• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Kuzum bu kadar kötüysen bir acile gidin. Iyi olduğunu gorursen pskolojinde rahatlar. Calisjyor olmakta kotu etkiliyor seni. Canından kıymetli değil. Başlat iznini dinlenmene bak. Biraz morelini yükselt. Sen hep bulanti yasadjn agri çektin. Insallah cok iyi olursun
Akşam geldim kustum sabah kalkıyorum yine kusuyorum artık kusmaya alıştım , öğleden sonraları bankada oluyorum canım işe daha çok gitmiyorum Ocak bitsin diye zorluyorum kendimi işte .

Cokta iyi yaptın.
Valla bazan diyorum pes pese dogur üç beş tane. Sonra diyorum 35 de ancak 1 tane yapabildin odada kafayi kalbi ayri dağıttın rahat dur 🤣🤣🤣
Hiç ara verme kızım sen boşver bence de peş peşe olsun ikinciyi de yap da. Üçünü düşünme.

Canım normalde zaten doğum haneye girene kadar odandasın. Onda da zaten kimi istersen alırsın odana. Ikınma kısmına almıyorlardı.
Kız ben doğurana kadar doğumhanedeydim gece 12 öğlen 12
Bizim doktorda eş almıyoruz dedi doğuma moralim bozuldu keşke girebilseydi moral olurdu banada yaklaştıkça stres oluyorum ben 😬
Ahhh biz de öyle çok iyi olurdu eşim de olsaydı.
Canim bi gorunsen mi doktora
Şimdi acile gidersem bi parol takıp gönderirler yarın çok kötü olursam direk kendi doktoruma gidicem canım.

Kızlar ağlamak istiyorum çok acı çekiyorum bacaklarımı açamıyorum , yataktan kalkamıyorum canım çok yanıyor baş ağrısı , göğüs altndaki acı beni zaten bitirdi daha bebeğim 36 haftalık 3 şubatta kontrolde belkide alsın diyicem ilk normal doğum olduğu için bu da normal doğum gb gözüküyor bebeğim yeterki sağlıklı olsun tabi kasılmam hiç azalmıyor sürekli geliyor
Ayy o bende aynı catim ağrıyor eğilip kalkamıyorum oturamiyorum yatamiyorum yürüyemiyorum yürüdükçe mahvoluyorum bugün kont gittim nst odasından doktorun odasına gidene kadar canımdan can gitti sağlıcakla kucağımıza alaydik 🤲

Ayy o bende aynı catim ağrıyor eğilip kalkamıyorum oturamiyorum yatamiyorum yürüyemiyorum yürüdükçe mahvoluyorum bugün kont gittim nst odasından doktorun odasına gidene kadar canımdan can gitti sağlıcakla kucağımıza alaydik 🤲
Amin canım kolay değil benimki kombine oldu ne ararsan var çok şükür yinede onlar iyi olsun yeterki

Amin canım kolay değil benimki kombine oldu ne ararsan var çok şükür yinede onlar iyi olsun yeterki
Aynen aynen az kaldı benimde arası çok yakın 1.5 yaş ama kızımda hicbirsey hissetmedim inan çok rahat ve hafif bir hamilelik geçirdim ama bunda öyle değil 24 itibaren baya zorladı çok şükür 🤲🤲🤲 37 geldik

Korkma bosverr sal gitsin senin icin değilde 🤣🤣🤣herkese sorum olacak eee Bundan sonra.nasil korunmayı düşünüyorsunuz?
Bizimkisi bir korunma yöntemi değildi geri çekilme fakat 9 sene başardık ağzıma hiç ilaç almadım 9 sene sonra bi denesek mi dedik ilk denemede oldu 😂😂😂böyle devam .

Kızlar ağlamak istiyorum çok acı çekiyorum bacaklarımı açamıyorum , yataktan kalkamıyorum canım çok yanıyor baş ağrısı , göğüs altndaki acı beni zaten bitirdi daha bebeğim 36 haftalık 3 şubatta kontrolde belkide alsın diyicem ilk normal doğum olduğu için bu da normal doğum gb gözüküyor bebeğim yeterki sağlıklı olsun tabi kasılmam hiç azalmıyor sürekli geliyor
Canım benimde bugün kasılmalarım çok bişey fark ettim çok yorulduğumda yürüdüğümde strese girdiğimde adım atamayacak hale geliyorum başımda çok ağrıyor birde bebek büyüdükçe baskıda artıyor az kaldı sıkacağız dişimizi 💪

Kız ben doğurana kadar doğumhanedeydim gece 12 öğlen 12

Ahhh biz de öyle çok iyi olurdu eşim de olsaydı.

Şimdi acile gidersem bi parol takıp gönderirler yarın çok kötü olursam direk kendi doktoruma gidicem canım.
Devlette miydi? Devlette öyle de özelde benim ikinci doğumda herkes vardı odada sancı da odadaydı hep. Çatala çıkarken kimseyi almıyoruz dediler. Oraya kadar gidemedim gerçi 🤣🤪

Back