- 2 Mayıs 2019
- 7.480
- 14.054
- 198
Kendine haksızlık etme. Ne istediğin belli. Emin olmak istiyorsun, o bebek orda sağlıkla, güvenle büyüsün istiyorsun ve o kadar güzel ve haklı bi istek ki buBen 7+3 um dun neredeyse hiç bulantim olmadi bir iki kokuya tepki verdim sadece. 5. Haftada baslamisti benim. Olmayınca rahat oluyorsun ama bugun bekliyorum midem bulansin diye olmayınca da insan korkuyor. Ne istediğimi ben de bilmiyorum.
Elbette hem rahat edim hem bebek iyi olsun istiyoruz hepimiz. Benim daha önce 8.haftada kalbi durdu sebepsiz. Bir kerede 5. Haftada gitti. Kimyasal da var tabi. Evhamli oldum çıktım. Bu yüzden ancak doğduğunda inanacamKendine haksızlık etme. Ne istediğin belli. Emin olmak istiyorsun, o bebek orda sağlıkla, güvenle büyüsün istiyorsun ve o kadar güzel ve haklı bi istek ki buaz daha ilerlese hafta endişen azalır ama şunu soliyim düşükler genelde 6-7 haftalarda oluomuş. Araştır sen de istersen
Cok haklısın. Çoğumuzun uzmanlığı almasına ramak kalmıştır eminimElbette hem rahat edim hem bebek iyi olsun istiyoruz hepimiz. Benim daha önce 8.haftada kalbi durdu sebepsiz. Bir kerede 5. Haftada gitti. Kimyasal da var tabi. Evhamli oldum çıktım. Bu yüzden ancak doğduğunda inanacamsıradan bir kadin doğumcuyla bilgi konusunda yarisirim su anda insan neyin hastası olursa onun uzmani oluyor
Bi kişi daha bul selenayı çağıralımHEP BERABER BİR AN ÖNCE 2. TRİMESTERA IŞINLANABİLİR MİYİZ LÜTFEENNN
Ben ben bugün yine bulantı delirtti beniBi
Bi kişi daha bul selenayı çağıralım
Bi
Bi kişi daha bul selenayı çağıralım
tamamlandık buyrun gidiyoruzBen ben bugün yine bulantı delirtti beni
Canim 16 aydir beklememe ragmen ben bile tedirgin oldum ilk zamanlar ama onun buyumesine tanik oldukca onunla konustukca arastirdikce ogrendikce bagimiz guclenmeye basladi tedirginliklerim azaldi sadece ani ve gebeligimi yasamaya odaklandim. Şu an sen o bebege sahip olabildin ama inan bana o kdar cok bu ani bekleyen arkadasim var ki ne emekler ne çabalar sonu husran, goz yasi, hayal kirikligi sonra sil bastan devam eden ugraslar.... Kiymetini bil kuzum akişina birak her seyi anı ve gebeligini yaşa en yakin arkadaşin seninlehepinize iiyi bayramlar❤ kızlar bir itirafta bulunmak istiyorum.. bilmiyorum yadırgar mısınız beni ama dayanamıyorum.. benim gebeliğim plansızdı evlendikten hemen sonra hamile kaldım tek bir kez korunmadan hem de.. geleneksel yöntemle deneyelim dedik olmadı.. aslında mutsuz değilim ama hazır da değilim.. benimseyemedim bu durumu.. nasıl alışacam ya da alışacak mıyım bebeğime, bu duruma bilmiyorum.. bu şekilde bebeğimin de hakkına giriyorum sanki. destek yorumlarınıza ihtiyacım var..
benim de plansız oldu, planlı olmasını isterdim çünkü kendimi hazırlıksız hissettim. sigara bile içtim hiç beklemediğim için. öğrenince bıraktım. insan tabii şok oluyor ve bazı pişmanlıklar. ama bana göre bu işin bir planı yok, o kadar planlayan arkadaşlar var ama yine de Allah’ın verdiği zaman oluyor. veya tüm korunma yöntemlerini kullanıp yine de hamile kalan kişiler az değil. yakınımdaki bir kişinin ertesi gün hapına rağmen çocuğu oldu. Allah ne zaman kime nasip ederse o oluyor. Bu yüzden düşünmeye gerek yok çünkü bizim yapabileceğimiz bir şey yokhepinize iiyi bayramlar❤ kızlar bir itirafta bulunmak istiyorum.. bilmiyorum yadırgar mısınız beni ama dayanamıyorum.. benim gebeliğim plansızdı evlendikten hemen sonra hamile kaldım tek bir kez korunmadan hem de.. geleneksel yöntemle deneyelim dedik olmadı.. aslında mutsuz değilim ama hazır da değilim.. benimseyemedim bu durumu.. nasıl alışacam ya da alışacak mıyım bebeğime, bu duruma bilmiyorum.. bu şekilde bebeğimin de hakkına giriyorum sanki. destek yorumlarınıza ihtiyacım var..
