- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.515
- 798
Aynen her şey kafada bitiyor valla, tüpün üstüne hemen hamile kalanlar çok oluyorBiz ne tüp bebek sonrası kendiliğinden hamile kalanlar gorduk sekerim hadi varmisin iddiasına 40 çıksın denedimi G gunesli gunler (ver gazı)
Aynen helede bir dünyaya gelsin şöyle 1. Yaşında konusmaya başlasın gör sen hayat bosmus diyor benim eşim kızım bir baaabaaaa diyor eşime Yapmayacağı şey yok isden gelir kapıda karşılar omuzuna yatar belli zaman orda durur sonra kıyafetini degistirmek için gider eşofmanları verir sonra evin içinde pesinden ayrılmaz o mutluluğu görünce insan çok şükür ediyorEvliliğin 1 yili kaynanam cocuk dedi esim istemiyorum dedi. Arada kalmaktan öldüm. Adim kısır kadar cikti 2 yilda. Hamile oldugumun 2. Ayi esim buna kardes lazim demeye başladı. Ne oldu be adam buna ikna olana kadar 2 yil ugrastirdin beni diyorum
Basladik bir kere artik devamı gelsin diyor.
Saka bir tarafa kardes bir insan için cok önemli
Benimde oluyor böle geliyor gidiyor gaz gibi. Gazla gidiyor aslında ya. Aynı adet ağrısı işteAy kızlar arada sanki adet sancısı gibi bişey yokluyor beni ya
Akşam haberlerinde... Perşembe pazarında doğurdu diye bir şey duyarsak anlarız ki o sensinAnnemle pazara gidip ayak havlusu ile don lastiği alacamşakasız.
Sanirim bu yüzden esimde hep kiz olsun istemisti.Aynen helede bir dünyaya gelsin şöyle 1. Yaşında konusmaya başlasın gör sen hayat bosmus diyor benim eşim kızım bir baaabaaaa diyor eşime Yapmayacağı şey yok isden gelir kapıda karşılar omuzuna yatar belli zaman orda durur sonra kıyafetini degistirmek için gider eşofmanları verir sonra evin içinde pesinden ayrılmaz o mutluluğu görünce insan çok şükür ediyor
Agsjshahs sorma ya. Annem de beni doğırduğu gün gübre taşımaya gitmiş yardıma birineAkşam haberlerinde... Perşembe pazarında doğurdu diye bir şey duyarsak anlarız ki o sensin
Oldu mu oldu sen ona bak. Bundan sonra da hep olur insqllahUlan maşallah ne verimli karılarsınız5 yıllık evliliğimin 4 yılı korunmadan çocuk isteğiyle geçti onun da 3 yılı tedavi çabalarıyla. Yok klomen yok aşılama, aman 1i tutmadı hadi 2 olsun. Ay dur yumurta büyümedi pcos var insülin direncini kıralım cart curt 3 sene mal gibi çabaladım durdum. En son ovulasyon testi yaptım pik gördüm ama adama demedim. Kerameti herife söylememekmiş meğer bunu doğurayım bekleyeni sevsinler 2.ye çalışmaya başlarım hemen. Zaten kuyruklu yıldız gibi 40 yılda bir anca denk geliyo
Ay bilemirum finduk, gazsız da gidiyor benim kiBenimde oluyor böle geliyor gidiyor gaz gibi. Gazla gidiyor aslında ya. Aynı adet ağrısı işte
Çok şükür oldu sağ salim kavuşuruz inşallah tosbaya, darısı 2 yeOldu mu oldu sen ona bak. Bundan sonra da hep olur insqllah
ben de 2 seneye yakın uğraştım, vitaminler doktorlar falan derken tamam hadi tüp bebeğe gidelim dedik o ay hamile kaldım. Bizimkinin kerameti de salınca oldu.Ulan maşallah ne verimli karılarsınız5 yıllık evliliğimin 4 yılı korunmadan çocuk isteğiyle geçti onun da 3 yılı tedavi çabalarıyla. Yok klomen yok aşılama, aman 1i tutmadı hadi 2 olsun. Ay dur yumurta büyümedi pcos var insülin direncini kıralım cart curt 3 sene mal gibi çabaladım durdum. En son ovulasyon testi yaptım pik gördüm ama adama demedim. Kerameti herife söylememekmiş meğer bunu doğurayım bekleyeni sevsinler 2.ye çalışmaya başlarım hemen. Zaten kuyruklu yıldız gibi 40 yılda bir anca denk geliyo
