım çokta dikişim var. Bebiş iyi bugün sarılık oldu meme henüz almıyor meme basım çok kalın ne yapmalıyım.? Sagip veriyorum suanlik ama emsin istiyorum

Kızlar ben dün doğum yaptım 3 kilo 50 cm bir oğlum oldu yanıma hiç vermediler direk kuvöze koydular nefes alıp vermesinde problem varmış ben grip olmustum son hafta ona geçmiş ciğerlerinde çok az enfeksiyon çıktı antibiyotik başlamışlar sütüm gelmiyor napayim

Canım yaş akciğer ise benim kızımda doğar doğmaz kuveze girdi 6. Gün bugün solunum sıkıntısı diyolar zaten

Şu an okuyorum yeni doğum yapmış tüm arkadaşlarımız benzer sıkıntılar yaşıyor. Keşke daha erken yapmış olan arkadaşlar gelip biraz tecrübelerinden faydalandırsalar bizleri..
4 günlük oldu kızım meme ucum yok çenesi güçsüz tutamıyor. Çekemiyor. Sağamıyorum çok acıyor sadece sarı kıvamlı su akıyor, acayip şişti iki göğsüm de, çok ağrı yapıyor. sütün kolaylıkla çıkması için ne yapabilirim arkadaşlar Allah aşkı için bilgi fırlatın bana

Ödemim gitmiyor ayaklarım balon gibi, bu ne zaman geçecek kızlar sizlerde ne zaman geçti? Sütüm çıksa göğüslerim rahatlasa ayaklarımın şişi gitse sezeryan yaram daha katlanılır olacak.
Bu arada benim kızım da sodyum yüksekliği çıktı, kkda hiç göremedim benzer duruum, nette okadar kötü felaket senaryoları var ki, bebeği aldılar yanımdan yoğun bakımda kaldı birkaç saat 2. Gününde. Aklımı oynatacaktım felaket bir geceydi. Elhamdülillah çabuk farkedilip düştü sodyumu tedaviyle. Getirdiler hemen yanıma.

Bebeği yanında olmayan tüm annelerin Allah yardımcısı olsun. Rabbim bir an önce hepsine şifa versin

Benim de meme ucum yok kızım tutamadı bi kac gün. Silikon gogus ucuyla emzirdim biraz ucunu çıkarttı. Bi de tam memeye yaklaşırken mama damlattık ucunu ıslak olunca kolayca kavradı. Alıştı o şekilde canım.

Canım krem sür sıcak havlu yap göğüslerine alabiliyorsan duş al benimde kanadı ilk gün göğüslerim sonra alıştı sağmaya boşalmazsa benimde ağrıyor göğüslerim ayaklarımda 3 gün falan balon gibi şişti yatarken ayaklarının altına yastık koy kalp hizasından yukarıda olsun bide tuzu tamamen kes ben öyle yaptım hiç kalmadı odememim inşallah sende Benim gibi çabuk toparlarsın

Bende silikon uçla emziriyom 15 gün oldu denedim normal alışmadı ağladı baya

Bende silikon uçla emziriyom 15 gün oldu denedim normal alışmadı ağladı baya
Dene canım bol bol dene. İlk günler almıyor diye ben de oturup ağlıyordum onunla. Ama alışacak hiç merak etme. Göğsunu tam yaklaştır. Kahverengi kısmı iki elinle agzını kocaman actıgında damagına dogru sok. Birisi de sen tam sokarken cay kaşığıyla sütünden ya da mamadan damlatsın agzına dogru. Biz dort bes gün öyle denedik. Sonunda alıstı.

Dediğin gibi yaptık iki gün yok alışmadı silikon uç rahatına geldi Sanem sütümde yetmiyor doymuyor ek olarak mama verym

Dediğin gibi yaptık iki gün yok alışmadı silikon uç rahatına geldi Sanem sütümde yetmiyor doymuyor ek olarak
Ben de mama veriyorum tam d

Dediğin gibi yaptık iki gün yok alışmadı silikon uç rahatına geldi Sanem sütümde yetmiyor doymuyor ek olarak
Kaç günlük.oldu bebeğin ilk bir hafta emzirdi hiç uyumuyordu durmuyordu anlamadm doymadığini doktor mama başlattı

Kaç günlük.oldu bebeğin ilk bir hafta emzirdi hiç uyumuyordu durmuyordu anlamadm doymadığini doktor mama başlattı
26 günlük. İlk cocugum da doymuyordu benim mama destekli gittim hep o yuzden bunda erken anladım canım. Emiyor emiyor hala huzursuz aranıyor kısa uyku süresi falan anlaşılıyor. Mama vermek kötü birşey değil hiç öyle düşünme. Bizim de yetiyor olsa sütümğz vermeyiz yani. Canları sağ olsun sağlık olsun yeter

Aynen öyle Cnm normal doğum mu oldu sezeryan mı

Bende uğraşıyorum süt çayı ,yeşillik,bol bol su ama gene yetersiz mama veriyorum bebeğim ağlayıp meme arıyor uyuyor hemen uyanıyor.Keşke tüm annelerin bol bol sütleri olsa.Emzirme eğitimine gittim biberonla vermiyoruz memede daha uzun kalsın diye beslenme sontası yapıştırdık şırınga ile mamayı öyle içiriyorum sabırla sütümün artması için uğraşacağım.İnşallah herkesin fışkıran sütleri olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…