tek tüple pcosla hamile kaldıysan asıl sen düşünArkadaşlar benim tek tüpüm var pcosum siz düşünün ya
Aha seks muhabbetinin üstüne mahşuk banyo yapıyor seksi haketmiş yine
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tek tüple pcosla hamile kaldıysan asıl sen düşünArkadaşlar benim tek tüpüm var pcosum siz düşünün ya
Vurdu gol oldutek tüple pcosla hamile kaldıysan asıl sen düşün
Biz ne tüp bebek sonrası kendiliğinden hamile kalanlar gorduk sekerim hadi varmisin iddiasına 40 çıksın dene dimi G gunesli gunler (ver gazı)Arkadaşlar benim tek tüpüm var pcosum siz düşünün ya
Sorma ilk denemede biletek tüple pcosla hamile kaldıysan asıl sen düşün
yarın son günün napicaksınSorma ilk denemede bile
Ama kafam çok rahattı eşime dedim yaza kadar deneriz oldu oldu yoksa tüp bebek. Allaha şükürler olsun milyonlarca kez.
Heee neymisss biz dusunecekmisiz sen dusunntek tüple pcosla hamile kaldıysan asıl sen düşün
Olsun sağlığı kilosu herşeyi iyi demekki çok şükür canım alsın sağlıcakla kavuşYok sancı çıkmadı 38 alacakdi oda 06.02.2023 Pazartesi oluyor benimde hastanede yanımda bakacak kişi ablam oda öğretmen okullar açılıyor altisinda bir hafta rapor almak gerekiyor hocaya sordum 01. Alsak sorun olurmu dedim yok dedi çok şükür bugunlere geldik 4 gün öncesi 4 gün sonrası kendide 38 alacakdi zaten 37+3 oluyor inşallah evdeki bebeğimde küçük 18 aylık ona anneanesi bakacak öyle isde herşeyi düşünüyor insan
Bana 5 gün demedi hiç canım 7 gündür içiyorum ben. Yarın kontrolde soracağım sabah içmeden gideyim bariTatlım nidicart ilaç 5 gün maksimum içilecek dedi kendi doktorum eczaneden aldı eşim eczacıda belirtmiş 5 gün diye sen kaç gün içtin ? Benim tansiyon çıkmazdı şimdi yükseldi limon içicem hemen .
Yok tutucam pıtışımı deneyemem. Ama kardeş istiyom yavruma. Eşim de anne babasını kaybetmiş erkenden kardeşler sarılmış birbirine hep. Kardeş şart allah nasip ederse.Biz ne tüp bebek sonrası kendiliğinden hamile kalanlar gorduk sekerim hadi varmisin iddiasına 40 çıksın dene dimi G gunesli gunler (ver gazı)
Sor bakalım canım 5 gün 7 gün çok ta fark yok gerçi güzel haberlerini bekliyoruz yarınBana 5 gün demedi hiç canım 7 gündür içiyorum ben. Yarın kontrolde soracağım sabah içmeden gideyim bari
Annemle pazara gidip ayak havlusu ile don lastiği alacam şakasız.yarın son günün napicaksın
Ben 36 ya kadar devam ettim devam demisti doktorumBana 5 gün demedi hiç canım 7 gündür içiyorum ben. Yarın kontrolde soracağım sabah içmeden gideyim bari
Ekmek yemiyorum kuzum ama vitamine bakmam lazım ne var diyeC cagla22
M mimozagerbera
Ve tansiyonu olan.kizlar. deneyimime gore multivitaminlerijizde balik yagi varsa içmeyin. Bu da tetikliyor tansiyonu. Bide diyet ekmek alin tuzsuz ekmek yani. Gittiği yere kadar
Deme öyle yap bence bak benimde ilk gebeliğim 35 de bu 37 de araları nasip olursa 1.5 yaş olacak bu gebelik çok zor geçti ama sonucda sayılı gün geldi geçti çok şükür kardeş güzeldir sonra rahata alirsirsan daha zor olur yanlış hatırlamıyorsam tedaviyle hamile kaldin bir yaşını doldur sonra korunmayı bırak zamanı gelince rabbim nasip etsin
Bir yaşına kadar tut sonra sal gitsin pitisini kardeş güzeldirYok tutucam pıtışımı deneyemem. Ama kardeş istiyom yavruma. Eşim de anne babasını kaybetmiş erkenden kardeşler sarılmış birbirine hep. Kardeş şart allah nasip ederse.
Olabilir kocam da yaşlı zaten ben gibi değil kiBir yaşına kadar tut sonra sal gitsin pitisini kardeş güzeldir
Maslaalh ne güzel yormakdan gelmiş Aynen birde bilgilerin taze oluyor benim bir arkadaşım ilk bebeğini doğurdu ucretsize ayrıldı sonra ikinciye hamile oldu sonra doğum filan derken ikisini bir ucretizde büyüttü aralarında 16 ay var sanırım diyorki bana hiç ihtiyaçları yok beraber oynarlar beraber oturlar beraber uyurlarr en iyi arkadaş oldular şimdi beraber aralarında bir sınıf var okula beraber gidiyolar yani oyun çağlarında beraberlerdi okula çağında beraberler yarın ergenliğe beraber girerler eğer araları fazla olursa biri oyun çağından çıkmış oluyor biri yeni giriyor iletişimleri olmuyor biri oynamak istiyor biri oyundan sıkılmış oluyor böyle boyle isde hakkında hayırlısı olsun canımBir kürtaj bir düştüğüm var canim. 1 sene içinde. Sonrada doktor yumurtan kaliteli olsun diye klomen verdi gunde 1 ictim. catlama iğnesi de yapmadi. Yari dogal yari destekli yani. Cok sukur boyle ilk denemede oldu. Ama o bir yıllık surec yipratjciydi gercekten. O yuzden bende korkuyorum oyle cok ara vermeye.
Evliliğin 1 yili kaynanam cocuk dedi esim istemiyorum dedi. Arada kalmaktan öldüm. Adim kısır kadar cikti 2 yilda. Hamile oldugumun 2. Ayi esim buna kardes lazim demeye başladı. Ne oldu be adam buna ikna olana kadar 2 yil ugrastirdin beni diyorumYok tutucam pıtışımı deneyemem. Ama kardeş istiyom yavruma. Eşim de anne babasını kaybetmiş erkenden kardeşler sarılmış birbirine hep. Kardeş şart allah nasip ederse.
İnşallah hepsi öyle olur ama bugun biraz rahatladım çatı çatı korkuttular iyice bizi die. İnşallah hepimizin daha rahat olurAğzından bal damlıyor valla inş bende kasmam da rahat geçer zaten kasarsam daha normal doğum yapmaz doktorum eminim