Canım Kıbrıs'ta ki acopulciyu mu diyorsun biz de iki yıl Kıbrıs ta kaldık eşimin mesleğinden dolayı ayy resmen sırtım da mantar oldu havuzu rezil çok pis denizi hakkında bilmiyorum ama elexus var Girne tarafında çok temiz güzel bir otel ve boş oluyor onu tavsiye ederim kuzum ona gidebilirsinBuradaki gazetede deniz suyu analizleri açıklanmış. Açıkçası bi söylenti vardı ama bu kadar beklemiyordum. Biz genelde acapulcoya gidiyoruz. Buralara gelecek olan olursa fln diye paylaşmak istedim.
Bi de , ben bebeğimi kaybettikten sonraki testlerde e.coli bakterisi çıktı. Ve inanın belki 5 6 paket üst üste antibiyotik kullandım , üstüne damardan bi şeyler vurdular. Enfeksiyon doktoru normalde böle olmaması gerek diye diye soklara girmişti. Hastanede yatman gerek ama yer yok diye damardan verdiler. Saati saatini kacırmadan iğneler vs. Ben bu e coli bakterisinden cok cektim yani kısacası. Siz de girmeden bi bakım , öle girin arkadaşlar.
Canım benim de plansızdı hatta eşim yurtdışından 5 günlüğüne gelmişti ve tekrar geri döndü. O sırada ben hamile kalmısım. Korundukta hatta ama olacağı varmış. Ben de bu süreci yalnız geçiriyorum ve daha yeni yeni alışıyorum bu fikre böyle düşünmen hissetmen çok normal bence bunu kabullenmek gerekiyor. Kısmet böyleymiş diyorum şimdi eminim bir kaç haftaya böyle hissetmeyeceksin. Planlı da olsa çocuk çok büyük bir sorumluluk yaşamadan bilemeyeceğimiz birşey. Ne kadar hazır olsan da asla hazır olamıyorsun diyor çevremdeki annelerhepinize iiyi bayramlar❤ kızlar bir itirafta bulunmak istiyorum.. bilmiyorum yadırgar mısınız beni ama dayanamıyorum.. benim gebeliğim plansızdı evlendikten hemen sonra hamile kaldım tek bir kez korunmadan hem de.. geleneksel yöntemle deneyelim dedik olmadı.. aslında mutsuz değilim ama hazır da değilim.. benimseyemedim bu durumu.. nasıl alışacam ya da alışacak mıyım bebeğime, bu duruma bilmiyorum.. bu şekilde bebeğimin de hakkına giriyorum sanki. destek yorumlarınıza ihtiyacım var..
Merhabahepinize iiyi bayramlar❤ kızlar bir itirafta bulunmak istiyorum.. bilmiyorum yadırgar mısınız beni ama dayanamıyorum.. benim gebeliğim plansızdı evlendikten hemen sonra hamile kaldım tek bir kez korunmadan hem de.. geleneksel yöntemle deneyelim dedik olmadı.. aslında mutsuz değilim ama hazır da değilim.. benimseyemedim bu durumu.. nasıl alışacam ya da alışacak mıyım bebeğime, bu duruma bilmiyorum.. bu şekilde bebeğimin de hakkına giriyorum sanki. destek yorumlarınıza ihtiyacım var..
Bu zamanlarda olur cnm 4 5 aydan sonra inşallah 2şer 3 er geliyo kilo hiç merak etme stresten yapmaKilo verenlerde son durum nedir? Ben giderek daha da yok oluyor gibiyim. Mide bulantılarını saymıyorum bile. Yediklerimi kusmasamda en azından bir kilo alırım diye düşünürken çifter çifter veriyorum kilo. Bu normal olamaz? Yiyip yiyip kilo almıyorum. Midem bulansada öğüre öğüre ben o yemeği yiyorum.Ama almıyorum kilo deliricem, sinirlerim piskolojim yerlerde. Ben de başka doktora gidicem böyle olmayacak.
