2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Ben 40 kiloydum zaten uzun zamandır kilo alamıyorum. Kronik gastrit var. Hazımsızlık vardi hamilelikle iyice arttı. Uzun değilim ama boyuma göre yine de az kilom tabi. 1.56yim
Çok sinirlerim bozuk sürekli mide bulantısı yaşamak çok zormuş. İnşallah geçer bugünler. Birbirimize destek olcaz napalım artık. En azından yalnız değiliz. Allah yardımcımız olsun

Ben de senin gibi düşünüyorum doktora iki kere danıştım başka bir doktordan bayram sonrası randevu aldım çünkü gerçekten de bir sorun bence kilo vermemin durması lazım. Progestan kullanıyorum bi yandan kan sulandırıcı iğne hergün. Ağır geliyor bence ama prilama sıra bile gelemedi ki bunca şeyden. Sağlıklı düşünemiyorum artık. Seni çok iyi anlıyorum. Ben çalışmıyırum ve başka çocuk yok bu haldeyim sen kim bilir nasıl zorlanıyorsundur. Allah yardımcın olsun.

Çok sinirlerim bozuk sürekli mide bulantısı yaşamak çok zormuş. İnşallah geçer bugünler. Birbirimize destek olcaz napalım artık. En azından yalnız değiliz. Allah yardımcımız olsun
bi akrabamız hamile kaldığı kilodan daha düşük bir kiloyla doğuma girmişti çünkü mide bulantısı bitmedi hiç. ama ne kendinde ne de bebeğinde herhangi bir sorun olmamıştı. çevremde 9 ay boyunca midesi bulanan çok kişi var benim. bunu korkutmak için söylemiyorum, böyle şeylerin olabileceğini ve bir sorun olmayacağını anlatmak istedim tabii ki iyi bir doktordan yardım almakta fayda var, artık her şeye bir çözüm bulunuyor. inşallah mide bulantın bir an önce biter arkadaşım yalnız değilsin :)

Amin cümlemizin. Progestan ağızdan mı alıyorsun yoksa iğne olarak mı?
Bana ilk ağızdan verdi doktor. Onun ağır yan etkilerini yaşayinca fitil olarak kullandirdi. Progestan yan etkileri de bulantimi tetikliyor olabilir. Fıtıl versiyonu benim bulantı ve kusmami biraz azaltti. Günde üç kez istifra ediyoken teke dustu ve kesinlikle uyku yapmıyor artık. Kan sulandırıcı hakkında bilgim yok.
En kısa sürede keyifli yemek yemeler diliyorum.

İstanbul'da öyle bir yağmur ve gök gürültüsu var ki normal olmadığına inanıyorum artık. Saatlerdir devam ediyor ve uyutmuyor.
Umarım zarar gören aile ve hayvanlar yoktur. Ufak bir kedi bir ara miyavladi ama disari çıkmak mümkün değil.

Herkese iyi bayramlar, bereket yağıyor olsun inşallah..

Kızlar ben çiğ süt alıp kaynatıp içtim çok kez yoğurtta yapıp yedim. Şimdi bi arkadaş ilk üç içilmez diyor öyle mi ya ama eskiden hazır yoğurtmu vardı
Merhaba, benim doktorum sadece pastörize süt ve yoğurt tüketmemi söyledi. Ve peynir olarak da lor, çökelek, kaşar gibi taze peynirler değil tenekede olgunlaşmış tulum, ezine, eski kaşar tüketmem konusunda uyardı. Okuduğum kaynaklarda da benzer uyarılar var. İnternette biraz araştırınca da bilginin doğruluğundan emin olabilirsiniz. Paylaşmak istedim.

Arkadaşlar 9.haftaya girdim ve mide bulantılarım yok oldu sanki.sadece kötü kokularda biraz etkileniyorum.7.Hafta başındada 2 gün böyle olmuştu.Mide bulantısı hem geçsin istiyorum hemde böyle biranda yok olunca bebeğim iyi mi Acaba diye korkuyorum.Mide bulantısı azalan var mı?

Benimde 9. Haftada azalmaya başladı bi gitti bi geldi ama 6 7. Haftalardaki gibi sürekli yoğun bi bulantı olmadı. Şu an 10. Haftadayım tiksindiğim kokulara hassasiyetim var sadece ya da çok aşırı acıkırsam biraz bulanır gibi oluyr. Burda bir çok kişinin 9. Haftada hafifliyor bulantısı merk etmeyin

9+5 im bende dünden önceki gün kusmadım geçiyor dedim ama dün akşam çok kötü kustum boğazım ağrıyo kusmaktan , bulantı koku devam ediyorda kusmak mahvediyor beni, tam geçiyomu acaba diorum daha ağır başlıyor sanki..

Kozlar iyi bayramlar, dün araba yolculuğu yaptım bugün de biraz peçeteyle silinci pembe akıntım var. Sanki biraz da sancım var. Korkmalı mıyım?
Korkmayın ama takip edin uzun süreli ve giderek yoğunlaşırsa içinizin rahat etmesi açısından bi acile gidin. Ama dediğim gibi takip edin kendinizi.
Bende en başından beri kahverengi akıntıyla uğraşıyorum gittiğim başka bi doktor takip et kendini çoğalır ve ağrı eşlik ederse bi hastahaneye git demişti.
Sancı dediğiniz de korkudan olan yalancı sancıdır. Ben bişey olduğunu zannetmiyorum. Olumlu düşünün sizde

Son düzenleme:
Mide bulantısı kusma sorunu yaşayan arkadaşlar Allah yardımcınız olsun.
Bende gece kasık ağrısından uyuyamadım. Doktoruma sorduk acile gidelim mi diye. Gerek yok bekleyin dedi. Hafifledi ama hala devam ediyor. Sadece sol tarafımda. Canımı çok yakıyor. Korkuyorum sonu ne olacak diye. Bayram sonrası kontrolüm var

Ben 7+3 um dun neredeyse hiç bulantim olmadi bir iki kokuya tepki verdim sadece. 5. Haftada baslamisti benim. Olmayınca rahat oluyorsun ama bugun bekliyorum midem bulansin diye olmayınca da insan korkuyor. Ne istediğimi ben de bilmiyorum.

Çok şükür daha olmadı. İyi ki yazmışım buraya ya

Korkmayın aynısı bende de oldu, asla kurban eti göremem diyordum gördüm tiksinmedim. Yiyemedim ama bakınca da kusmadım yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…