• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Buradaki gazetede deniz suyu analizleri açıklanmış. Açıkçası bi söylenti vardı ama bu kadar beklemiyordum. Biz genelde acapulcoya gidiyoruz. Buralara gelecek olan olursa fln diye paylaşmak istedim.
Bi de , ben bebeğimi kaybettikten sonraki testlerde e.coli bakterisi çıktı. Ve inanın belki 5 6 paket üst üste antibiyotik kullandım , üstüne damardan bi şeyler vurdular. Enfeksiyon doktoru normalde böle olmaması gerek diye diye soklara girmişti. Hastanede yatman gerek ama yer yok diye damardan verdiler. Saati saatini kacırmadan iğneler vs. Ben bu e coli bakterisinden cok cektim yani kısacası. Siz de girmeden bi bakım , öle girin arkadaşlar.
Canım Kıbrıs'ta ki acopulciyu mu diyorsun biz de iki yıl Kıbrıs ta kaldık eşimin mesleğinden dolayı ayy resmen sırtım da mantar oldu havuzu rezil çok pis denizi hakkında bilmiyorum ama elexus var Girne tarafında çok temiz güzel bir otel ve boş oluyor onu tavsiye ederim kuzum ona gidebilirsin

hepinize iiyi bayramlar😘❤ kızlar bir itirafta bulunmak istiyorum.. bilmiyorum yadırgar mısınız beni ama dayanamıyorum.. benim gebeliğim plansızdı evlendikten hemen sonra hamile kaldım tek bir kez korunmadan hem de.. geleneksel yöntemle deneyelim dedik olmadı.. aslında mutsuz değilim ama hazır da değilim.. benimseyemedim bu durumu.. nasıl alışacam ya da alışacak mıyım bebeğime, bu duruma bilmiyorum.. bu şekilde bebeğimin de hakkına giriyorum sanki. destek yorumlarınıza ihtiyacım var.. 😪
Canım benim de plansızdı hatta eşim yurtdışından 5 günlüğüne gelmişti ve tekrar geri döndü. O sırada ben hamile kalmısım. Korundukta hatta ama olacağı varmış. Ben de bu süreci yalnız geçiriyorum ve daha yeni yeni alışıyorum bu fikre böyle düşünmen hissetmen çok normal bence bunu kabullenmek gerekiyor. Kısmet böyleymiş diyorum şimdi eminim bir kaç haftaya böyle hissetmeyeceksin. Planlı da olsa çocuk çok büyük bir sorumluluk yaşamadan bilemeyeceğimiz birşey. Ne kadar hazır olsan da asla hazır olamıyorsun diyor çevremdeki anneler 🙏🏻

hepinize iiyi bayramlar😘❤ kızlar bir itirafta bulunmak istiyorum.. bilmiyorum yadırgar mısınız beni ama dayanamıyorum.. benim gebeliğim plansızdı evlendikten hemen sonra hamile kaldım tek bir kez korunmadan hem de.. geleneksel yöntemle deneyelim dedik olmadı.. aslında mutsuz değilim ama hazır da değilim.. benimseyemedim bu durumu.. nasıl alışacam ya da alışacak mıyım bebeğime, bu duruma bilmiyorum.. bu şekilde bebeğimin de hakkına giriyorum sanki. destek yorumlarınıza ihtiyacım var.. 😪
Merhaba 🌸
Benim de ilk gebeliğin evliliğinin ikinci ayında supriz bir şekilde 100 tane korunma yöntemi ile korunurken olmuştu. Ben yüksek lisans yapıyordum ve yaklaşık 2 saat neden hamile kaldım diye ağladım. O gün herkes bana kızdı ama ben kendimi tutamadım hayallerim var benim akademisyen olacaktım ben falan nasıl ağlıyorum görmen lazım. Danışman hocamı aradim cenaze haberi verir gibi kadın sen niye üzgünsün saçmalama bu harika bir haber dedi ama ben hala mutsuzdum ve üzgündüm. Aşırı bulantım oldu 6. Haftadan sonra ama çok ogurdum ogururken de kasilmam oldu bir keresinde ve çocuğa bir şey oldu sandım. Çok korktum birden aklım cıktı sonra dedim ki Gizem o senin canından bir parça sen nasıl istemedin o kadar yani o senin bebegin ki ben aşırı çocuk da severim.
Yani demem o ki bazen acemilikle istemiyorum hazır değilim yapacaklarim var gezmedim bile yeni evliyim gibi kafalara girebiliyor insan. Ama o senin canından parca onu o kadar çok seveceksin ki kendine inanamayacaksın. Bak mesela ikinci haberini aldığım gün doktoradan tek dersten kaldığım için okuldan atildigim haberini de almıştım ki akademik hayatımı önemsiyorum normalde. Ama çocuk üzülür agrim olur kanamam falan olur diye bunu düşünmüyorum bile hayat başka yerde başka zamanda onu bana verir biliyorum çünkü insan istedi mi sahip olur ben zaten bunu başarabilecek biriyim ve onlar zaten benim hakkımı yedi ama önemli değil bebek iyi olsun da illa çözerim diye düşündüm bu sefer de mesela. Ama ilk hamileliğini bilen herkes çok korktu mesela benden kesin üzüntüden bebeği düşürür dediler.
Sen de kendini kötü hissetme hiç. Bu ilk ve sen ona uğraşmadan sahip oldun ondan böyle hazır değilsin gibi geliyor ama sen de her anne kadar hazırsın ve o doğduğunda elinden gelenin en iyisini yapacaksın bundan emin ol. Hataların olacak ama her gün yeni şeyler öğrenecek onunla büyüyeceksin. Şimdiden hayırlı olsun umarım güzel bir hamilelik geçirirsin 🌸