Kendimi avutma şeklimDemek ki çok normaliz oley
Vakit zaman olayına çok inanıyorum… En güvenilir yöntemle korunsan da o bebek olacaksa bi şekilde oluyor. 25 yaşında evlendim ve 39 yaşımda yanı bu sene hamile kalmak nasip oldu. Nasıl ki bu kadar sene isyan etmediysem ilk sene hamile kalsaydım da neden oldu demezdim. Ama su bi gercek gec elde edince seninde dedigin gibi tüm kalbinle bi mucizeye tanıklık ettiğini hissediyorsunBende "plansız" olan hamilelikleri anlamıyorum. İnsan ister dener ve bi şekilde Allah nasip eder. İstemez, düşünmez hazır hissetmez kendini belkide ama bununda bin bir çeşit korunma yöntemleri var herhalde onunda birini dener.
Yada ben ve benim gibi isteyip isteyip bi sürü yol deneyip olmayınca bu kadar şaşırıyorum.
Ne kadar şanslı o hazırlıksız yakalananlar bi mucizeye bi bilseler
Merhaba. Sanırım benzer sizinle hikayemiz. Ben ilk bebeğimi erken doğumla kaybettim. İkincide Serklajım atıldı ve oğlumu vaktinde doğurdum. Şimdi 2.5 yaşında. Yeniden hamileyim. Sanırım yine dikiş fln atılacak. Sizin serklaj ne zmn atıldı, yani önlemsel olarak mi açıklık mı vardı ?Öncellikle Allah vaktinde kucağınıza almayi nasip etsin şükredin bence bu devirde çok zor hamile kalmak ben mesela 3 kaybın var çok şükür şuan iki tane çocuğum var yine hileyim hamileliğimin riskli olmasına rağmen yine yapıyorumiki çocukla rahim yetmezliği gibi bişi serkaj la allnne oluyorm dogurana kadar hep yerde yatarakcok şükür rabim bize bağışlasın da kimi insanlar var hiç olmuyor tüp bebek bile yapıyorlar yine olmuyor siz tine şükredin ultrasonda hoplamasinin ziplamasinin gorun o zaman göreceksiniz içiniz kıpır kıpır olacak zaten kucağınıza alacağınız zamanı söylemiyorum bile tarifi imkansız bir hıs
Evet canım orayı kastettim. Cok saol tavsiyen için.Canım Kıbrıs'ta ki acopulciyu mu diyorsun biz de iki yıl Kıbrıs ta kaldık eşimin mesleğinden dolayı ayy resmen sırtım da mantar oldu havuzu rezil çok pis denizi hakkında bilmiyorum ama elexus var Girne tarafında çok temiz güzel bir otel ve boş oluyor onu tavsiye ederim kuzum ona gidebilirsin
Ay bende öyleydim artık ölcem sandım gittim prillam Dr verdi en azından kusma ve mide bulantılarım azaldıKilo verenlerde son durum nedir? Ben giderek daha da yok oluyor gibiyim. Mide bulantılarını saymıyorum bile. Yediklerimi kusmasamda en azından bir kilo alırım diye düşünürken çifter çifter veriyorum kilo. Bu normal olamaz? Yiyip yiyip kilo almıyorum. Midem bulansada öğüre öğüre ben o yemeği yiyorum.Ama almıyorum kilo deliricem, sinirlerim piskolojim yerlerde. Ben de başka doktora gidicem böyle olmayacak.