Ya ben tüpümü aldırdıktan sonra bi doktora gittim hsg çektirmek istiyorum dedim. Doktor çekmicem dedi. Bi kere çocuğun olmuş yine olur dedi. Kafana takma akılına bırak yaz sonuna kadar deneyin bakalım olmazsa çekeriz filmi dedi. Mayıs 4 son adet tarihim. 5 mayıs da doğum günümdü çok üzülmüştüm.Ulan maşallah ne verimli karılarsınız5 yıllık evliliğimin 4 yılı korunmadan çocuk isteğiyle geçti onun da 3 yılı tedavi çabalarıyla. Yok klomen yok aşılama, aman 1i tutmadı hadi 2 olsun. Ay dur yumurta büyümedi pcos var insülin direncini kıralım cart curt 3 sene mal gibi çabaladım durdum. En son ovulasyon testi yaptım pik gördüm ama adama demedim. Kerameti herife söylememekmiş meğer bunu doğurayım bekleyeni sevsinler 2.ye çalışmaya başlarım hemen. Zaten kuyruklu yıldız gibi 40 yılda bir anca denk geliyo
Maşallah maşallah pitislere nazar değmesin ben geç evlendim aslında ilk aydan korunmuyum dedim sonra aman dedim şöyle iki ay bir geçsin millet dugun tarihinden hesap yapmasınlarUlan maşallah ne verimli karılarsınız5 yıllık evliliğimin 4 yılı korunmadan çocuk isteğiyle geçti onun da 3 yılı tedavi çabalarıyla. Yok klomen yok aşılama, aman 1i tutmadı hadi 2 olsun. Ay dur yumurta büyümedi pcos var insülin direncini kıralım cart curt 3 sene mal gibi çabaladım durdum. En son ovulasyon testi yaptım pik gördüm ama adama demedim. Kerameti herife söylememekmiş meğer bunu doğurayım bekleyeni sevsinler 2.ye çalışmaya başlarım hemen. Zaten kuyruklu yıldız gibi 40 yılda bir anca denk geliyo
Ama bende marifet o gaza ulaşabilmek.Ay bilemirum finduk, gazsız da gidiyor benim ki
Dün bugün kaka yapmadım. Yarında yapmazsam ertesi gün ameliyat zaten sonra sıkıntı. Napsam ya? Çok açık oldu büyük abdest demedim kusura bakmadınız inşallahAma bende marifet o gaza ulaşabilmek.
1 haftadır ben de gogus altı agrısı cekiyorum. Sag kaburga altım. Sırtıma da vuruyor. Gecen hafta gece bile agladım ama bu hafta gece olmuyor sabahları ayakta kalımca cok oturunca anlamadım tam ne zaman bazen dayanlımıyor. Sag böbrek büyümesi dedi bugun de doktor. Gaz sancısı var dedi. bobrege yapcak bişey yok dogumdan sonra duzeliyor dedi ama şuan hiçbişey yapılamıyomus.Kızlar ağlamak istiyorum çok acı çekiyorum bacaklarımı açamıyorum , yataktan kalkamıyorum canım çok yanıyor baş ağrısı , göğüs altndaki acı beni zaten bitirdi daha bebeğim 36 haftalık 3 şubatta kontrolde belkide alsın diyicem ilk normal doğum olduğu için bu da normal doğum gb gözüküyor bebeğim yeterki sağlıklı olsun tabi kasılmam hiç azalmıyor sürekli geliyor
Sen üçüncüyü doğuruyon yine de sevişmekten vazgeçmiyon biz bişey diyok muHele bunlara doğurdular da bi daha hamile kalıyorlar doğuruyorlar
Yok cidden kafada bitiyormus ya. Ben de o ara kuzenimin hastalığı ile filan kafayı bozdum kendimi dinlemeyi bırakınca oldu. Rabbim nasip etti çok şükür. Sağlıkla da kavuşuruz inşallahYa ben tüpümü aldırdıktan sonra bi doktora gittim hsg çektirmek istiyorum dedim. Doktor çekmicem dedi. Bi kere çocuğun olmuş yine olur dedi. Kafana takma akılına bırak yaz sonuna kadar deneyin bakalım olmazsa çekeriz filmi dedi. Mayıs 4 son adet tarihim. 5 mayıs da doğum günümdü çok üzülmüştüm.sonra toparlanıp dedim ki eşime yaz sonuna kadar deneriz sonra tüp bebek. Kafa boş olmalı gerçekten çok klişe ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?