Kilo verenlerde son durum nedir? Ben giderek daha da yok oluyor gibiyim. Mide bulantılarını saymıyorum bile. Yediklerimi kusmasamda en azından bir kilo alırım diye düşünürken çifter çifter veriyorum kilo. Bu normal olamaz? Yiyip yiyip kilo almıyorum. Midem bulansada öğüre öğüre ben o yemeği yiyorum.Ama almıyorum kilo deliricem, sinirlerim piskolojim yerlerde. Ben de başka doktora gidicem böyle olmayacak.
Bu zamanlarda olur cnm 4 5 aydan sonra inşallah 2şer 3 er geliyo kilo hiç merak etme stresten yapma

Bende "plansız" olan hamilelikleri anlamıyorum. İnsan ister dener ve bi şekilde Allah nasip eder. İstemez, düşünmez hazır hissetmez kendini belkide ama bununda bin bir çeşit korunma yöntemleri var herhalde onunda birini dener.
Yada ben ve benim gibi isteyip isteyip bi sürü yol deneyip olmayınca bu kadar şaşırıyorum.
Ne kadar şanslı o hazırlıksız yakalananlar bi mucizeye bi bilseler🌹

Bende "plansız" olan hamilelikleri anlamıyorum. İnsan ister dener ve bi şekilde Allah nasip eder. İstemez, düşünmez hazır hissetmez kendini belkide ama bununda bin bir çeşit korunma yöntemleri var herhalde onunda birini dener.
Yada ben ve benim gibi isteyip isteyip bi sürü yol deneyip olmayınca bu kadar şaşırıyorum.
Ne kadar şanslı o hazırlıksız yakalananlar bi mucizeye bi bilseler🌹
Vakit zaman olayına çok inanıyorum… En güvenilir yöntemle korunsan da o bebek olacaksa bi şekilde oluyor. 25 yaşında evlendim ve 39 yaşımda yanı bu sene hamile kalmak nasip oldu. Nasıl ki bu kadar sene isyan etmediysem ilk sene hamile kalsaydım da neden oldu demezdim. Ama su bi gercek gec elde edince seninde dedigin gibi tüm kalbinle bi mucizeye tanıklık ettiğini hissediyorsun 🤲🏻 Rabbim basa kadar daim eylesin bu güzelliği inşallah.

kizlar bugun bebisimizi gorduk 8+5 gorunuyor :)

