2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Aynen helede bir dünyaya gelsin şöyle 1. Yaşında konusmaya başlasın gör sen hayat bosmus diyor benim eşim kızım bir baaabaaaa diyor eşime Yapmayacağı şey yok isden gelir kapıda karşılar omuzuna yatar belli zaman orda durur sonra kıyafetini degistirmek için gider eşofmanları verir sonra evin içinde pesinden ayrılmaz o mutluluğu görünce insan çok şükür ediyor

Ulan maşallah ne verimli karılarsınız 5 yıllık evliliğimin 4 yılı korunmadan çocuk isteğiyle geçti onun da 3 yılı tedavi çabalarıyla. Yok klomen yok aşılama, aman 1i tutmadı hadi 2 olsun. Ay dur yumurta büyümedi pcos var insülin direncini kıralım cart curt 3 sene mal gibi çabaladım durdum. En son ovulasyon testi yaptım pik gördüm ama adama demedim. Kerameti herife söylememekmiş meğer bunu doğurayım bekleyeni sevsinler 2.ye çalışmaya başlarım hemen. Zaten kuyruklu yıldız gibi 40 yılda bir anca denk geliyo

Sanirim bu yüzden esimde hep kiz olsun istemisti.
Erkek olduğunu öğrenince olsun 2. Kiz olur demeye başladı
Bende babamla.boyleydim
Ama biraz anneci olsun oğlum ne yapalım.yani

Oldu mu oldu sen ona bak. Bundan sonra da hep olur insqllah

ben de 2 seneye yakın uğraştım, vitaminler doktorlar falan derken tamam hadi tüp bebeğe gidelim dedik o ay hamile kaldım. Bizimkinin kerameti de salınca oldu.

Ya ben tüpümü aldırdıktan sonra bi doktora gittim hsg çektirmek istiyorum dedim. Doktor çekmicem dedi. Bi kere çocuğun olmuş yine olur dedi. Kafana takma akılına bırak yaz sonuna kadar deneyin bakalım olmazsa çekeriz filmi dedi. Mayıs 4 son adet tarihim. 5 mayıs da doğum günümdü çok üzülmüştüm. sonra toparlanıp dedim ki eşime yaz sonuna kadar deneriz sonra tüp bebek. Kafa boş olmalı gerçekten çok klişe ama.

Maşallah maşallah pitislere nazar değmesin ben geç evlendim aslında ilk aydan korunmuyum dedim sonra aman dedim şöyle iki ay bir geçsin millet dugun tarihinden hesap yapmasınlar diyerek 2 ay bekledim sonra saldım gitti çok şükür sende az büyüsün sal yildizlarii belki hızlı kayarrr

1 haftadır ben de gogus altı agrısı cekiyorum. Sag kaburga altım. Sırtıma da vuruyor. Gecen hafta gece bile agladım ama bu hafta gece olmuyor sabahları ayakta kalımca cok oturunca anlamadım tam ne zaman bazen dayanlımıyor. Sag böbrek büyümesi dedi bugun de doktor. Gaz sancısı var dedi. bobrege yapcak bişey yok dogumdan sonra duzeliyor dedi ama şuan hiçbişey yapılamıyomus.

Yok cidden kafada bitiyormus ya. Ben de o ara kuzenimin hastalığı ile filan kafayı bozdum kendimi dinlemeyi bırakınca oldu. Rabbim nasip etti çok şükür. Sağlıkla da kavuşuruz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…