Benim de ilk gebeliğim böyleydi (gerçi üçüncü de sürpriz oldu da) Zaten hazır olmak diye bir şey yok. Birlikte büyümek var. Bazı kadın var analık içgüdüsü çok güçlü hemen karnında bağlanıyor bebeğe. Ben öyle değildim mesela ilkinde. Doğana kadar bir şey hissetmedim. Bebek doğdu bakmaya başladım ve yavaş yavaş sevgim büyüdü. Sevgin öyle büyüyecek ki sen bile şaşacaksın. Ama bir anne her zaman acemidir bunu hiç unutma. 1. De olsa 2. De olsa 3. De olsa her çocuk ayrı bir dünya. Sen onu yeniden büyütüyorsun ve onunla birlikte sen de değişip gelişiyorsun.hepinize iiyi bayramlar❤ kızlar bir itirafta bulunmak istiyorum.. bilmiyorum yadırgar mısınız beni ama dayanamıyorum.. benim gebeliğim plansızdı evlendikten hemen sonra hamile kaldım tek bir kez korunmadan hem de.. geleneksel yöntemle deneyelim dedik olmadı.. aslında mutsuz değilim ama hazır da değilim.. benimseyemedim bu durumu.. nasıl alışacam ya da alışacak mıyım bebeğime, bu duruma bilmiyorum.. bu şekilde bebeğimin de hakkına giriyorum sanki. destek yorumlarınıza ihtiyacım var..
Bende şuan aynılarını yaşıyorum canım daha yeniyse olabilir bende zaman geçtikçe içimde hareket etmeye başladıkca alisacagimi düşünüyorum bende bir tanıdığım vardı doğuma kadar hicbisey hissetmedim ama doğumda kucağıma verdiklerinde tüm endişem korkum geçti gitti çok güzel bir duyguymus dedihepinize iiyi bayramlar❤ kızlar bir itirafta bulunmak istiyorum.. bilmiyorum yadırgar mısınız beni ama dayanamıyorum.. benim gebeliğim plansızdı evlendikten hemen sonra hamile kaldım tek bir kez korunmadan hem de.. geleneksel yöntemle deneyelim dedik olmadı.. aslında mutsuz değilim ama hazır da değilim.. benimseyemedim bu durumu.. nasıl alışacam ya da alışacak mıyım bebeğime, bu duruma bilmiyorum.. bu şekilde bebeğimin de hakkına giriyorum sanki. destek yorumlarınıza ihtiyacım var..
İlk başta garip bir durum , doğumdan sonra bu hep bizimle mi kalacak diye düşüneceksin. Özgürlüğün kısıtlanmış hissedeceksin. Böyle bir sorumluluğu almak için erken miydi acaba diyeceksin. Ama sonrasında alışmak ne kelime, onsuz 1 dk bile duramayacaksın. Uyuduğu zaman özleyeceksin, gidip gidip bakacaksın. Herkesten her şeyden önde gelecek. Tek düşüncen bebeğin olacakhepinize iiyi bayramlar❤ kızlar bir itirafta bulunmak istiyorum.. bilmiyorum yadırgar mısınız beni ama dayanamıyorum.. benim gebeliğim plansızdı evlendikten hemen sonra hamile kaldım tek bir kez korunmadan hem de.. geleneksel yöntemle deneyelim dedik olmadı.. aslında mutsuz değilim ama hazır da değilim.. benimseyemedim bu durumu.. nasıl alışacam ya da alışacak mıyım bebeğime, bu duruma bilmiyorum.. bu şekilde bebeğimin de hakkına giriyorum sanki. destek yorumlarınıza ihtiyacım var..
Aman tanrim ne kadar da benGünaydın kızlaaar buügn 10+4 oldukbulantılatım artık geçti derken ilk kusmamı sabah yaşadım en yoğun zaman da bile kusmayan ben
Demek ki çok normaliz oleyAman tanrim ne kadar da benkusmadim ama siddetli bi bulanti yasadim bu neydi giz dedim
Öncellikle Allah vaktinde kucağınıza almayi nasip etsin şükredin bence bu devirde çok zor hamile kalmak ben mesela 3 kaybın var çok şükür şuan iki tane çocuğum var yine hileyim hamileliğimin riskli olmasına rağmen yine yapıyorumhepinize iiyi bayramlar❤ kızlar bir itirafta bulunmak istiyorum.. bilmiyorum yadırgar mısınız beni ama dayanamıyorum.. benim gebeliğim plansızdı evlendikten hemen sonra hamile kaldım tek bir kez korunmadan hem de.. geleneksel yöntemle deneyelim dedik olmadı.. aslında mutsuz değilim ama hazır da değilim.. benimseyemedim bu durumu.. nasıl alışacam ya da alışacak mıyım bebeğime, bu duruma bilmiyorum.. bu şekilde bebeğimin de hakkına giriyorum sanki. destek yorumlarınıza ihtiyacım var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?