Eklentiler

• 327D23EE-FE7D-41AD-8E12-90FB8BAE74C7.jpeg
    327D23EE-FE7D-41AD-8E12-90FB8BAE74C7.jpeg
    98,8 KB · Görüntüleme: 102
Öncellikle Allah vaktinde kucağınıza almayi nasip etsin şükredin bence bu devirde çok zor hamile kalmak ben mesela 3 kaybın var çok şükür şuan iki tane çocuğum var yine hileyim hamileliğimin riskli olmasına rağmen yine yapıyorum 😀 iki çocukla rahim yetmezliği gibi bişi serkaj la allnne oluyorm dogurana kadar hep yerde yatarakcok şükür rabim bize bağışlasın da kimi insanlar var hiç olmuyor tüp bebek bile yapıyorlar yine olmuyor siz tine şükredin ultrasonda hoplamasinin ziplamasinin gorun o zaman göreceksiniz içiniz kıpır kıpır olacak zaten kucağınıza alacağınız zamanı söylemiyorum bile tarifi imkansız bir hıs
Merhaba. Sanırım benzer sizinle hikayemiz. Ben ilk bebeğimi erken doğumla kaybettim. İkincide Serklajım atıldı ve oğlumu vaktinde doğurdum. Şimdi 2.5 yaşında. Yeniden hamileyim. Sanırım yine dikiş fln atılacak. Sizin serklaj ne zmn atıldı, yani önlemsel olarak mi açıklık mı vardı ?

Canım Kıbrıs'ta ki acopulciyu mu diyorsun biz de iki yıl Kıbrıs ta kaldık eşimin mesleğinden dolayı ayy resmen sırtım da mantar oldu havuzu rezil çok pis denizi hakkında bilmiyorum ama elexus var Girne tarafında çok temiz güzel bir otel ve boş oluyor onu tavsiye ederim kuzum ona gidebilirsin
Evet canım orayı kastettim. Cok saol tavsiyen için. 😍🙏🏻Ama valla o şekilde gireceğime hiç girmem çünkü benım ufak bi operasyon geçirmem gerekebilir. Bu yüzden enfeksiyon ya da bakteri riskini göze alamam. Seneye bol bol çıkarırım acısını 🥰

Kilo verenlerde son durum nedir? Ben giderek daha da yok oluyor gibiyim. Mide bulantılarını saymıyorum bile. Yediklerimi kusmasamda en azından bir kilo alırım diye düşünürken çifter çifter veriyorum kilo. Bu normal olamaz? Yiyip yiyip kilo almıyorum. Midem bulansada öğüre öğüre ben o yemeği yiyorum.Ama almıyorum kilo deliricem, sinirlerim piskolojim yerlerde. Ben de başka doktora gidicem böyle olmayacak.
Ay bende öyleydim artık ölcem sandım gittim prillam Dr verdi en azından kusma ve mide bulantılarım azaldı

Merhaba hanımlar Şubat Anneleri olarak bu topikte buluşuyoruz ❤️😍
��

İSİMSATBDTCİNSİYET
@aysemah1 Mayıs5 şubat
@LadyRuby4 şubat
@kirmizipatiklikiz28nisan2 şubat
@tubikkoo2 mayıs6 şubat
@8kediannesiŞubat ortası
@the economist4 mayıs8 şubat
Z ZeynepBetulll 9 mayıs13 şubat
M MaviMabellee 30 nisan3 şubat
@Tubacala11 Mayıs14 şubat
@Pembesacli Rapunzel14 mayıs16 Şubat
@egekarakas11 şubat
@Cansu Merve27 nisan1 şubat
@esilaw10 mayıs15şubat
@HafizHafsa11 şubat
@Gozde004416 Mayıs
@tugce59344 mayıs8 şubat
@Limonsekeri16 mayıs20 şubat
@Ftlyztrk3 Mayıs7 şubat
R Renklirenkli Ocak sonu
@MaviFeslegen19 mayıs23 şubat
@epoh3414 şubat
@Dua46148 Mayıs14 şubat
@Petitoogofrett2 mayıs5 şubat
@cerenay00018 mayıs22 şubat
@mimozagerbera17 mayıs21 şubat
@Aylinry2 mayıs7 şubat
@rnkl2315 Mayıs19 şubat
@She-Raa17 mayıs21 şubat
S sadelik90 10 mayıs14 şubat
@miray928814 mayıs
@siremat14 mayıs14 şubat
@gunesli gunler17 şubat
@melikei6 mayıs
@brnvkle17 mayıs21 şubat
@elionŞubat
@bebisibeklerkeen11 mayıs15 şubat
@bebisim92
Sine_01 Sine_01 18 mayıs21 şubat
S serabeyaz 5 mayıs10 şubat
cukulatam cukulatam 28 şubat
moonandstar moonandstar 15 mayıs19 şubat
@JustAurora3 mayıs6 şubat
@Esrabesler10 mayıs14 şubat
K kubik00 9 mayıs13 şubat
@Meltemavc9 mayıs20 şubat
@Phaedra14 mayıs
@Gokce679214 mayıs5 şubat
@nsl47211 mayıs
@ozlmbysl18 şubat
@birazeze7 mayıs11 şubat
D dandikfindik 15 mayıs19 şubat
@Mymoomm6 mayıs10 şubat
cukulatam cukulatam moonandstar moonandstar kızlar bende geldim🌸🤰🏻😍
7+2 deyim. Sat 21 ya da 22 mayis sanirim benide ekleyebilirsiniz Şubat annelerine 🥰🌸