Ben de başka doktora daha danışıcam. Her zaman ikinci bir dr a gitmek lazım benceAy bende öyleydim artık ölcem sandım gittim prillam Dr verdi en azından kusma ve mide bulantılarım azaldı
Merhaba hanımlar Şubat Anneleri olarak bu topikte buluşuyoruz
��
�
İSİM SAT BDT CİNSİYET @aysemah 1 Mayıs 5 şubat @LadyRuby 4 şubat @kirmizipatiklikiz 28nisan 2 şubat @tubikkoo 2 mayıs 6 şubat @8kediannesi Şubat ortası @the economist 4 mayıs 8 şubat Z ZeynepBetulll 9 mayıs 13 şubat M MaviMabellee 30 nisan 3 şubat @Tubacala 11 Mayıs 14 şubat @Pembesacli Rapunzel 14 mayıs 16 Şubat @egekarakas 11 şubat @Cansu Merve 27 nisan 1 şubat @esilaw 10 mayıs 15şubat @HafizHafsa 11 şubat @Gozde0044 16 Mayıs @tugce5934 4 mayıs 8 şubat @Limonsekeri 16 mayıs 20 şubat @Ftlyztrk 3 Mayıs 7 şubat R Renklirenkli Ocak sonu @MaviFeslegen 19 mayıs 23 şubat @epoh34 14 şubat @Dua4614 8 Mayıs 14 şubat @Petitoogofrett 2 mayıs 5 şubat @cerenay000 18 mayıs 22 şubat @mimozagerbera 17 mayıs 21 şubat @Aylinry 2 mayıs 7 şubat @rnkl23 15 Mayıs 19 şubat @She-Raa 17 mayıs 21 şubat S sadelik90 10 mayıs 14 şubat @miray9288 14 mayıs @siremat 14 mayıs 14 şubat @gunesli gunler 17 şubat @melikei 6 mayıs @brnvkle 17 mayıs 21 şubat @elion Şubat @bebisibeklerkeen 11 mayıs 15 şubat @bebisim92 Sine_01 18 mayıs 21 şubat S serabeyaz 5 mayıs 10 şubat cukulatam 28 şubat moonandstar 15 mayıs 19 şubat @JustAurora 3 mayıs 6 şubat @Esrabesler 10 mayıs 14 şubat K kubik00 9 mayıs 13 şubat @Meltemavc 9 mayıs 20 şubat @Phaedra 14 mayıs @Gokce6792 14 mayıs 5 şubat @nsl4721 1 mayıs @ozlmbysl 18 şubat @birazeze 7 mayıs 11 şubat D dandikfindik 15 mayıs 19 şubat @Mymoomm 6 mayıs 10 şubat
Hoş geldin balımcukulatam moonandstar kızlar bende geldim
7+2 deyim. Sat 21 ya da 22 mayis sanirim benide ekleyebilirsiniz Şubat annelerine
Galiba tüp bebekten koparak annelige adapte olma zamani geldiHoş geldin balım
Hayırlı bayramlar canım akrabalara hamile olduğunu söylemediğin için mi bu kadar yoğun geçti bayram yoksa orda hamile de olsa çalışacaksın kuralı mi varHayırlı bayramlar arkadaşlar:) epeydir giremiyordum Karadeniz geliniyim de 12 saat yolculuk sonrası hızlıca Karadeniz kadınları kosturmacasina giriş yaptım
Saatlerce et dogradim, paketledim. Gunde 5 kez 10 kişiye sofra kurup kaldırdım. Ekstra tüm işler de üstümdeydi ve yıkılmadım ama ayakta da değilim
Tüm mesajlarınızı bugün azmettim okudum ve hepinizin duygularına ortak oldum
Ben bugün 9+0 haftaligim :) alt karnım hafif şişiyor sanki. İçi de sert. Başka da bir değişiklik yok :)
Hiçbir şeye dikkat edemiyorum. Ne yediklerime ne ağır kaldirmamaya ne de diğer ne varsa onlara. Ama kendimi gerçekten iyi hissediyorum. Insallah dogru hissediyorumdur
Bugün telefonuma söyle bir bildirim düştü
Canım erken doğumla kaybettim demişsin kaç haftalıktı rahim ağzı yetmezliği olduğunu nasıl anladılar, ben 16. Haftada kaybettim baya ağrılı ve sancılı doğum oldu tabi yaşamadı doğdu bebeğim ve kaybettik, ama hiç nedenini bilemedik drda nedeni yok dedi ben artık korkar oldum, rahim ağzı yetmezliğinde ağrısız ve sancısız doğum oluyor belirtisi diyorlar ,, benim ağrılı sancılı baya bağıra bağıra oldu, şimdiki doktorum enfeksiyondan kaybetmiş olabilirsin ozamanki bebeğini dedi,,ama hep merak edeceğim malesef..Merhaba. Sanırım benzer sizinle hikayemiz. Ben ilk bebeğimi erken doğumla kaybettim. İkincide Serklajım atıldı ve oğlumu vaktinde doğurdum. Şimdi 2.5 yaşında. Yeniden hamileyim. Sanırım yine dikiş fln atılacak. Sizin serklaj ne zmn atıldı, yani önlemsel olarak mi açıklık mı vardı ?
cukulatam moonandstar kızlar bende geldim
7+2 deyim. Sat 21 ya da 22 mayis sanirim benide ekleyebilirsiniz Şubat annelerine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?