2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Kendine haksızlık etme. Ne istediğin belli. Emin olmak istiyorsun, o bebek orda sağlıkla, güvenle büyüsün istiyorsun ve o kadar güzel ve haklı bi istek ki bu az daha ilerlese hafta endişen azalır ama şunu soliyim düşükler genelde 6-7 haftalarda oluomuş. Araştır sen de istersen

Elbette hem rahat edim hem bebek iyi olsun istiyoruz hepimiz. Benim daha önce 8.haftada kalbi durdu sebepsiz. Bir kerede 5. Haftada gitti. Kimyasal da var tabi. Evhamli oldum çıktım. Bu yüzden ancak doğduğunda inanacam sıradan bir kadin doğumcuyla bilgi konusunda yarisirim su anda insan neyin hastası olursa onun uzmani oluyor

Cok haklısın. Çoğumuzun uzmanlığı almasına ramak kalmıştır eminim
Rabbim tekrar üzmesin seni de inş

Buradaki gazetede deniz suyu analizleri açıklanmış. Açıkçası bi söylenti vardı ama bu kadar beklemiyordum. Biz genelde acapulcoya gidiyoruz. Buralara gelecek olan olursa fln diye paylaşmak istedim.
Bi de , ben bebeğimi kaybettikten sonraki testlerde e.coli bakterisi çıktı. Ve inanın belki 5 6 paket üst üste antibiyotik kullandım , üstüne damardan bi şeyler vurdular. Enfeksiyon doktoru normalde böle olmaması gerek diye diye soklara girmişti. Hastanede yatman gerek ama yer yok diye damardan verdiler. Saati saatini kacırmadan iğneler vs. Ben bu e coli bakterisinden cok cektim yani kısacası. Siz de girmeden bi bakım , öle girin arkadaşlar.

Eklentiler

• CFABF43B-A66F-40AB-9FEA-A72B38CF8718.png
    388,4 KB · Görüntüleme: 84
hepinize iiyi bayramlar❤ kızlar bir itirafta bulunmak istiyorum.. bilmiyorum yadırgar mısınız beni ama dayanamıyorum.. benim gebeliğim plansızdı evlendikten hemen sonra hamile kaldım tek bir kez korunmadan hem de.. geleneksel yöntemle deneyelim dedik olmadı.. aslında mutsuz değilim ama hazır da değilim.. benimseyemedim bu durumu.. nasıl alışacam ya da alışacak mıyım bebeğime, bu duruma bilmiyorum.. bu şekilde bebeğimin de hakkına giriyorum sanki. destek yorumlarınıza ihtiyacım var..

Canim 16 aydir beklememe ragmen ben bile tedirgin oldum ilk zamanlar ama onun buyumesine tanik oldukca onunla konustukca arastirdikce ogrendikce bagimiz guclenmeye basladi tedirginliklerim azaldi sadece ani ve gebeligimi yasamaya odaklandim. Şu an sen o bebege sahip olabildin ama inan bana o kdar cok bu ani bekleyen arkadasim var ki ne emekler ne çabalar sonu husran, goz yasi, hayal kirikligi sonra sil bastan devam eden ugraslar.... Kiymetini bil kuzum akişina birak her seyi anı ve gebeligini yaşa en yakin arkadaşin seninle

benim de plansız oldu, planlı olmasını isterdim çünkü kendimi hazırlıksız hissettim. sigara bile içtim hiç beklemediğim için. öğrenince bıraktım. insan tabii şok oluyor ve bazı pişmanlıklar. ama bana göre bu işin bir planı yok, o kadar planlayan arkadaşlar var ama yine de Allah’ın verdiği zaman oluyor. veya tüm korunma yöntemlerini kullanıp yine de hamile kalan kişiler az değil. yakınımdaki bir kişinin ertesi gün hapına rağmen çocuğu oldu. Allah ne zaman kime nasip ederse o oluyor. Bu yüzden düşünmeye gerek yok çünkü bizim yapabileceğimiz bir şey yok

Benim de ilk gebeliğim böyleydi (gerçi üçüncü de sürpriz oldu da) Zaten hazır olmak diye bir şey yok. Birlikte büyümek var. Bazı kadın var analık içgüdüsü çok güçlü hemen karnında bağlanıyor bebeğe. Ben öyle değildim mesela ilkinde. Doğana kadar bir şey hissetmedim. Bebek doğdu bakmaya başladım ve yavaş yavaş sevgim büyüdü. Sevgin öyle büyüyecek ki sen bile şaşacaksın. Ama bir anne her zaman acemidir bunu hiç unutma. 1. De olsa 2. De olsa 3. De olsa her çocuk ayrı bir dünya. Sen onu yeniden büyütüyorsun ve onunla birlikte sen de değişip gelişiyorsun.

Bende şuan aynılarını yaşıyorum canım daha yeniyse olabilir bende zaman geçtikçe içimde hareket etmeye başladıkca alisacagimi düşünüyorum bende bir tanıdığım vardı doğuma kadar hicbisey hissetmedim ama doğumda kucağıma verdiklerinde tüm endişem korkum geçti gitti çok güzel bir duyguymus dedi

İlk başta garip bir durum , doğumdan sonra bu hep bizimle mi kalacak diye düşüneceksin. Özgürlüğün kısıtlanmış hissedeceksin. Böyle bir sorumluluğu almak için erken miydi acaba diyeceksin. Ama sonrasında alışmak ne kelime, onsuz 1 dk bile duramayacaksın. Uyuduğu zaman özleyeceksin, gidip gidip bakacaksın. Herkesten her şeyden önde gelecek. Tek düşüncen bebeğin olacak Allahım yavrularımıza sağlık sıhhat versin inşallah, onları esirgesin, acılarını göstermesin

Öncellikle Allah vaktinde kucağınıza almayi nasip etsin şükredin bence bu devirde çok zor hamile kalmak ben mesela 3 kaybın var çok şükür şuan iki tane çocuğum var yine hileyim hamileliğimin riskli olmasına rağmen yine yapıyorum iki çocukla rahim yetmezliği gibi bişi serkaj la allnne oluyorm dogurana kadar hep yerde yatarakcok şükür rabim bize bağışlasın da kimi insanlar var hiç olmuyor tüp bebek bile yapıyorlar yine olmuyor siz tine şükredin ultrasonda hoplamasinin ziplamasinin gorun o zaman göreceksiniz içiniz kıpır kıpır olacak zaten kucağınıza alacağınız zamanı söylemiyorum bile tarifi imkansız bir hıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…