Hayırlı bayramlar arkadaşlar:) epeydir giremiyordum Karadeniz geliniyim de 12 saat yolculuk sonrası hızlıca Karadeniz kadınları kosturmacasina giriş yaptım :KK53:
Saatlerce et dogradim, paketledim. Gunde 5 kez 10 kişiye sofra kurup kaldırdım. Ekstra tüm işler de üstümdeydi ve yıkılmadım ama ayakta da değilim :KK45:
Tüm mesajlarınızı bugün azmettim okudum ve hepinizin duygularına ortak oldum 😍
Ben bugün 9+0 haftaligim :) alt karnım hafif şişiyor sanki. İçi de sert. Başka da bir değişiklik yok :)
Hiçbir şeye dikkat edemiyorum. Ne yediklerime ne ağır kaldirmamaya ne de diğer ne varsa onlara. Ama kendimi gerçekten iyi hissediyorum. Insallah dogru hissediyorumdur
Bugün telefonuma söyle bir bildirim düştü :KK48:

Eklentiler

• Screenshot_20220711-183655_Happy Mom.jpg
    Screenshot_20220711-183655_Happy Mom.jpg
    41,7 KB · Görüntüleme: 79
Hayırlı bayramlar arkadaşlar:) epeydir giremiyordum Karadeniz geliniyim de 12 saat yolculuk sonrası hızlıca Karadeniz kadınları kosturmacasina giriş yaptım :KK53:
Saatlerce et dogradim, paketledim. Gunde 5 kez 10 kişiye sofra kurup kaldırdım. Ekstra tüm işler de üstümdeydi ve yıkılmadım ama ayakta da değilim :KK45:
Tüm mesajlarınızı bugün azmettim okudum ve hepinizin duygularına ortak oldum 😍
Ben bugün 9+0 haftaligim :) alt karnım hafif şişiyor sanki. İçi de sert. Başka da bir değişiklik yok :)
Hiçbir şeye dikkat edemiyorum. Ne yediklerime ne ağır kaldirmamaya ne de diğer ne varsa onlara. Ama kendimi gerçekten iyi hissediyorum. Insallah dogru hissediyorumdur
Bugün telefonuma söyle bir bildirim düştü :KK48:
Hayırlı bayramlar canım akrabalara hamile olduğunu söylemediğin için mi bu kadar yoğun geçti bayram yoksa orda hamile de olsa çalışacaksın kuralı mi var 😀 severim karadenizi baba tarafim Karadenizli, söyle seni yormasınlar yoksa seneye bebigi üstünüze salarım de 😂😂

Merhaba. Sanırım benzer sizinle hikayemiz. Ben ilk bebeğimi erken doğumla kaybettim. İkincide Serklajım atıldı ve oğlumu vaktinde doğurdum. Şimdi 2.5 yaşında. Yeniden hamileyim. Sanırım yine dikiş fln atılacak. Sizin serklaj ne zmn atıldı, yani önlemsel olarak mi açıklık mı vardı ?
Canım erken doğumla kaybettim demişsin kaç haftalıktı rahim ağzı yetmezliği olduğunu nasıl anladılar, ben 16. Haftada kaybettim baya ağrılı ve sancılı doğum oldu tabi yaşamadı doğdu bebeğim ve kaybettik, ama hiç nedenini bilemedik drda nedeni yok dedi ben artık korkar oldum, rahim ağzı yetmezliğinde ağrısız ve sancısız doğum oluyor belirtisi diyorlar ,, benim ağrılı sancılı baya bağıra bağıra oldu, şimdiki doktorum enfeksiyondan kaybetmiş olabilirsin ozamanki bebeğini dedi,,ama hep merak edeceğim malesef..

Back